2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741143 بازدید | 44737 پست
منم پتوهام خیلی زیادن و نمیشه هم بخشید چون مهمون شب خواب دارم سالی چندبار چهارتا پتوی دونفره  ...

من پنج دست لحاف تشک پشم دو تا تک نفره دوتا دونفره سه تاهم از این پتو قهوه ایا دارم ولی نمیشه رد کرد مهمون شب خواب زیاد دارم   

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این صحنه چقدر برام آشناست. من الان گذاشتم قسمت بالای کمد دیواری که تو اتاق نی نی+دوتا پتو یه بالشت ...

یاخدااا فامیل نباشیم؟ 🤣🤣

این عکس رو قبلا فقط تو پیجم تو اینستا گذاشته بودم، یه هایلایت داشتم رفع انباشتگی

من پنج دست لحاف تشک پشم دو تا تک نفره دوتا دونفره سه تاهم از این پتو قهوه ایا دارم ولی نمیشه رد کرد ...

رفع انباشتگی به معنی این نیست هی رد کنیم بره 

ما می خوایم چیزهایی که اصلا استفاده نمیشه و لازم نیست از محیط زندگیمون خارج کنیم 

تو یه خونه دو یا سه دست سالیانه استفاده میشه 

تو یه خونه دیگه بر حسب مهمونهاا و سبک زندگیشون ده دست !

به قول دختر افتابم رفع انباشتگی شاید سالها طول بکشه ولی در وهله اول باید ورودی رو کنترل کنیم 

انقدر ازتون تعریف کردم واسه خواهرم،گفت لینک رو برام بفرست ولی نمیدونم چرا نمیتونم ادش کنم،لینک گروه ...

نه منظورم تعداد پتوهاست منم یه مدت کمد دیواری نداشتم همین جوری پتوها چیده بودم روشم یه چیزی کشیده بودم

شادی صدام کنید
رفع انباشتگی به معنی این نیست هی رد کنیم بره  ما می خوایم چیزهایی که اصلا استفاده نمیشه و لازم ...

دقیقا همین طوره.چیزایی که لازم داریم نباید بذاریم خروجی.

چیزایی که مدتهااست استفاده نکردیم.

شادی صدام کنید
رفع انباشتگی به معنی این نیست هی رد کنیم بره  ما می خوایم چیزهایی که اصلا استفاده نمیشه و لازم ...

دقیقا باید شرایط خودمونو بسنجیم. وقتی مهمون شب خواب زیاد دارین پس لازمتون میشه دیگه. مگر اینکه مهمونارو پاکسازی کنیم😆

خانم ها من ایده آلم یادداشت کردم این بخش کمد دیواری اتاق به این لیست برسم به هدفم تو پاکسازی وکاربردی بودن وسایلم رسیدم.تو قسمت پایین اشم وسایلی که باید خارج بشه یادداشت کردم فکر کنم چندماه طول بکشه.بقیه قسمت ها همین جوری تفکیک کردم.شما هم دوست دارید لیست بدین با هم مقایسه کنیم لیست هامون

شادی صدام کنید