سلام خسته نباشید خانوم گلا
خروجی امروزم یه کایه چینی میوه پایه دار بود که توی عکس پایه اش نیفتاده قبلا استفاده میکردم واسه مهمون های دو نفری ولی یه مدت افتاده بودم روی خریدهای هیجانی که دو تا کاسه از این چینی سفیدها خریدم استفاده میکنم اینو گذاشتم خروجی
یه کاسه استیل +یه کاسه پلاستیکی +چهارتا کاسه ماست خورری چینی که بلا استفاده بود چون ظروف دم دستیم ملامین هست
یه همزن دستی که استفاده نداشتم البته برای جهیزیه بود که اوائل همزن برقی نداشتم از این واسه کیک پختن استفاده میکردم الان یه کیک پختن دارم که از برقیش استفاده میکنم
این مدل ملاقه هم روی سرویس قاشق چنگال جهیزیه ام بود که دوتا این مدلی بود دوتا ملاقه گرد کوچیک دوتا ملاقه گرد بزرگ
که از هرکدوم یکی نگه داشتم بقیه رو گذاشتم خروجی( که از این مدل دل نکندم توی پاکسازیهای قبلی هر دو رو نگه داشته بودم ولی باز فکرام کردم دیدم یکیش کافیه)
یه سفره پاک کن هم از این دسته دارا داشتم تو عکس نیست اونم گذاشتم خروجی با دستمال راحت ترم که اونم واسه سفره مهمان سفره دم دستی از این ترمه ای ها هست
منم گردو شکن _سیر له کن _اسکوپ اینا ندارم
واسه آشپزی روزانه یه دونه کفگیر چوبی دارم چون حین آشپزی عادت دارم از ته قابلمه غذا رو بهم میزنم و از این بابت خیالم راحته قابلمه آسیب نمیبینه
یه کفگیر چدن کوچیک هم دارم از اونم کار میکشم بعضی مواقع که دوتا کفگیر لازم دارم
برای مهمان هم یه کفگیر چدنی بزرگ دارم