2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740918 بازدید | 44733 پست
بله عزیزم کاملا متوجه ام البته من نگفتم شما باید حریرمی زدید منم پنجره پذیرایی ام خیلی بزرگه تور زدم ...

آره میدونم عزیزم.

شما چیز بدی نگفتی که. 

من فقط دلیل اینکه تور زدمو میگم.

فکر کنم اشتباهی شما رو ریپلای کردم🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها یه سوال شما هرلباسیو که شش ماه تا یکساله استفاده نکردید ردمیکنید ؟؟؟؟ حتی اگه نو باشه؟؟؟ من چ ...

من نظر نمی‌دم.چون خودم در زمینه لباس هنوز مینیمال نشدم. اما امسال لباس هایی که چندین وقته نپوشیدم دارم جدا می‌کنم

من امروز از همسرم پوشاک هدیه گرفتم.درحالیکه نیاز نداشتم. کاش برام کتاب می گرفت.بخش اعظم وسایل اضافه ...

ددقیقا واسه منم بیشتر اونایی که دارم کنار می‌گذارم تا رد کنم اونایی هست که هدیه دادن.کاش به جاش پول می‌دادن...خخخ... اینجور وقتا چیکار می‌کنین؟اصلا نمیشه هدیه قبول نکرد و گاهی نمیشه رد کرد چون گاهی خونواده شوهر میدن و حداقل برای دل شوهر باید پوشید...

ددقیقا واسه منم بیشتر اونایی که دارم کنار می‌گذارم تا رد کنم اونایی هست که هدیه دادن.کاش به جاش پول ...

عزیزم اخرش از ته کمد دیواری سر در میارن.من با اینکه عاشق ظرفم ولی باز میشه ظرفهایی که هدیه می گیرم باب سلیقه ام نباشه.انقدر هم دلم می سوزه برای زحمت وهزینه تهیه اون هدیه.مثلا خواهرم برام ظرف خزیده بود که من استفاده نداشتم با پول همون می تونست برام پایه گردان کیک بخره که نیاز داشتم.

شادی صدام کنید
عزیزم اخرش از ته کمد دیواری سر در میارن.من با اینکه عاشق ظرفم ولی باز میشه ظرفهایی که هدیه می گیرم ب ...

یک خانم ایرانی بود که با شوهر خارجی ازدواج کرده بود.مادرشوهرش واسه کریسمس که میخواست بهش کادو بده می‌گفت چی لازم داری، اونم وسیله ای که لازم داشت می‌گفت... البته می‌گفت اوایل روش نمیشه اما الان خیلی با این موضوع کنار اومده...