2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738749 بازدید | 44704 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی باشه ان شاالله عزیزدل💕💕 بیشتر از اینکه اونا اذیت بشن اطرافیانی که افکار مارو دارن زجر می ...

واقعا من خودم حرص میخورم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام دوستان منم از امروز میخوام سبک زندگی مینیمال رو بیشتر اجرایی کنم تو خونه و زندگی ام .

اگر گروهی تو ایتا یا بله سراغ دارید که فعال هستن تو این زمینه ممنون میشم راهنمایی کنید منم عضو بشم . 

ورودی امروز ی تیشرت و شلوار واسه دخترم که عموم هدیه داد البته ب سلیقه خودم😎

و خروجییییی:مقدار زیادی لواشک و زرد الو و برگه زرد الو و گل محمدی خشک که استفاده نمیکردم و حدود ۳/۴کیلو لپه که مادرم داده بودن و مصرف لپم خیلی کمه میبرم برای خودشون.

قشنگ نصف کشو فریزرم باز شد😍

و ی شلوار لی خودم که نو هست ولی سادس و قدشم ۱۰۰نمیپوشم،میبرم خونه مامانم باغ رفتنی بپوشم چندبار بزارم خروجی

خروجی این هفته 

مادر همسرم دوتا شیشه مربای تمشک بهم داد که یکیشو دادم به مادرم همراه یه ظرف روغن دنبه که فقط تونستم یه بار باهاش غذا درست کنم و دوستش نداشتم ولی مادرم اینا مصرف دارن. 

یه خروجی خیلی بزرگ دارم که باید تا قبل مهرماه انجام بشه ولی مقاومت میکنم. اونم دندون عقلمه که داره به فکم فشار میاره و من ترسو همش امروز و فردا میکنم 😩

خروجی این هفته  مادر همسرم دوتا شیشه مربای تمشک بهم داد که یکیشو دادم به مادرم همراه یه ظرف رو ...

منم ۲تا دندون عقل دارم گه درد میکنه یکیش،ولی نمیخوام برم دندونپزشک

چقدر میترسم از این خروجی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
منم ۲تا دندون عقل دارم گه درد میکنه یکیش،ولی نمیخوام برم دندونپزشک چقدر میترسم از این خروجی

من مقدار زیادی از پس اندازم صرف دندونپزشکی میشه 

حتما یه وقتی بذارید برای کشیدنش 

❌لایک❌

خروجی 

●یه جارو برای حیاط بود که کهنه شده بود رفت سطل آشغال

●چندتا تکه کهنه بودن که دیوار های سرویس بهداشتی باهاش تمیز شد رفت سطل آشغال.

●یه اسکاج و سیم ظرفشویی رفت سطل آشغال.

●یه ظرف ترشی بادمجون شکم پر،که صبح عمه همسرم فرستاده بود و برای طبع هیچکدوممون، خوب نبود.عصری! دادم به دوستم که امروز اومده بود یه سر بهم بزنه،اون خیلی دوست داره.

●دوتا بسته سیرابی و جگر رفت خروجی برای یه بنده خدایی.

●یه ظرف دنت،دوغ،ماست،آب معدنی رفت کیسه بازیافتی ها

شبتون گل گلی💫

❌لایک❌
من مقدار زیادی از پس اندازم صرف دندونپزشکی میشه  حتما یه وقتی بذارید برای کشیدنش

خیلی از دردش  میترسم

آخه یه بار دکتر دیده بود،چون داخل لثه بودن،گفت نیاز به جراحی دارن

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خیلی از دردش  میترسم آخه یه بار دکتر دیده بود،چون داخل لثه بودن،گفت نیاز به جراحی دارن

نترس عزیزم منم چند سال پیش دکتر گفت نیاز به جراحی داری مجبور شدم از شدت دندان درد برم، ولی هیچ دردی حس نکردم و تازه نیاز به جراحی هم نشد و به طور نرمال دندانم رو کشید 🤗

خروجی  ●یه جارو برای حیاط بود که کهنه شده بود رفت سطل آشغال   ●چندتا تکه کهنه بودن ک ...

سلام با این حجم خوراکی که میذارین خروجی من تصمیم گرفتم بیام ازت بگیرم یه فروشگاه پروتئینی بزنم 😃 😋

همه ی اون چیزایی که رد کردید من عاشقشونم 😋😍

سلام با این حجم خوراکی که میذارین خروجی من تصمیم گرفتم بیام ازت بگیرم یه فروشگاه پروتئینی بزنم 😃 😋 ...

سلام به روی ماهتون بانو🌺

عزیییییزم ❤️

😂😂

نزدیک بودیم همه رو تقدیم میکردم😍😍😍🥰🥰🥰

❌لایک❌