2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
شایدم خیلی تنبلم😅😅 من از اینکه سر ماه،مجبور باشم ۳ تا آبکش رو بندازم تو وایتکس اصلا خوشم نمیاد ...

عزیزم همیشه نام نیک از آدم می مونه نه خونه وماشین طرف وظروف واندام وچهره.این جزو فرمایشات بزرگان ماست 

حالا یکی به چیدمان میز وسفره اهمیت میده یکی نه به نظرم مهم روی خوش میزبان 

من متاسفانه برعکس اش بودم که خوشبختانه به موقع متوجه شدم خودم اصلاح کردم.

شادی صدام کنید
شایدم خیلی تنبلم😅😅 من از اینکه سر ماه،مجبور باشم ۳ تا آبکش رو بندازم تو وایتکس اصلا خوشم نمیاد ...

نه عزیزم تنبل نیستی هم با سلیقه ای وهم باهوش خیلی کار خوبی میکنی منم انواع واقسام ظرفها رو ندارم راستش این ظرفهای جدید که اومده برای هر غذا یا خوراکی مخصوص هست اصلا ندارم موارد استفادشون هم بلد نیستم ولی استکان ولیوان خیلی استفاده میشه تو خونمون همیشه سینکم پر استکان ولیوان با اینکه سه نفریم ومن تند تند میشورم منم از شما یاد گرفتم الان بلند میشم تمام لیوانها واستکانهای اضافی رو وایتکس میزنم از جلوی چشم جمع میکنم تا زیاد به هم ریخته نشن😍😍😍یه چیزی یاد گرفتم قبلا یه ظرف پر آب و وایتکس داشتم ظرفها رو مینداختم توش ولی حالا جمعش کردم توی ظرف شیشه پاک کن رو پر وایتکس کردم هر دفعه استکان میشورم به سینک واستکان ها یا ظرفها یکم اسپری میکنم راحت و بی دردسر همیشه سینک برق میزنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تنبل نیستی هم با سلیقه ای وهم باهوش خیلی کار خوبی میکنی منم انواع واقسام ظرفها رو ندارم راس ...

به تعدادبذار من تو آبچکونمم به تعدادگذاشتم یه سه تا هم اضافه گذاشتم چون باخونواده ی همسرم تویه ساختمونم...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
به تعدادبذار من تو آبچکونمم به تعدادگذاشتم یه سه تا هم اضافه گذاشتم چون باخونواده ی همسرم تویه ساختم ...

بله میخوام به تعداد بزارم تا اگه دیدن تو سینکه دیگه از تو کابینت برندارن مجبور شن حداقل خودشون آب بکشن 

بله میخوام به تعداد بزارم تا اگه دیدن تو سینکه دیگه از تو کابینت برندارن مجبور شن حداقل خودشون آب بک ...

آره اینطوری بهتره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

پست های همگی رو خوندم خسته نباشین عالی بود👏👏👏

من که هر بار موقع تمیز کردن خونه فکر میکنم خروجی ندارم ولی بازم دست بکار میشم 💪💪

در نهایت بیشتر از روزای قبل خروجی پیدا میکنم😅😉

خروجی امروزمم یه شلوار بیرونی بود با یه دستمال آشپزخونه و اسکاچ که خراب شده بود 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
نه عزیزم تنبل نیستی هم با سلیقه ای وهم باهوش خیلی کار خوبی میکنی منم انواع واقسام ظرفها رو ندارم راس ...

منم ازت اینو یاد گرفتم که وایتکس رو بریزم تو ظرف شیشه پاک کن😍

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام دوستای عزیز، این مدت خروجی ها بجز یه سری ظرف و شیشه ی رب و شیره و... چندتا تیکه پارچه ی گردگیری نبود.

خدا روشکر  بجز مواد خوراکی ورودی خاصی نداشتم. 

یه سفر دوروزه ی شمال داشتیم فقط خوراکی هایی که لازم داشتیم رو خریدم، یه چنگال چوبی کوچیک برای میوه خوردن تو محل کارم میخواستم چون قبلی گم شده بود رفتیم تو یه فروشگاه خیلی بزرگ صنایع دستی و کلی چیزای قشنگ داشت. قشنگ نیم ساعت گشتم و از دیدنشون لذت بردم و با یه چنگال کوچیک چوبی از اونجا اومدم بیرون 😊💪

یه دستمال گردگیری و یه آبگیری خریدم قدیمی ها باید برن جای دستمال تمیزکاری سرامیک. سعی می‌کنم قبل از خارج شدن پارچه ها از چرخه ی مصرف نهایت استفاده رو ازشون ببرم. 

پدر همسرم از کربلا کلی سوغاتی آوردن مقاومت کردم و خرما و چندتا چیز دیگه که خودم تو خونه داشتم رو ازشون نگرفتم ولی دوتا لیوان و یه قندون دکوری رو به زور دادن و واقعا نمیدونم چجوری بهشون بگم اصلا برام سوغات نیارن که ناراحت نشن و الکی تو زحمت نیفتند.

خانوما یه چیزی بگم؟😥

درسته من سنم قطعا از خیلیاتون کمتره شما تجربتون بیشتر ولی خواهشا اگه سلامتیتون براتون مهمه به ظرفا وایتکس یا سفید کننده نزنید به هیچ عنوان❌️❌️

حتی به سینک هم نزنید طول عمر سینکو کم میکنه به مرور سیاه میشه

من همیشه خواهرمو سر این موضوع دعوا میکنم که وایتکس میزنه به ظرفا بدن آدم ضعیف میشه یجور سمه که با اب جوش و مایع ظرفشویی هم نمیره و میمونه رو ظرف بعد میره تو بدن ما 

مایع ظرفشویی های جدید خیلی خوب و کافی هستن برای شستشو

برای اینم‌حتما دستکش بپوشید و پیش بند مخصوصا ما خانوما که شکممون نباید خیس بشه برای رحم خیلی بده!

خیلی جالبه یه آقایی توی آپارات فک کنم ویدیو گذاشته بود نحوه صحیح ظرف شستن اصن یه نکته هایی میگفت واقعا کیف کردم از اصولی ظرف شستنش

میگفت اینجوری عمر ظرف و قابلمه خیلی بیشتر میشه واقعا اموزنده بود تو اینترنت سرچ کنید نحوه صحیح ظرف شستن میاد براتون