2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742415 بازدید | 44766 پست
اره گلم راحتم  الان که لباسام کمه وقتی میخوام لباسی رو بخرم از همه لحاظ بررسیش میکنم که برام ر ...

اره واقعا منم چن ساله که کیفیت و توخرید کفش وکیف و لوازم خونه رعایت میکنم 

ولی تولباسام هنوزکمرنگن حالا اینجام بایدرعایت کنم

بچه ها در راستای مینیمال زندگی کردن ، شاید این حرفم بی ربط نباشه ، من خیلی سعی میکنم ودوست دارم انرژی خونم درسطح بالا نگه دارم ....هرروز صبح بی استثنا پنجره هارو باز میزارم یه تایمی ، هوای تازه  و نور مستقیم بتابه .حتی زمستونا .(همیشه دعواداریم سراین قضیه خونه یخچال میشه)...........اسپند وکندر دود میدم ....صورتم اب یخ میزنم اسپری گلاب گذاشتم یخچال ،هروقت در یخچال بازمیکنم یه دوپیس میزنم حس وحال خوبی میده بوشو دوس دارم ......چای باهل دم میکنم میخورم ....باقاشق چوبی غذامیخورم .کلا وسایل چوبی حس زندگی بهم میده گفتم که شماهم یکم حس خوب بگیرید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها در راستای مینیمال زندگی کردن ، شاید این حرفم بی ربط نباشه ، من خیلی سعی میکنم ودوست دارم انرژ ...

من با دست خوردن بعضی غذاها که آبکی نباشه بهم مزه میده 

البته اشتهامم زیاد میشه اون موقع 

سعی میکنم رعایت کنم زیاد این مدله نخورم 😁ولی عشقمه با دست غذا خوردن مثل جنوبیا💕😊💕

❌لایک❌
من با دست خوردن بعضی غذاها که آبکی نباشه بهم مزه میده  البته اشتهامم زیاد میشه اون موقع  ...

اره انگار غذا مزه اس بهتر میشه ..بعضیا حتی سفارش کردن ..کشورای اسیای شرقی طبق اعتقاداتشون میگن انرژی دستها به غذامنتقل میشه . 

من در مورد همه چی مینیمالیستم ولی خیلی زیاد لباس دارم. خصوصا لباس خونه و سرکار. مهمونی کم دارم چون ا ...

عزیزم منم کارمندم،هفته ای دو بار ماشین میزنم،یا بیشتر،به مشکل نمیخورم❤️

عزیزم منم کارمندم،هفته ای دو بار ماشین میزنم،یا بیشتر،به مشکل نمیخورم❤️

من تابستون هر روز مانتو عوض می کنم چون اتاقم افتابگیر و طبقه بالاست و عین جهنمه. خودمم شدیدا گرمایی. ینی خونه که میرسم لباسام همه خیسه. وسط هفته هم واقعا نمیرسم بشورم خشک کنم اتوکنم.😐

بچه ها یه سوال، بنظرتون همینطوره یامن اشتباه میکنم ؟...فکرمیکنم  اکثر ادمای مینیمال ، شخصیتشون درونگرای ، ....بنظرتون همینطوره یانه؟؟.....چون من دقت کردم تو اطرافیانم ادمای ماکسیمال برونگران  و مینیمال درونگرا  ..

بچه ها یه سوال، بنظرتون همینطوره یامن اشتباه میکنم ؟...فکرمیکنم  اکثر ادمای مینیمال ، شخصیتشون ...

ولی یه چیزی بگم شلوغی و آنارشیسم و هرج و مرج ذهن آدم مشوش میکنه من از وقتی به پیشنهاد روانشناسم به سمت و سوی مینیمال اومدم خیلی آرامشم بیشتر شده انگار ذهنت هم مرتب میشه

اصلا  اکسسوری و دکوری جات  وتابلوهای بی مصرف نمیخرم ....وسایل کاربردی که هم استفاده بشه هم ...

چقدر خوب دوستم کاش جهت ایده به ما یه چندتا هم عکس بدی، من ذهنم خیلی مونده مینیمال بشه تو خرید ممنون میشم کمکم کنید خصوصا تو تزئینی و اکسسوری

ولی یه چیزی بگم شلوغی و آنارشیسم و هرج و مرج ذهن آدم مشوش میکنه من از وقتی به پیشنهاد روانشناسم به س ...

بنظرم  درونگراها روحیه شون سازگارتره با سبک مینیمال ......شاید شماهم در درون روحتون خواستار خلوتی و ارامش بوده ولی اشتباهی ماکسیمال بودین ......درهرصورت خیلی خوبه سبک زندگیتون عوض کردین