2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738787 بازدید | 44705 پست
به به چه گلی چه دختری،چه کتابخونه مرتبی💫❤️💫❤️💫❤️

🙏😍

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک کردم دورهمی داشتید😁

نه 😂

خوب شد اصلاحیه زدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اینم برای روی کتابخونه  اتاق دخترم 😍 https://s8.uupload.ir/files/img_20230520_103031_hmgv ...

همه شون خوشگل بودن مخصوصا اون قرمزه ک کنار مبل بود اسمش چیه 

من تصمیم گرفتم تم چون خونه کوچیکه و بچه هم کوچیکه تا چند سال آینده گل و گیاه نگهداری نکنم گلدون هام رو هم قولش رو دادم ب دوستم و خواهرم و زن داداشم و مادرشوهرم 🙂 

مینیمال 

من این چند روز هیچ خروجی و ورودی نداشتم عوضش کلی ورودی ناخواسته داشتم 

قضیه ازاین قراره ک بد جوری سرما خوردیم و کلی دارو گرفتیم هنوز هم د حال استفاده هستیم 

امیدوارم هیچ کسی مریض نشه خیلی اذیت شدیم. مخصوصا دخترم چند شب تب شدید  داشت و من با حال بدم بالا سرش بیدار میموندم و پاشویه میکردم 

تازه امروز کمی بهتریم ولی خیلی سخت گذشت ...😔💔

مینیمال 
من این چند روز هیچ خروجی و ورودی نداشتم عوضش کلی ورودی ناخواسته داشتم  قضیه ازاین قراره ک بد ج ...

سلام عزیزم 

برای سلامتی خودت و گل دخترت دعا میکنم

نگران اون ورودی های ناخواسته هم نباش بالاخره نیازه و داره استفاده میشه برای سلامتیتون.

بیشتر استراحت کن،سعی کن وقتی کوچولوت خوابید توهم یه فرصت بخوابی.وقتی بیداره بده باباش کاراتو انجام بده عزیزم 

کاش کنارت بودم و کمکت میدادم گلم

❌لایک❌
همه شون خوشگل بودن مخصوصا اون قرمزه ک کنار مبل بود اسمش چیه  من تصمیم گرفتم تم چون خونه کوچیکه ...

ممنون 

اسمش بنت قنسول هست