2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738637 بازدید | 44700 پست

ادامه خروجی امروز ملافه بالشت که عمرشو کرده بود و نزدیک دوسال بود استفاده نمیشد،چراااااا نگهش داشتم واقعا؟ چون ست بقیه لحاف تشکم بود فکر کنم بخاطر اون دلم نیومده بندازم بره🤦

و اینکه لای ی پارچه بود که تو پاکسازیا ندیده بودمش

و سه تا کیسه کوچولو پارچه ای که قبلا حبوبات توشون میریختم خیلی وقته استفاده شون نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. یه قسمت خیلی مهمش که بخاطر رفتن سرکاره. منتها میتونید مثلا اگه هر روز ساعت 9بیدار میشید ...

سلام عزیزم من هم ی مدت اینجا بودم عالی زود بیدارمیشدم 

سحرخیز زودمیخوابیدم همه چی روال کلی لاغرشدم پیاده روی داشتم یدفعه استپ کردم خیلی ناراحتم ولی خودتومستلزم کردن خیلی مهمه

یه خانمی که اسمش ۱۳۰۷ بود و یه خانم دیگه که اسمشان سادات داشت دیگه نیستن انگار

آره نیستن

گاهی مشغله زیاده

ایشالا سرشون به خوشی گرم باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من امروز این تاپیکو پیدا کردم  حالا یکم میرم صفحاتو میخونم ولی فک کنم بیاید خونه من دیوونه بش ...

سلام عزیزم 

خوش اومدی

تمرینات از صفحه ۸ شروع میشه سعی کن یه بار براساس این تمرینات خونه تکونی کنی

حسابی خلوت میشه و بعد دیگه راحت تر میتونی نظم بدی 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام عزیزم  خوش اومدی تمرینات از صفحه ۸ شروع میشه سعی کن یه بار براساس این تمرینات خونه تکونی ...

عزیزم تمرین اول رو خوندم

این کارو تقریبا ۶ ماه یا نهایت سالی یک بار برای هر۳ اتاقم انجام میدم

اتاق خودمو ۲ ماه پیش انجام دادم اتاق پسرم ۲ هفته پیش اتاق وسایل همسرمم قبل از عید

گفتم گزارش بدم برم سراغ تمرین بعدی 🌺 مرسی از توضیحات دقیقتون

البته ۳ روز پیش هم کمد همسرمو باز کامل تفکیک کردم ۷ تا پیراهن ۵-۶ تا تی شرت گذاشتم بدم بیرون و چنتا لباس زیر که جنسشون خوب نبود انداختم دور

۳تا کت هم هست که خودش باید چک کنه میپوشه دیگه یا نه

فقط مشکلی ک همیشه دارم

کل یه اتاقو باهم میریزم بهم بعد مثلا جابجا میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مثلا جای وسایلو عوض میکنم تنوع بشه 😬ولی چند ساعت هلاک میشم و بعدش کمر درد میگیرم

سلام گلم خب باید ببینی مهمونی میدی یا نه اگه مهمون بیاد حداقل دوتا قابلمه بزرگ نیاز داری،،،،چند وقته ...

نه من دارم یواش یواش میخرم،فقط چیزایی که لازم دارم میخرم ،مهمون نهار و شامی ندارم ،واسه همین فک میکردم لازم نمیشه دو تا قابلمه تفلون کوچیک با یه تابه مارک زرساب‌ خریدم تا الان که خوب بوده ،ولی فک کنم باید بزرگترم بخرم ،نمیدونم سرویس بخرم یا جدا جدا؟!؟ سرامیکی چطوره؟!شنیدم خوبه ،استفاده نکردم اصن