2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

دوستان درخصوص بحث مینیمالیست یه نکته هست که شاید یک‌جور درد دل باشه  ببینید یه بخش مهم از سبک مینیمالیست شدن  کمک میکنه به همین بحث مصرف بهینه ودرست وبه اندازه ودر حدنیاز مصرف کردن که یه جور اسراف نکردن هست این موضوع که همه میدونیم عالیه درباب ورودی‌ها دقت کردن و کمک شایانی به خودمون چه از لحاظ روحی روانی  فیزیکی وجسمی وچه ازلحاظ اقتصادی ومالی وچه ازلحاظ کمک به محیط زیست عزیزان یکی از ورودی‌های بی رویه وکنترل نشده خانواده ها ورود بیش از حد پلاستیک چه مشما وچه ظروف یکبار مصرف هست در چند دهه اخیر هم بشدت افزایش پیداکرده و انگار هییییچ فکری هم قرارنیست براش بشه ومیوه فروشی‌ها  فروشگاه‌ها وهمه جا پراست از مشماومن واقعا حالم بدمیشه میبینم والبته ناچاریم وراهی وجایگزینی نیست حالا من خودم  تاجاییکه بشه سعی دارم مثلا دوتامواد خوراکی خشک و مشابه روداخل یه تایلون بریزم وخیلی کم از پلاستیک هابرمیدارم یامثلا بیاییم هندونه خربزه واین دست روتوی مشما نذاریم  ویا هربار خرید نایلونهارونگه داریم تاکنیم  خرید بعدی ببیریمشونو   ازهمونا استفاده کنیم ویا نایلون زباله نخریم وازهمین نایلون میوه ها وخریدها استفاده بشود  

ودیگه اینکه مثلا فروشگاه که مثلا ماهی یکبار برای خرید کلی میرم یک دست مشما شاید برای یکسال پیش باشه از فروشگاه  برای خرید اونموقع بوده  هر بارکه فروشگاه برم همونا رومرتب و  تاشده میبرم وخریدهاروداخل همون میذارم وانصافا همونجا هم برای کارم تشویق میشم وهمه خوششون میاد وخونه که میام خالیش میکنم دوباره برمیدارم مرتب برای نوبت خرید بعدی وتازمانیکه واقعا مستهلک بشن وپاره که البته مراقبت میکنم  این یک راهکار بود برای حفظ یک ذره از محیط زیست که البته همه دوستان خودشون استادن وببخشید طولانی شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وچیز دیگه که یادم اومد مثلا فروشگاه‌های پوشاک ولباس که برم غیر از لباسهایی که به کاور مخصوص خودشون نیاز هست مثل پالتو یاکت وشلوار و... برای بقیه لباسها اصلامشما نمیگیرم که مثلا لباس روداخل مشما بذارن لباس رو میگیرم  تامیکنم میذارم توی کیفم یا یه کیسه پارچه ای خرید دارم  داخل همون میذارم وهمینطور جعبه کفش نمیگیرم خلاصه از ورود چیزهای غیر ضرور به داخل منزل تاحدامکان مقاومت میکنم که بعدا مجبور به خروج وراه چاره نباشم ومهم تر محیط زیست 

و منی ک امروز شروع کردم ب بیرون ریختن کمدا و خارج کردن موارد غیرضروری انگاری دارم خونه تکونی میکنم ...

عزیزم هر چه سریعتر خروجی ها رو از خونه خارج کنید بعد اتمام اتاق ها کابینت ها رو روزی یکی دو کابینت بریزید بیرون تا خسته نشید

یه نکنه ای که یادم اومد ودوست دارم بگم راجع به یخچال هست: من ازینکه یخچال هم شلوغ باشه وپرمشماباشه خ ...

میتونی عکس بدی؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

در راستای صحبت هایی که اینجا داشتیم یه کم لیمو کوچلو داشتم با دوتاش سینک سابیدم برق افتاد.

با بقیه اشم می خوام شیر آلات حموم تمیز کنم قشنگ رسوب ولک از بین برد.

من دیروز جوگیر شدم خارج از برنامه ام عمل کردم یعنی بهتون بگم شب نابود شدم از پا درد همون برنامه روتین خودم عالی بود

شادی صدام کنید

خانوما بیاید راجع چیزایی که اینروزا خیلی ترند شده صحبت کنیم مثل کافی بار اینه های قدی ایستاده که کنار سالن یا اتاق خواب میزارن یا استند هایی که توشو پر میکنن با شیشه و چیزای دیگه روی میز عسلی یا کابینت میچینن کیا از این چیزا دارن واقعن استفاده میشه و یا فقط جنبه ی دکوری داره دیدید تو کلیپ های اینستا یا کانال های مختلف یا بلاگرها هی میگن فلان چیز از مد افتاده بیا این چیزو بخر اینجوری بچین یا مثلن مبل نباید خطی چیده بشه باید نمیدونم مربع یا گرد بچینید یا مثلن فلان چیزا اینجا نزارید نحوه ی صحیحش اینجوریه در صورتی که من خودم مبلمو خطی چیدم خودم اینجوری راحت ترم تا اینکه گرد بچینم هر کدومش یه جا باشه به نظر خودم اونجوری هم راحت تره هم دلباز تر

خانوما بیاید راجع چیزایی که اینروزا خیلی ترند شده صحبت کنیم مثل کافی بار اینه های قدی ایستاده که کنا ...

منم بعضی ویدئوهای تمیزکاری که میبینم ولی خیلی چیزها رو میز وروی کابینتها دارن که من اصلا نمیدونم چیه وبه چه کاری میاد همرو هم یه دستمال سر سری میکشن میزارن بیشتر اون وسایل به نظر من اصلا به درد نمیخورن مگر اینکه به درد چشم هم چشمی بخورن

خب یا باید با تاید ۲ ساعت بسابی ظرف رو یا بذاری تو وایتکس بعد یه مدت ظرف ها با اینکه شسته میشن ...

منم یه مدت وایتکس گذاشتم کنار به خاطر ضررش ولی دیدم یه عالمه ظرفها وسینک رو میسابم بازم برررررق نمی افته بازم مجبور شدم از وایتکس استفاده کنم 

از یخچال؟

اره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی