2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742662 بازدید | 44773 پست

سلام دوستای گلم خروجی امروزم دو جفت جوراب همسرم که کشاش شل شده بود یه ساپورت خودم که زانوش رد انداخته بود یه گلدون خالی داشتم توش یه برگ انجیری کاشتم بدم به مامانم که دوس داره

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
اصلا دمپایی هاش به درد نمیخوره  بااون بزرگیش،جنسش جوریه که با اون حال خراب هرآن امکان داره بخو ...

لازم شد بری این تاپیکو بخونی😅😅😅

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5857333&slug=روز-زن-و-کادویی-که-در-بیمارستان-گرفتم-دهن-همه-باز-موند&postId=268963184

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لازم شد بری این تاپیکو بخونی😅😅😅 https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5857333&am ...

خخخخخ

وااااای من این تاپیکتون رو خیلی وقت پیش خوندم 

خیلی قلم قشنگی داشت 

واقعا لذت بردم 😄😄😄

❌لایک❌

سلام خوبین بچه ها 

دختر من امروز شش ماهه شد خروجی قطره آد ک دیگه لازم نیست بهش بدم 

دو تا شربت و قطره مال سرماخوردگی ش بود مونده بود توی یخچال 

ی بکینگ پودر از قبل که تاریخش گذشته بود 

ورودی مولتی ویتامین و آهن و قطره استامینوفن 

مینیمال 
سلام ،من هنوز ظرف حبوبات نخریدم ،قصد داشتم لیمون‌بخرم ولی یه خانومی اینجا گفتن پلاستیکی اصن نمی‌خرم ...

من هم شیشه ای دارم هم پلاستیکی. تجربه خودم و می گم. برای خوراکی هایی که ممکنه با طرف واکنش بدن یا تاریخ انقضای کمتر دارن مثل ترشی زیتون اجیل ظرف شیشه ای سالمتره.

ولی اگر فقط واسه حبوبات خشک می خوای من خودم تصمیم گرفتم فقط پلاستیکی بگیرم. چون هم ارزونترن هم وقتی داخلش پر میشه سبکه. مهمتر اینکه عمر ابدی داره تا هر وقت بخوای هست و جابجاییش تو اسباب کشی راحته. من کلی ازین ظرفهای شیشه ای حین جابجایی شکستم و خودمم چند بار زخمی کردم چون کل اشپزخونه شده بود خرده شیشه. خلاصه من از پلاستیکیا خیلی راضی ترم. از نظر ضررم مطمین باش اگه به مضر بودن پلاستیک باشه اب معدنی و دلستر و ماست و بستنی و شیر و دوغ و همه اینها که مایعن و پلاستیک داخلشون حل میشه هزار برابر مضرترن. حبوبات که خشکه.

من هم شیشه ای دارم هم پلاستیکی. تجربه خودم و می گم. برای خوراکی هایی که ممکنه با طرف واکنش بدن یا تا ...

نظرتون درسته.

ضمن اینکه همین سرکه خودش تو ظرف های پلاستیکی به بازار عرضه میشه .

شادی صدام کنید

و منی که همیشه زندگیم مینیمالیسمه 😂😂

و خانواده و اطرافیان هم از دستم شاکی هستن

ینی خانواده من از عروس دوماد بگیر و خواهرام وداداشام 

ینی خاک شکسته ۱۰ سال پیشم نگه میدارن تو انباری

ولی من خودم هیچ وقت چیز اضافه نگه نمیدارم ..حتی لباس اضافه هام میدم ب کسی ..

ی بار رفتم خونه آبجیم تمیز کنم..خودش نبود ...منم اصلن خشوم از آت آشغال نمیاد ..ینی دومادمون بدو بدو برگشت گفت الانه خاهرت هرچی داریم بندازه بره😂😂😂

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

سلام به دوستای عزیزم. وسایلی که موفق شدم توو دیوار بفروشم: یه دست بستنی خوری، یه میز تحریر تاشو، دو تا سبد بافت، یه گلدون گل مصنوعی، سطل و جای دستمال کاغذی، ۱۶ تا کتاب که خونده بودمشون،  فقط مونده یه میوه خوری که هنوز فروش نرفته. 

یه تابه مسی کوچیک، قالب ژله، دو تا سس خوری، یه مجسمه، یه بالش هم دادم به همسایمون. ورودی هم چنتا سبد پلاستیکی که وسایل کمد و کابینتا باهاشون منظم تر شد. انباری هم یه بار اساسی مرتب کردم ولی باید یه سر بهش بزنم.موفق و مرتب باشین همگی 🥰

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
سلام به دوستای عزیزم. وسایلی که موفق شدم توو دیوار بفروشم: یه دست بستنی خوری، یه میز تحریر تاشو، دو ...

باریکلا خیلی هم عالی من یه دو دست لباس گزاشتم کسی نمیخره حتما شما خیلی قیمت پایین زدین که فروش رفته

سلام بچه ها من چهار تا تاپ ورزشی  و یه نیم تنه و روش و ی شلوار ورزشی دادم ب خواهرم ک داره می‌ره باشگاه چون خودم میدونم تا سه چهار سال آینده نمیرم و تا اون موقع قطعا این لباسا داغون میشن توی کمد و  سلیقه م هم عوض میشه 

مینیمال 
سلام بچه ها من چهار تا تاپ ورزشی  و یه نیم تنه و روش و ی شلوار ورزشی دادم ب خواهرم ک داره می‌ره ...

راستی ساک ورزشی م رو هم بهش قرض دادم فعلا شایدم بگم بمونه برا خودش میشه گفت خروجی موقت هست 😁

مینیمال