2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740640 بازدید | 44731 پست
باشه عزیزم .مرسییییی😍 چندساله به شوهرم گفتم یکی بگیره تو باغچه بکاریم ولی نگرفته دیگه منم از صراف ...

بعضی کارا رو نباید بسپاری دست کسی ...

اگه جاشو داری حتما خودت بکار و ازش حض وافر ببر  😇😇😇😇 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورودی💫

❤️یه شلوار لی برای پسر کوچیکم (۳سالشه) این اولین شلوار لی هستش که براش خریدم😇

دوتا شلوار نسبتا گرم داشت از مهر پارسال براش گرفته بودم هم بیرونیش بود و هم اینور سال وقتی میرفتیم جاهایی نسبته سرد یا خنک میپوشید دیگه تنگش شده بود گذاشته بودم خروجی الان این یه شلوار لی جایگزین اون دوتا شد.

❤️دوتا تیشرت برای بچه ها گرفتم.یه تیشرت پسر بزرگم کوچیکش شده بود رفت خروجی الان ۳تا داره کلا. کوچیکه هم حالا تیشرت هاش شد ۴ تا دیگه تا آخر تابستون هیچکدوم این مورد رو لازم ندارن.

❤️دوتا لباس زیر پسر بزرگم کشش خراب شده بود رفت خروجی سه تا ورودی داشت دیشب.

❤️دوتا جوراب پسربزرگمم سوراخ شده بود اونا هم شستم و دوختم و گذاشتم خروجی دوتا جوراب نو ورودی داشت.

❤️یه پیراهنشم دیگه هم تنگش شده بود و هم تو مدرسه ماژیکی شده بود رفت خروجی یه پیراهن جایگزین شد،یه پیراهنم داره خیاط براش میدوزه که ان شاالله فردا آماده ست.چون عید براش پیراهن نگرفتم این دوتا ورودی هم داشت چون نیازش بود،کلا ۳تا پیراهن داره(پسر بزرگم  از ۵ سالگی همیشه بیرون میره پیراهن آستین بلند میپوشه اصلا اهل تیشرت نیست هرچی تیشرت داره مال خونه ست یا گاهی تو ماشین یه دوری تو شهر بزنیم،یه جورایی الگو پذیری از باباش داره) 

همیشه از خرید کردن لذت میبردم الان چون هدفمند شده خیلی خیلی بیشتر لذت میبرم دیشب هرچیزی که میخواستم از قبل لیست کرده بودم و سریع خریدام از یه مغازه انجام شد🙃😍🙃😍 

همیشه بیرون میرفتیم راه به راه خوراکی میگرفتم واسه بچه ها 

دیشب با کالسکه رفتیم و برگشتیم فقط بطری آب همراهم بود،برگشتم خونه بچه ها خوووب شامشونو خوردن و آخر شب کمی از خوراکیهایی(پف فیل،و ژله) که تو کمد و یخچال داشتیم استفاده کردن.قبلا خوراکیها ‌و تنقلات که بود بیرونم خرید خوراکی داشتیم شامم درست و حسابی نمیخوردن....

این تجربه ها از خریدهای هدفمند،برام خیلی لذت بخشه✌️❤️

❌لایک❌
خب خروجی من ی سری ظرف درداروپلاستیکی  چن تا بطری  ی سری کاغذ 🌿❤ خانومای مینیمال حال ظ ...

ظرف شویی منم تو فکرش هستم

اما خب اونم باید بلد باشیم چه مارکی خوبه 

مثلا خودم شنیدم مارک بوش اصلا خوب نیست و ظرف رو کدر تحویل میده

اما تعریف ال جی رو شنیدم خوبه 

خودم اگه بخرم احتمالا یه رومیزی مارک مجیک میگیرم 

ولی شنیدم قرص یا هر شوینده ای داشته باشه هم گرونه 

اگه کسی تجربه ای داره بگه 

حالا اگه همون ریکا بریزیم طوری میشه🤔😐

ورودی💫 ❤️یه شلوار لی برای پسر کوچیکم (۳سالشه) این اولین شلوار لی هستش که براش خریدم😇 دوتا شلوار ...

هیوا جان عکس پروفایل خودتون هستی؟ 

جورابی که میخواستی بزاری خروجی دیگه چرا شستی دوختی؟🙄

ظرف شویی منم تو فکرش هستم اما خب اونم باید بلد باشیم چه مارکی خوبه  مثلا خودم شنیدم مارک بوش ...

ریکا که نمیشه کف فراوان داره ازماشین میده بیرون مث تایددستی براماشین اتومات

حالا مارک هم بوش اصلی که خیلی گرونه خوبه 

ولی اصلا پیداکردنش سخت وقیمتم بالا

ال جی خوبه بخارشوردارش وبگیری 

حالا بگم که استفاده اش خب مهمه ببینیم چ جوره 

هیوا جان عکس پروفایل خودتون هستی؟  جورابی که میخواستی بزاری خروجی دیگه چرا شستی دوختی؟🙄

نه گلم 

یه شبیهم❤️🙃 البته فقط به این عکس خانم حمیرا ریاضی .

پسر بزرگم مثه باباش جورابی که دوخته بشه رو نمیتونه بپوشه پاشو اذیت میکنه حتی یه  سوراخ کوچولو!

برای همین میشورمش،میدوزمش،میذارم تو کیسه خروجی ها شاید کسی استفاده کرد عزیزم

❌لایک❌
ورودی💫 ❤️یه شلوار لی برای پسر کوچیکم (۳سالشه) این اولین شلوار لی هستش که براش خریدم😇 دوتا شلوار ...

مبارکشون باشه هیدوا جان😍واقعا لذت بردم از این مدیریت

اتفاقا منم واسه دخترم لباس می‌خوام بگیرم .می‌خوام تو ذهنم انتخاب کنم چه سبکی چه جنسی می‌خوام بیرون رفتم الکی مغازه هارو نگردم😉

مبارکشون باشه هیدوا جان😍واقعا لذت بردم از این مدیریت اتفاقا منم واسه دخترم لباس می‌خوام بگیرم . ...

ممنونم بانو❤️

مدیرت خریدهای هیجانی،مدیریت کیفیت و کمیت اجناس و پوشاکی که مد نظرمونه خیلی لذت بخشه 

نتیجه ش میشه پس انداز بیشتر✌️

❌لایک❌
ریکا که نمیشه کف فراوان داره ازماشین میده بیرون مث تایددستی براماشین اتومات حالا مارک هم بوش اصلی ک ...

من مارک ال جی دادم خیلی خوبه من عصا دستمه از صبح تا شب جمع می شه آخر شب می شوره من همه چی توش می زارم 

ظرف شویی منم تو فکرش هستم اما خب اونم باید بلد باشیم چه مارکی خوبه  مثلا خودم شنیدم مارک بوش ...

رو میزی نگیر اصلا جا نداره ارزش نداره همون بزرگ ۱۴ نفره من هی می گم کاش جاش بیشتر بود  قرصش هم که آره قیمتش بالاست ولی مایع اش هست ایرانی خواهرم استفاده می کنه راضیه من یه بسته قرص ۹۰ تایی خریدم قبل عید ۵۰۰ خارجی 

ممنونم بانو❤️ مدیرت خریدهای هیجانی،مدیریت کیفیت و کمیت اجناس و پوشاکی که مد نظرمونه خیلی لذت بخشه&n ...

بله درسته دقیقا همینطوره،و وقتی که جنس خوب میخری و میپوشید احساس رضایت و اعتماد بنفس بیشتری داری