2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739443 بازدید | 44710 پست
بچه های من آنقدر از اب سرد کن آویزون میشن که همش یخچال خیس میشه کلا از آب سرد کن استفاده نمیکنم& ...

منم آبسردکن رو خالی و تمیز و خشک کردم و کلا دیگه استفاده نمیکنیم چون بچه ها کلافه ام کرده بودن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خب بذار،داخل کابینت رو کسی متوجه نمیشه برای کی هست،که شناسایی شید خیلی دلم عکس میخواد من فقط ...

نه عزیزن به خاطر شناسایی و این حرفا نیست.اصلا برام مهم نیس کسی منو بشناسه.

الان انگار سایت مشکل داره عکس به سختی میشه گذاشت برای همه هم باز نمیشه.

قبلا هم عکس گذاشتم فکر کنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما ببخشید دیر به دیر سر میزنم واقعا دوست دارم کنارتون باشم ولی وقت خالی کم میاد داشته داشته باشم مگر اینکه آخر شبها بتونم سر بزنم که اونم اغلب از خستگی خوابم میره

من هر روز پاکسازی دارم همین امروز دوتا پارچ بلور اب و چهار تا جام که برای دوران نامزدیم بود و هفت سین بودن و دوتاش شکسته بود این چهارتا هم گاهی وقتها برای یلدا و تولدها ژله درست میکردم و دیدم واسم غیر ضروری هستن بخشیدم به اطرافیان

یه تاپ خروجی داشتم که بلا استفاده مونده بود

یک شلوار خونگی که سر زانوش یکم سوراخ شده بود و پوشیدنش به خاطر گشادی شلوار شلخته به نظر میومدم که شد دستمال واسه راه پله

یه سوپ خوری واسه سرویسم بود که فروخته بودم ولی سوپ خوریش نگه داشتم الان دیدم کار احمقانه ای بوده و سوپ خوری رو دادم به همون شخصی که خریده بود ازمن

یه شکلات خوری چینی که بلا استفاده بود بخشیدم

یه سری لباس واسه بچه هام بود شدن دستمال

دوتا جای کارد و چنگال بود شکل کفش بودن ک هدیه بود سالها استفاده کرده بودم و ضروری نبود بخشیدم

دوتا سبد پلاستیکی که کلا استفاده نکرده بودم بخشیدم

یه سارافن و شال زرد دارم واسه مناسبتها میپوشیدم ولی نتونستم باهاش ارتباط خوب بگیرم ولی نگه داشتم احتمالا اونم رد میکنم میره 

تو فکر خرید شال کرم رنگ و زرشکی رنگم که با لباس هایی که دارم ست بشن

دوتا ماشین واسه بچه هام هست که استفاده نمیکنن تو اتاقشون ماه هاستبی استفاده مونده باید شوهرم راضی کنم بدم به بچه های همسایه

چون دوقلوها بزرگ شدن و موتور پدالی واسشون خریدیم این قبلی ها کوچیک شدن واسشون

یه سری اسباب بازی ورودی داشتن که من حریف پدر بچه ها نمیشم و یه سری اسباب بازی های قبلی گذاشتم خروجی یه خانواده مستحق استفاده میکنن

یه دمپایی دخترم کوچیک شده بود دادم همون خانواده

یه ظرف روغن محلی ک دوست شوهرم واسمون اورده بود و ما بخاطر بو روغن محلی نمیتونیم بخوریم بخشیدم

یه سری خوراکی که توی کشو بچه ها بود و نمیخوردن بخشیدم

واسه دیدن دوستم ک بچه کوچیک به دنیا اورده رفتم با خوراکی و سکه پارسیان  لباس اینا نخریدم بنا به همین دلایلی که اینجا گفته شده بارهاا

وسایل آشپزخونه ام بی نهایت مینیمال شده و هنوز به نظرم جای بهتر شدن هم هست 

این مواردی که گزارش دادم در طول یک ماه انجام شده 

من به طور کلی اینجا گفتم و حس سبکی دارم

مامان دوقلوها هستم😍😍
راستی ماه قبل بین خریدا ی ورودی خوبیم من داشتم ی پلاک زنجیر ظریف برا دخترقشنگم الهی شکر پس اندازی بر ...

مبارکه عزیزم 💕

تو این تاپیک هرکی با این نوع پس اندازش طلا میخره واقعا من از صمیم قلب خوشحال میشم براش....

ان شاالله با دل خوش استفاده کنید💕

❌لایک❌

حدود یکسال هست با مینیمال و مینیمالیست آشنا شدم و واقعا تاثیر مثبت روی روحیه و تمیزی و مرتبی خونه ام گزاشته و مهمتر از همه اینکه خیلی از خریدهای الکی قبل رو حذف کردم 

منم ماه قبل رفتم سراغ انباری که بالاپشت بوم هست تمیزکزدیم هیچ استفاده ای ازش نمیکردیما‌ولی به همسرم گفتم بریم کارتونا روبدیم نمکی انباری خالیه خالی شد پول نمکیا رو هم گذاشتم تو قلک😍😍😍😍حتی هرسری اسباب بازیای بچمم همین کارو میکنم میگم چیزای شکسته وغیرقابل استفاده نیگه ندار اونم میذارم تو نمکیاوپول نمکی کلامیره توقلک😍حتی توجهازمم بوفه ودکوری نخریدم اون موقع چون بهم میریزم دورم شلوغ باشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه عزیزن به خاطر شناسایی و این حرفا نیست.اصلا برام مهم نیس کسی منو بشناسه. الان انگار سایت مشکل دار ...

خب لینک بذار

تو سایت های آپلود عکس،عکست رو آپلود کن و لینک که میاره برات رو کپی پیست کن اینجا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام و صبح بخیر دوستای مینی‌مالیست 

یک شلوار بیرونی از همسر و یک لباس خونگی از خودم رفت خروجی 

پسرم خیلی وقت بود چیزی نشکسته بود.دیروز برای جبران یک کاسه و ی لیوان شکست ☺️ 

فعلا همینا یادمه

خانما من تو زمینه روابط ،حرف زدن و مدیریت اینجور مسائل اجتماعی هنوز مینی‌مالیست نشدم🥺
این موارد خیلیییی نیازمند تکرار،تمرین ،مداومت و خویشتن داریه
دیگه وسیله و لباس نیست که بزاری خروجی بگی اینم حل شد،کم شد .الان چیز بهتری جاشو پر می‌کنه
 اون هفته یه چیزی شد که دوباره یادم اومد باید بیشتر یاد بگیرم.اصلا باید یه جا یادداشت کنم هر روز بخونم
اونجایی که باید سکوت کنیم حرف می‌زنیم .اونجا که باید حرف بزنیم سکوت میکنیم.این خیلی بده
منم دیگه مثل گذشته خیلی خودمو درگیر این حرف و حدیث های خانوادگی نمیکنم. البته که بعضی حرفا واقعا از کمبود شخصیت طرف مقابل هست .نه اینکه صرفا من عیب و ایراد داشته باشم
هنوز راه درازی برای یادگیری دارم

خانوما یه سوال شما توالت فرنگی بچتونو چیکار کردین منکه بچم اصلن نشست روش الانم مونده رو دستم آخه چیز ...

از من دادم به برادرزاده م 

قرار بود بخره برای پسرش،گفت مال شما اگه نیاز ندارید بدید بهم.منم از خداخواسته🙃🙃🙃

❌لایک❌