دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم اره ۳تابچه قد ونیم قد دارم خیلی احتیاج دارم زودپزم حاج نصرالله قدیم بود هردفعه تا سکته می ...
کار خوبی میکنی .حتما یه مدل خوبشو بخر .واقعا عصای دست آدمه.مخصوصا برای شما هم که سه تا بچه داری .ماشاالله خدا حفظشون کنه ..خواهر منم سه تا بچه ی قدو نیم قد می شما داره🤩🤗🤭اتفاقا اونم میگه یک روز بدون زودپز دووم نمیارم ...البته خواهرم دوتا زودپز داره .یه متوسط و یه بزرگ ..مال مادرم هم بزرگ هست .منم یه بزرگشو خریدم
ممنون عزیزم راست میگه ۳بچه با۱بچه خیلی فرق داره مرتب باید یه قابلمه یا زودپز رو گاز باشه &nb ...
والا من از وختی که یادم میاد مادرم رو یبار ندیدم که تو قابلمه غذایی رو پخته باشه .فقط و فقط همه چی رو تو زودپز میپزه انواع خورشتها .حتی عدسی رو .کله پاچه رو تو ۴۵دیقه.ماهم دیگه از مادرمون به ارث بردیم همه چی رو تو زودپز میپزیم .شاید باورتون نشه مادرم فکر کنم تا حالا هشت تا زودپز رو مصرف کرده .یعنی از اون خوب درجه یکاش 😂