2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741360 بازدید | 44742 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز خیلی اتفاقی دم غروب از شبکه ۲ یه فیلمی دیدم با اینکه متحواش برای بزرگسال نبود ولی محو تماشاش شدم 

اون خونواده تو تمام مدت یه دست لباس پوشیده بودن انگار لباس تو خونه ایشون فقط همون یه دست بود! مدلش ساده ساده ساده.

فقط وقت خواب لباسهاشون عوض کردن و یه جا هم مادر خونواده اجرای کنسرت داشت حتی اون لباس خوابها و لباس مجلسی خانمه به شدت هم ساده و شیک و مینیمال بود.

از همه مهمتر "مقدار" غذایی بود که سر میز صرف میشد و هیکل خانمه بود،شکم صفر:)))

میدونم که بالاخره اونم خانم سوپر استاره و لازمه ش اینه که هیکلش خوب باشه و و و ....

ولی به شدت  از هیکلش خوشم اومد 

اسم فیلم "ستاره لورا" بود

پیشنهاد میکنم برای این موردهاییم که گفتم حداقل این فیلمو ببینید و از لذت ببرید

این عکس لباس و هیکل خانمه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۲-۱۹۳۴۵۳_chrome_pr56.jpg

❌لایک❌
با آقایون چیکار کنیم؟من خودم خیلی اهل نظم هستم،وساعل اضافه رو میندازم دور از شلوغی خونه بدم میاد اما ...

عزیزم وبلاگ عارفه قدسی زاده رو بخون خیلی تو این زمینه کمکت میکنه🌺

❌لایک❌

سلام‌

یه سری اسباب بازی های شکسته و خراب بچه ها رفت خروجی‌، یه سری لباس ز ی ر و شلوار منم رفت خروجی‌، یه دیس، یه کاسه بزرگ، آینه کنسولم هم تو همین هفته شکست.

و جالب ترین قسمت پاکسازی دیروزم این بود که همسرم خودش گفت یه سری از لباس هام را بذار خروجی.‌

راستی من چالش ۳۰ روز پاکسازی را هم انجام دادم😍😍

دو تا کشو داریم برا مدارک و وسایل دیگ مون ب جز لباس 

از اونجا که همسرم نمیتونه طبق خواست من پیش بره امروز تصمیم گرفتم هر کشور رو برای یک نفر بزارم شاید ی مدت دید ک مال من خلوته انگیزه شد براش تفکیک میکنم بعد عکس می‌فرستم 

مینیمال 
امروز خیلی اتفاقی دم غروب از شبکه ۲ یه فیلمی دیدم با اینکه متحواش برای بزرگسال نبود ولی محو تماشاش ش ...

من هم بشدت فیلم های خارجی ومیپسندم علی الخصوص کارتون هاشون سرشاراز سادگی وادب هست ونظم 

داداشامم که خارج ازکشورن میگن اصلا تجملاتی که ایران هست یک درصدش اینجا نیست اصلا درگیرتیروتخته ولوازم نیستن فقط لوازم کاربردی میخرن آرایش که میگه خانوما کم بیشترفقط رژدارن 

امروز رفتم در سوپرخرید 

دوتا داداشن خیلی عزیزن افغان هستن 

من چن روزه توپارک آشنا شدم باهاشون 

من ودیده بچه ها رومیپرسه گفتم خوبن 

میگه خاله شما ی ماشینی یاعروسک ندارین بدین من 

میگم میخوای چیکار

میگه براخواهرم خواهرشم 1سالش نشده اینطورکه میگه 

گفتم بیابریم خونه 

خیلی دوسش دارم خیلیدپسرخوبیه 

انقدباادب هست 

اومدوایسادرفتم براش2تا عروسک خوب ی دونه کیفم وی کفش دخترم آوردم ی سیب هم شستم دادم دستش گفتم بخور

بعدکه اومدم گفتم من یکیسه لباس خوب ازدخترم بادمپایی ایناگذاشتم بدم به ی آشنا که دستش پره ماشاالله 

هودی شلوارکاپشن تی شرت چن دست ازهرکدوم  صندل اینا هستن 

بازکمدوبازکردم ازبالا شال وکلاه چن دست لباس که گذاشته بودم براپسرم آوردم با چن تا شال وروسری آماده کردم که عصربگم بیادببره واقعا هم استفاده مفیددارن ازشون 

پس من امروز چنددست لباس وشال وکلاه ازدخترم شدخروجیم 😍🌿❤