2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741370 بازدید | 44743 پست
پتو تک رنگ هم هست😂فکر کن من اینقدر گل گلی دیدم که اصلا نمیدونم تک رنگ هم پیدا میشه

اره منم تک رنگ ها رو خیلی دوس دارم ولی قبلا انگار تک رنگ کمتر بود همه پتو های من بجز چندتا جدید همه گل گلی اونم گلهای درشت و رنگ رنگیه🤣😅

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم تک رنگ ها رو خیلی دوس دارم ولی قبلا انگار تک رنگ کمتر بود همه پتو های من بجز چندتا جدید همه ...

من که بعضی از پتوهام از کاور باز نکردم که بگم رنگش چطوریه.

دیدی که ماهربانو باز که میکنی از کاور دیگه نمیشه مثل دوز اولش تا کرد و توی کاور جا داد

بااینکه کلی چادررنگی و پارچشو برام این مدت هدیه و سوغاتی داده بودن و ردکرده بودم،حتی چادر عقدمو دادم ...

ما جنوبی هستیم کلا چادر رنگی جز لباسمون هست دیگه فراوان داریم ولی خوب تا مدش می ره می دیم بیرون نگه نمی داریم  من خودم تو این پاکسازی چادرهای عروسی ام همه دادم رفت 

ما برای خودمون: دو تا لحاف دو نفره برای تخت داریم.  چهار تا بالش  دو تا ملحفه روکش تخت ( ...

من  حدود ۱۰ تا پتو دو نفره دارم بالا ۲۰ تا پتو نازک ۳  تا هم پتو تک نفره ۲ تا لحاف و روتختی از زمانی که پتو ۱۵ هزار بود خریدم همشون دوست دارم هر چند وقت یکبار پتو م عوض می کنم 

من که بعضی از پتوهام از کاور باز نکردم که بگم رنگش چطوریه. دیدی که ماهربانو باز که میکنی از کاور دی ...

اره  ولی من شنیدم چند چند مدت باید بزش کنی هوا بخوره یه وقت نم یا بو نا نگیره یا حشره چیزی نرفته باشه سوراخ کنه مخصوصا جاهایی که رطوبت بالاست منم هم پتو ها هم تشک هام تو کاورشونه ولی بعضی هاش تو اسباب کشی کاورش پاره شده امسال

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

قدیمی ها بین تشک و پتو هاشون یه چیزایی میزاشتن که حشره نزنه اسمشو نمیدونم و هرچند مدت میزاشتن هوای ازاد و افتاب تا اگه نم و رطوبت گرفته از بین بره  

مامان من ن میذاره ب کسی بدم چیزی رو ن دور برزیم کمپ اتاقم داره منفجر میشه جا نیست وسایل نو رو بذارم هیچی تو خونه دور ریخته نمیشه فقط انبار میشه کلی فضا ب خاطر این مسائل گرفته شده 😒

خدا با من است 🙌🌹
ما جنوبی هستیم کلا چادر رنگی جز لباسمون هست دیگه فراوان داریم ولی خوب تا مدش می ره می دیم بیرون نگه ...

ببخشید چادر بندری ها انقدر خوشگلن و تنوع داره تو رنگ و طرح جنس صخیم هم داره که پیدا نباشه زیر چادر من میخواستم بگیرم خیلی زیبا بودن 😍

ما جنوبی هستیم کلا چادر رنگی جز لباسمون هست دیگه فراوان داریم ولی خوب تا مدش می ره می دیم بیرون نگه ...

چادراتون خیلی قشنگن😍

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
قدیمی ها بین تشک و پتو هاشون یه چیزایی میزاشتن که حشره نزنه اسمشو نمیدونم و هرچند مدت میزاشتن هوای ا ...

نفتالین

خیلی مواظب باشید به خصوص اگه موش و این حیوانات جونده دارید تو خونه

ما یه لحاف داشتیم موشا کامل خوردنش🥴😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)