2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742388 بازدید | 44766 پست

راستی دوستان من چنتا هدیه و یادگاری از برادرم دارم که چندساله نگهشون داشتم و هرچندماه یکبار که داخل کمدارو بررسی میکنم یه نگاهی هم به اونا میندازم ..اینم بگم برادرم آسمونی شد و از دنیارفت . .هدیه ها و یادگاری‌هایی که ازش دارم شامل یه روسری و سه تا شال چنتا کتاب +یه ساعت و چنتا عکس و یه گوشی که دیگه کار نمیکنه هست به اضافه ی چنتا خردریز دیگه .....بنظرتون نگهشون دارم یا بذارم خروجی ؟؟بعدا پشیمون نمیشم یا دلتنگ نمیشم ؟؟؟میشه کمکم کنین ؟

👩‍❤️‍👨

سلام دوستای گلم امروز خونمون حسابی به هم ریخته بود اول رفتم سراغ یخچال چند تا شربت دخترم یه رنگ زعفران که خیلییییی بد بود اصلا بوی زعفران رو نمی‌داد فقط رنگ داشت منم همیشه لازم بودنی از خود زعفران استفاده میکنم اونو هم گذاشتم خروجی

قرص هایی که نصفشون استفاده شده بود با قیچی بریدم بقیشو انداختم دور💊💊

حالا شاید بازم خروجی داشته باشم تا شب میام گزارش میدم فعلا دخترم خوابه برم به کارام برسم😉😉

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستان من چنتا هدیه و یادگاری از برادرم دارم که چندساله نگهشون داشتم و هرچندماه یکبار که داخل ...

خدا بیامرزتش عزیزم اگه هر بار نگاه کردنی ناراحت میشی و اینکه ازشون استفاده نمیکنی بذار خروجی اینطوری حس سبکی و آرامش میگیری همم اذیت نمیشی

بعضی خاطره ها تو ذهن آدم بمونن همون خاطره بمونن بهتره

بازم هرجور صلاح میدونی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راستی دوستان من چنتا هدیه و یادگاری از برادرم دارم که چندساله نگهشون داشتم و هرچندماه یکبار که داخل ...

منم یادگاریهای پدرمو ۱۵ سال نگهداشتم هربار میدیدم کلی گریه میکردم و دلتنگتر میشدم 

تا چندسال پیش با مینیمال شدن ازشون دلکندم و احساس میکنم الان خیلی بهتره

هروقت دلتنگش میشم براش دعای خیر میکنم و به نیتش به کسی کمک مالی میکنم.

خدا عزیزان آسمانی رو مورد لطف و رحمت قرار بده و بهشت جایگاهشون باشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

خدا رحمت شون كنه 

اگر تو يه جعبه (مثلا جعبه كفش) جا ميشن و حجم زيادى نگرفتن، به نظرم عجله نكن ... يا اگر دوست دارى واقعا خلوتشون كنى، چند تكه رو نگهدار 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

روحشون شاد در حد یکی دو مورد نگه دار باقی ور ببخش منم مادرم فوت کرده همین کارو کردم 

مینیمال 
عه خوبه واقعا یا قاطی پاتی داره

راستش من خيلى متخصص نيستم ولى نظراتى كه تو سايته خوندم خيلى مثبت بود ، يه خريدم ازش كردم ، همون روز اول يه پاف ( ميگن ؟ يا پيس؟   )  زدم تو هوا ببينم بوش چجورياس، بعد فرش هنوز بو ميده   

راستش من خيلى متخصص نيستم ولى نظراتى كه تو سايته خوندم خيلى مثبت بود ، يه خريدم ازش كردم ، همون روز ...

عه چ خووووووب

سایتشو بهم میدی

خدا خیرت بده معرفی کردی

اشکم درومده بود دیگه عطرای 300-400 تومنیم میخواستم بخرم دوباره شده 6 تومن و پنج تومن

عه چ خووووووب سایتشو بهم میدی خدا خیرت بده معرفی کردی اشکم درومده بود دیگه عطرای 300-400 تو ...

آره عزيزم ، من داشتم فك ميكردم اين سايته چقد گرونه و اينا ، كه سايت هاى ديگه رو ديدم ! 

https://minimalperfume.com/

عه چ خووووووب سایتشو بهم میدی خدا خیرت بده معرفی کردی اشکم درومده بود دیگه عطرای 300-400 تو ...

من از اين شركتى ها هم خيلى دوس دارم ، شيشه شون كوچولوعه ، قشنگ ميشه با خودت ببرى اينور اونور، قيمتشم كمه ، ولى بوشون با بوى اصلى يكم (!) فرق داره ! 

آره عزيزم ، من داشتم فك ميكردم اين سايته چقد گرونه و اينا ، كه سايت هاى ديگه رو ديدم !  htt ...

بععد تو شیشه رولی میریزع؟

کیفیت شیشه و اسپری اش چجوریه؟ ازوناس که عطر توش حروم میشه یا کیفیت اسپری و ایناش خوبه؟

ن بابا خیلی گرون شده عطر

چرا من مث .... عطر خوب میگرفتم و برام مهم نبود

چ بللایی سرش میاد

انقد زیاد میگرفتم ی مدت کسی اگر میومد خونمون بعضی وقتا با اونا هم میتونست سرگرم شه 😂

یا اگر عطری نصفه اینا بود و طرف ندار بود ورمیداشت میبررد 😂

چیچی ، نیناریچی ، ورساچه لانکوم همشون ، سی کی ، سی اچ ، جوجیو ارمانی

همشون حدود 400 بودن

باورم نمیشد یکی 6700, 5700 قیمتاشونو دیدم

فکر کنم اونارو نگه میداشتم خودم دکانت میفروختم باهاش خونه میخریدم 😂😂😂😂