2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

خروجی امروز ی ریسه نور که سوخت 

ورودی هم دقیقا ریسه نور داشتم 

چون دخترم خیلی دوسش داشت همسرم بلافاصله رفت خرید

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جالب .همین اسپری معمولی ک واسه آب هست؟

اره عزیزم اسپری ساده ولی  مغازه وسایل اشپزخونه ها مدل های شیکتر و به روز تر دارن 😃من به همین اکتفا کردم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خوبه ک.مهم اینه کارتو راه میندازه

خودم از اون شیک ها دلم میخواس بگیرم انقدر طول کشید  همسرم  خرید  😅😍

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
خانوما من دستمال اشپز خونه زیاد دارم.و تو کشو چیدنشون سخته.ب نظرتون سبد نظم دهنده بگیرم ؟البته چندتا ...

اره خوبه بگیر یه جمع و جوری رو بگیر 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
حالا این خراب شد میخری😉،منم باید بخرم حتما یدونه

دوتا خریده باور میکنی 🤣زاپاس هم گرفته فکر کنم قیمت اون مدل ها که من میخواستم پرسیده رفته دوتا گرفته به همین راضی شدم  دیگه 

خانوما من دستمال اشپز خونه زیاد دارم.و تو کشو چیدنشون سخته.ب نظرتون سبد نظم دهنده بگیرم ؟البته چندتا ...

منظورتون سبد هست برای نظم دادن به دستمال من خودم چند مدته ظرف های مربع یه مستطیل که درشون خراب میشه به عنوان نظم دهنده استفاده میکنم دیگه سبد نگرفتم چند مدته

نمیشه همینطور مرتب بچینی؟ بنظرمن که نظم دهنده ها خودشون بیشتر جاگیر هستن من فقط توی میز آرایشم یه سبد گذاشتم اصلا نظم دهنده نمیخرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چ خوب منم دوتا ظرف مستطیل دارم ببینم اگه اونا جا شد تو کشو استفاده میکنم

الان یه مدل نظم دهنده تو اینستا تبلیغ میکنه حالت طلقی هست خیلی شیک وسایل مرتب میشه تو کشو میخواستم سفارش بدم دیدم جنسش نازک  و شکننده اس دیگه از همین ظرف در دار ها که  بی در شده بودن استفاده میکنم  خودم خیلی راضی هستم