2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738877 بازدید | 44705 پست

سلام به همگی،

خروجی من آغوشی پسرم بود که کاملا نو مونده بود و گذاشته بودم تو کمد که بالاخره اومد بیرون و تو دیوار فروختم.

یک‌مانتو و یک تاپ زیر مانتو هم رفت خروجی.

یک شلوار پسر کوچیکم زانوش رفته بود اونم رفت خروجی. 

وسایل برقی رو چرا باید بندازه دور😮  پس تعمیرات برای کجا گذاشتن  ببخشید خیلی بده وسای ...

خونه ما هروسیله برقی که خراب بشه دیگه همسرم نمیبره تعمیر🤦‍♀️

دیگه چی بشه وسیله های بزرگی مثه ماشین لباسشویی و یخچال باشه که اگه اونهام بیشتر دو دفعه بشه میذارتون کنار و باید یه نو بگیریم.

دوست هم نداره بفروشه به مغازه هایی  که دست دوم میخرن

وای که اینجور وسایل چقدر برام غیر قابل تحمل هستن و به قول همسرم انگار شاخم میزنن🥴

دیگه انقدر ریز ریز، راه به راه میگم تا راضی میشه و میده به کسی تا درست کنه و استفاده کنه

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی امروزم 

🌟دوتا کتاب که تموم شده بود،اهدا شد کتابخونه.

🌟یه جوراب همسرم کشش شل شده بود رفت سطل آشغال،جایگزین نمیکنم چون هنوز نو داره(ماهروقت میریم مشهد، یکی از چیزهایی که همسرم چند جین میگیره همین جوراب برای هممونه،البته من نهایت ۳تا دونه بگیرم چون جنس خوب میگیرم اصولا ۶ماه تا ۱سال میره.)

🌟یه ماشین فلزی پسرم رفت تو کیسه خروجی ها.

🌟سطل آشغال اتاق پسرم شکست رفت تو کیسه بازیافتی ها،یه دونه سطل آشغال باب اسفنجی داره همون کافیه دیگه لازم نیست براش بگیرم.

🌟کفش کار داداشم رفت سطل آشغال 

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

❌لایک❌
خونه ما هروسیله برقی که خراب بشه دیگه همسرم نمیبره تعمیر🤦‍♀️ دیگه چی بشه وسیله های بزرگی مثه ماشین ...

حتما بدید به یه ادم باانصاف درست کنه 

امیدوارم گیرتون بیاد 

من بابام خودش تو این قضیه مهارت داره 

گاهی باز میکنه 

مثلا میگه یه سیم قطع شده 

یه واشر کوچیک میخواد 

و ....

گاهی خرجش میشه مثلا دویست تومن 

اما متاسفانه مغازه های تعمیراتی فقط دستمزدشون سیصد چهارصد میگیرن 😮 دیگه هزینه قطعه جداگانه 

برای همین هزینه تعمیر زیاد میشه و مشتری میگه ولش کن نو بصرفه تر هست 

خیلی اوقات بابام وسیله رو باز کرده متوجه میشه نفر قبلی موتور دست دوم روش انداخته یا یه قطعه دستگاه رو برداشته و یه دست دوم روش انداخته😮😮 به ما هم نشون میده مثلا می بینیم رنگ اون قطعه متفاوت از سایر قطعات و معلومه مال خودش نیست 

حتما بدید به یه ادم باانصاف درست کنه  امیدوارم گیرتون بیاد  من بابام خودش تو این قضیه مه ...

اصل اینه که همسرم کلا همچین اخلاقی نداره 🤦‍♀️

منم باهاتون موافقم که شاید گاهی با جایگزین کردن یه قطعه نیاز به هزینه هنگفت نیست ولی همسرم براین عقیده ست که وسیله برقی که خراب بشه اصلا به صرفه نیست تعمیرش 

ولی موندم چرا دیگه نگهش میداره 🥴🥴

❌لایک❌
حتما بدید به یه ادم باانصاف درست کنه  امیدوارم گیرتون بیاد  من بابام خودش تو این قضیه مه ...

بله اون دزدی های! حین تعمیر که واقعا زیاد شده 

مردم راحت نونشونو حروم میکنن 

البته نه همه واقعا،هنوزم آدمهای حلال خور و با انصافم زیادن

❌لایک❌
اصل اینه که همسرم کلا همچین اخلاقی نداره 🤦‍♀️ منم باهاتون موافقم که شاید گاهی با جایگزین کردن یه ق ...

نگهداریش یه جورایی خوبه میشه یکسری قطعات رو برای اون یکی استفاده کرد 

البته باید بلدکار باشه 

مثلا بابای من از قطعاتی که خونه داره برای همسایه ها میندازه و هیچ‌پولی نمیگیره 

میگه داشتمش

میگم حداقل یه دستمزد بگیر برای باز و بسته کردن و عیب یابی و بستن قطعه

قبول نمیکنه

همیشه دلیلی داره برای پول نگرفتن

یه بار میگه پنج شنبه و جمعه است ثوابش برسه به اموات 

یه بار میگه فلانی عیالواره 

یا میگه روز عید قربان مثلا یا ولادته 

یا یه بار میگه مثلا طرف شوهرش بیکاره یا بیوه است و ....

میگه یه صلوات بفرست بجای پول

یه روز یه همسایه ها اومد به مامانم گفت شما نیتتون خیر اما بعضی ها متوجه نیستن 

گفت تو پارکینگ مون بودم شنیدم دوتا همسایه تو کوچه پشت دیوارمون داشتن میگفتن اره اینا همش میگن صلوات بفرست 

و داشتن میخندیدن😶

(ببخشید یهو یادم افتاد😅) 

خلاصه شما اگه مثلا ابمیوه گیری بردید تعمیر و یه ابمیوه گیری دیگه داشتید به تعمیرکار بگید 

شاید بتونه ازش قطعه برداره و بهش بخوره دیگه هزینه قطعه ندید 

نگهداریش یه جورایی خوبه میشه یکسری قطعات رو برای اون یکی استفاده کرد  البته باید بلدکار باشه&n ...

کلا همسرم فقط دلش میخواد بذاره تو زیر زمین و هیییچ کاری باهاش نداره 

انگار دلش باهاش آرومه 😂

نمیدونم شاید تو ناخوداگاهش یه چیزی از زمانهای خیلی دور تو ذهنش نقش بسته که همچین ذهنیتی داره

❌لایک❌
نگهداریش یه جورایی خوبه میشه یکسری قطعات رو برای اون یکی استفاده کرد  البته باید بلدکار باشه&n ...

نیت بابای بزرگوارتون خیره 

خدا براتون حفظش کنه ان شاالله

حرف دیگران براتون مهم نباشه گلم 

❌لایک❌
دوتا نکته که تو خاطره خونه داداشت تعریف کردی قابل تامل بود! یکی اینکه هرکی کادو براش میبرده چون سلی ...

مامانم همیشه میگه بهترین کادو پول مگه اینکه بدونیم طرف به چی احتیاج داره و قصد خریدش داره بریم اون رو براش بگیریم حتما خیلی خوشحال😍 میشه 

ولی یه بار همین جا یکی تاپیک زده بود که بهم پول کادو دادن، بدم اومده چون اینطوری برام وقت صرف نکرده که کادو بگیره 

و یه جورایی خودش رو راحت کرده 

و تعدادی باهاش موافق بودن 

از اون روز که این تاپیک رو خوندم دیگه همش میگردم ببینم طرف قصد خرید چی رو داره😅

از چند وقت قبلش تو حرفای دوستام و فامیل دقت میکنم ببینم از چی خوششون میاد یا چشمشون گرفته 

سلام دوستای گلم خروجی دیروزم یه شلف پلاستیکی حمام که شکست فعلا ورودی شلف ندارم و چند عدد ظرف پلاستیکی که نیاز نبود

ورودی : کلاه آفتاب گیر برای دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

عزیزم من اعتقاد دارم هرکس نون دل خودشو میخوره یعنی نیت از همه چی مهمتره

نیت پدربزرگوارتون خیره 

و خدا به اندازه دل مهربونش به رزق و روزی و سلامتیش برکت بده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام بردوستان عزیز مینیمال .روزتون بخیرو شادی ....خروجی های امروز من یه کیف خودم که خداروشکر تو دیوار فروختم واینجوری خروج رفت .دوتاباطری ساعت‌ که دیگه باطری نخریدیم چون خونه باطری داشتیم .دوتا کهنه اشپزخونه .....یه جاصابونی تو حموم .یه جفت دمپایی داخل حمام که کفشون ساییده شده بودو هر لحظه امکان لیز خوردن و افتادن باهاشون حتمی بود ترسیدمو سریع گذاشتم خروجی .ویه جفت دمپایی نو جایگزین شد .موفق باشین دوستان عزیزم 🌺🌺♥️

👩‍❤️‍👨