2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
انشاالله بسلامتی عزیزم زایمان کنی ❤️🌹همین الان هم زیاد. سیرابی بخور قرآن بخون تاثیر داره ❤️🌹

ممنونم عزیزم😘😘😘😘دعاکنین برام🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام عرض ادب وارادت خدمت دوستان عزیزممنون از تایپک خوب ومفید تون من یکسالی هست که مطالب تایپیک روبه اصطلاح خاموش  دنبال میکنم خیلی عالی هست وممنون از هنامیک عزیز من هم یک مینیمالیست بوده وهستم  و همیشه خواننده مطالب ومقالات درباره مینیمالیست بودم وسالهاست که این‌ سبک رودارم وخداروشکر میکنم وخیلی این سبک رودوست دارم ودرزندگی برام بسیارمفید بوده وهست قطعا این تایپیک هم کمک ها وایده های زیادی به من داده وجداممنونم پست های همه دوستان گلم روبادقت میخونم وهمه عزیزان عالی هستن خداروشکر که باوجود شما عزیزان واستارتر عزیز مطالب مفیدی رویادمیگیرم ودرزندگی بکار میبرم ممنون میشم من روهم در جمع خوبتون بپذیرید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم  مشهدم  نائب الزیاره همه شما دوستای گلم هستم

بح بح خوشا به سعادتتون . زیارتتون قبول باشه التماس دعا ❤️❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام گلم  مشهدم  نائب الزیاره همه شما دوستای گلم هستم

سلام به به😍زیارتت قبول. دعاکن نی نیم سالم‌باشه وزایمانم‌راحت باشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

اربعین حسینی بهتون تسلیت میگم.

من امروز کابینت ظروف پذیرایی تمیز کردم[منظورم طرف سالاد مرغ این چیزاست]اولا که بیشترش سفید تک توک رنگی هم گرفتم چون با احترام به دوستان علاقمند به رنگ سفید من سفید یکدست نمی پسندم.

خروجی نداشتم.برای این قسمت ورودی هم تا سالهای سال نیاز ندارم.

با وجود شیردهی ولی کم خوردم‌عاشق کم خوردنم.

شادی صدام کنید

در مورد زندگی مینیمال در ابعاد دیگه اش من مقداری نماز قضا مربوط به دوره بارداری ومقدار نذر صلوات دارم که برنامه ریزی کردم هر روز مقداری می خونم تا تموم شه.این گفتم چون با نظم وبه تعویق انداختن کارها بی ربط نیست.اینجوری دونه دونه کارها انجام میدم وبرنامه ام خلوت میشه.

شادی صدام کنید