زن عموم سبزی قرمه رو همیشه خشک میکنه یعنی قرمه سبزی هاش فوق العاده خوش مزه و خوش عطر میشن
قدیما که فریزر نبود خیلیا خشک میکردن من الانم ترخون و نعنا و شوید رو خودم خشک میکنم ولی اینبار توی تابستون که سبزی ارزونتره میخرم برای خشک کردن
توی اینترنت هم میخوندم بخاطر خشک کردن سبزی و مواد غذایی ارزش غذایی شون حفظ میشه فریزر کردن زیاد خوب نیست
سبزی هارو بعد اینکه پاک کردی لازم نیست زیاد خرد کنی خوب بشور بذار کاملا آبش بره بعدسبزیا رو روی پارچه پخش کن توی حیاط یا تراس که هوا رفت و آمد داشته باشه البته جلو نور مستقیم نباشه ترجیحا توی سایه باشه میتونی پشت پنجره هم بذاری بذار چند روز بمونه کاملا خشک شه بعد اینکه خشک شد تویه آبکش بریز با دستت از آبکش رد کن اینطوری کاملا پودر میشه