2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740436 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خووش اومدیییی دوباره مارک کن گمش نکنی

مرسی مهربان

آره ذخیره ش کردم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
؟؟ یه مدل فنجان چای خوری لطفا معرفی کیند که خوشگل و شبک باشه

طررح دار دوست داری ساده دوست داری حتما شیشه باشه یا فنجون اکیه ؟

ولی لومینارکو ببین کاراشو همه مدل و خییییلی خوشگل داره

هم ساده هم طرح دار هم فنجون سفید

من همیشه که پادکست گوش میدم همزمان یک گوشه از خونه رو مرتب می کنم و بررسی می کنم وسیله اضافی جمع نشد ...

مننممممم

قبل ترها رخ و علی بندری و راوکست بود با صحنه جرم و چنددتا دیگه

الان تازه رواقو شروع کردم ک تو لییست بود همیشه

خوش به حالش حتما شوهرش هم باهاش همراه بوده من شوهرم اصلا چیزی از زندگی مینیمال درک نمیکنه فکر میکنه ...

ارره همسرشم کاملا همراهه

حتی یبارم داشت از رنگای قشنگ پوست میوه هایی که کنار هم خشک شده بود برام تعریف میکرد

طررح دار دوست داری ساده دوست داری حتما شیشه باشه یا فنجون اکیه ؟ ولی لومینارکو ببین کاراشو همه مدل ...

خیلی به سلیقه خودم اعتماد ندارم

آخه یه روز از یه چیز خیلی خوشم میاد میخرم،ولی بعد پشیمون میشم😑اصلا دوست ندارم خودم انتخاب کنم،چون فقط یکی دو روز ذوق نو بودنش رو دارم و بعدا می بینم خیلی جالب نبوده و از این بهتر تو خونه اقوام می بینم و از چشمم میفته

اگه شما بلدین مدلی خیلی شیک باشه،معرفی کنید

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خوش به حالش حتما شوهرش هم باهاش همراه بوده من شوهرم اصلا چیزی از زندگی مینیمال درک نمیکنه فکر میکنه ...

همسر منم یه ماکسیمالیست خیلی افراطیه

خانوادش از خود خیلی بدترن

ولی خیلی روش کار میکنم و ناامید نمیشم😅

خیلی بهتر شده❤️

همسر منم یه ماکسیمالیست خیلی افراطیه خانوادش از خود خیلی بدترن ولی خیلی روش کار میکنم و ناامید نمی ...

مااکسیمالیست 😂😇😜

مام بودیم

خواهرم اینام هستن

درست میشه

خواهرم اینا ک انقددد شدید نگه میدارن حس میکنم وزن خونه اونا از کل اپارتمانشون بیشتره همینجوری پیش برن کفش در میره 😂

یه اتاقشون تو خونه فقط

انبار چیزاییه ک لازم ندارن فقط دوست داشتن جم کنن 😂

مااکسیمالیست 😂😇😜 مام بودیم خواهرم اینام هستن درست میشه خواهرم اینا ک انقددد شدید نگه ...

هههههههه كفش درميره   

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

عزیزم کم کم شروع کنه و فقط چیدمان یک قسمت خونه رو طبق سلیقه خودت و به سبک مینیمال تغییر بده

هیچ تغییری یک شبه اتفاق نمیافته

همسر منم فقط دنبال خریدن و جمع کردن 

اما ریز ریز تغییرش دادم😐 بهتر شده 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵