2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742229 بازدید | 44762 پست

🎁اقلام ضروری جهیزیه آشپزخانه

✅ظروف آشپزی و پذیرایی

سرویس قابلمه

دیس برنج

کاسه سوپخوری

سرویس غذاخوری،بشقاب،کاسه و ....

قاشق و چنگال و ملاقه و کفگیر و ۱ چاقو 

سینی چای

فنجان و قندان 

قوری و کتری یا سماور

پاسماوری

پارچ و لیوان

پیش دستی و کارد و چنگال میوه خوری

ظرف مرغ خوری

ظرف سالادخوری

کاسه ماست خوری

نمک پاش

سرویس آبکش

رنده و نایسر دایسر

تخته ی آشپزی

سرویس ظروف ادویه

بانکه حبوبات، قند و شکر و برنج 

جانونی و پاسماوری

سطل زباله آشپزخانه

آبمیوه گیری دستی

✅لوازم الکتریکی

یخچال

ماشین لباسشویی

اون تستر

غذاساز

همزن برقی

اجاق گاز

حوله آشپزخانه و دستمال و دستگیره

صافی چای

ظروف دردار برای نگهداری غذا در یخچال

فلاسک چای

کلمن

پد ظرفشویی

سبد سیب زمینی پیاز

اگه چیزی هست که جا انداختم بگید،البته وسایل من در کل خیلی کم هست چون خیلی عقد نموندیم و تو اون مدت کم،خیلی چیزا بود که فراموش کردیم و نخریدیم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
مبارکت باشه عزیزم آره من هم بارها لباس های خودم و همسرم و بچه هام رو ریختم بیرون و دوباره نگاه ک ...

مرسی گلم 

اره لباس ها جوریه که  باید مرتب بازبینی بشن 

راجب آشپزخونه ایده تون جالب بود عالیه

مینیمال 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام

خروجی های این دو روز تعطیلی من

یه تیشرت که دیگه سبک من نیست

چند جفت جوراب که به خاطر روشن بودن رنگ کفی کفش رو گرفته بودن

دو تا رژ لب مدادی کم کیفیت که اونا هم دیگه سبک من نیست

چنتا صابون که من سالهاست از صابون استفاده ای ندارم 

یه خمیر دندون تاریخ گذشته 

دو بسته پد بهداشتی روزانه که استفاده نمی کردم

🎁اقلام ضروری جهیزیه آشپزخانه ✅ظروف آشپزی و پذیرایی سرویس قابلمه دیس برنج کاسه سوپخوری سر ...

من بعضی از این اقلام رو از همون اول نخریدم بعدا هم نیازم نشد 

مثل جانونی و اون تستر 

یه سری چیزیها هم برگردوندم به مامانم چون نیاز نداشتم مثل سماور و پاسماوری و منقل و کپسول گاز و کباب پز و ...

بااین حال کلی خرت و پرت هم بعدها فروختم مثل ظروف و قابلمه های روی،مس و سماور ذغالی و ....

هنوزم کلی ظرف و ظروف زیاد دارم که همسرم اجازه نمیده رد کنم‌

❌لایک❌
تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

من غیر مینیمالیسم هستم 🤣

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

سلام سلام بر دوستان گل مینیمالم .دوستای عزیزم خیلی خوب دارین پیش میرین ماشاالله .جونم براتون بگه من توروزای گذشته خیلی خروجی داشتم اما واقعا وقت نکردم بیام بگم .دخترم خیلی اذیت می‌کنه یعنی در واقع بخاطر دندوناش داره خیلی اذیت میشه طفلی .مجبورم بیشتر ببرمش بیرون تا آروم بشه و مقداری انرژیش تخلیه شه ..والا من هرچی از خرت و پرتای خونه رو خروج میدم انگار تمومی ندارن .امروز هم اینارو خروج دادم 

👩‍❤️‍👨

خیلی از کاغذو کتابای همسرمو که بخودشم گفته بودم خروج دادم .کاش عکس می‌گرفتم .والا تا میام عکس بگیرم دخترم با گریه گوشیمو میخواد .دخترم یکسالشه هروقت می‌خوام پاکسازی کنم قربونش برم اونم میاد کمکم 🥴🤭...دوتا مسواک کهنه که برای پاک کردن لبه های دریخچال گذاشته بودم و گفتم بکار میان اونام خروج ...دوتا لیف حموم که رنگ و روشون رفته بود ..چندتا دستگیره کثیف و سوخته .باورکنید اگه دستگیره هامو می‌دیدین دیگه هیچوقت باهام حرف نمیزدین😂

👩‍❤️‍👨
ببین عزیزم وقتی از خریدهای هیجانیت کم بشه  از لباس و خوراکی ها و لوازم خونه و ... وقتی تصمیم ...

واقعا منم موافقم .گاهی وختا آدم میخواد صرفه جویی کنه اما نمیدونه نه واقعا نه تنها صرفه جویی نیست بلکه اسرافم هس.ما یه فامیلی داشتیم گفت می‌خوام صرفه جویی کنم و برای بچه م پوشک نگیرم وازکهنه استفاده میکرد .یه سری از همون پارچه سفیدا ازداروخونه گرفته بود و کلی کهنه ی خونگی و اینا و +صابون ازاون سبزا برای شستن این کهنه ها و خلاصه تایدو موادهای شوینده ی دیگر

👩‍❤️‍👨

بقیشم بگم 😳والا همشو نوشته بودم نمیدونم چرا نصف شده حرفام 😂مادرم بهش گفت عزیزم پولهایی رو که میدی به این کهنه و صابون و اینا بده پوشک بخدا هم خودت راحت‌تری هم بچه هم اسرافم نمیکنی ....بعد مدتها که ما این دوستمونو زیارت کردیم دیدیم هم خودش سرحال تر شده هم بچه اش هم شادی بیشتری تو صورتش موج میزد ..ازمادرمم کلی تشکر کرد بابت راهنماییش ..من واقعا نمی‌خوام بگم که همه ی مردم از پوشک های بهداشتی برای بچشون استفاده کنن وبایدی هم درکارنیست .چرا که بقول دوست عزیزمون کاربر آبان ۶۵خیلیا وسعشون نمی‌رسه واقعا تورم بالاست مردم خیلی تحت فشارند ..من فقط می‌خوام بگم واقعا راههای بهتری هم برای لذت بردن از تفریح و گردش و بیرون رفتنم هس .

👩‍❤️‍👨

راستی دوستای گلم من ۱۴اردیبهشت تولدم بود .قبلنا من کلی شکلات و ژله و چیپس و پفک اینا برای خودم تدارک می‌دیدم وهمه چییییی دور خودم میچیدمو می‌خوردم و از قهوه گرفته و چای و دلسترو ..خلاصه روز تولدم ایقد می‌خوردم تا آخر سر یا شکم درد می‌گرفتم یا بالا میاوردم و بعدشم با کلی ظرف نشسته و لیوان و پوست تخمه و میوه اینا روبرو میشدم و باخستگی می‌شستم...اما این دفعه رو به همسرم گفتم جز یه کیک کوچیک دیگه هیچی رو نیاره خونه ..گفتم می‌خوام برای اولین بار سبک باشم راحت باشم ایقد نشینم هی بخورم و بخندمو به قول خودم بلمبونم🥴😂😂😂آخه من خیلی شکمو و شیرینی دوستم .روز نیست که شیرینی نخورم🙄اینم  می‌خوام ازاین به بعد برم به جنگش🙄اینم عکس کیک و تولد مینیمال من 🤭🌺🥴

👩‍❤️‍👨