2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بچه ها می خوام با اجازه هنامیک جون یه مبحث جدیدی باز کنم

اونم بحث طلا.بهرحال فکر کنم هممون طلا داریم .

من سرویس عروسی ام واقعا ساده وشیک بود.درعین سادگی جلوه داشت.برای خرید خونه فروختم ولی بگم چشمم مونده دنبالش.دوست دارم در آینده همون مدل سفارش بدم برای مناسبت های سنگین.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بعد از خرید خونه با پس اندازم خرد خرد طلا خریدم ولی همش لنگه به لنگه خوشگلن ها ولی ربطی به هم ندارند

خیلی  دلم می خواد همشون بفروشم جدید بخرم 

مثلا از این انگشترای نگین دار 

یه زنجبر ظریف کمی بالاتر از خط سینه البته شکیل باشند

ولی دستیند وگوشواره نمی دونم چی بگیرم.

البته این ها که میگم همه می مونه بعد از تولد نی نی.

واینکه طلاهای الانم هم ظریف کلفت نیستند ولی یه چیزی تو مایه های طلاهای کیت مدلیتون تو اون سبک ها 

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها می خوام با اجازه هنامیک جون یه مبحث جدیدی باز کنم اونم بحث طلا.بهرحال فکر کنم هممون طلا داری ...

من اصلا سرویس عروسی نداشتم نخریدن برام 

خیلی دلم میخواد همه طلاهای خورده ریزمو بدم یه چیز بخرم که حداقل یه تیکه و محکم باشه و مدام استفاده کنم 

ولی فعلا چون همشون برای پس اندازن و موقع خرید خونه شاید بخوام بفروشم مجبورم همینجوری نگهشون دارم تا ببینم چی پیش میاد و هنوز به تعدادشون هم ریزریز اضافه میکنم

منم از طلای ظریف خوشم میاد ولی سنگین و محکم باشه که پاره نشه یا سریع خم نشه و... 

فعلا با این اوضاع طلا فقط باید خورد خورد بخریم نگه‌ داریم تا ببینیم چی میشه چون ن نمیشه پولو نگه داشت تا بشه چیز خوب خرید ن میشه تعویض کرد دوتاش ضرره

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

من تازه اسباب کشی کردم هنوز یه سری وسایل اینور اونور ریخت و پاشه 

بعد شوهرم امروز رفته بود خونه کسی. برگشته بود میگفت واااااای چقدر خونمون تمیزه. منم با پوزخند گفتم اره خیلی تمیزه

گفت امروز رفتم یه جایی اینقدر همه چی به هم ریخته بود که با خودم گفتم اگه مریم  اینجا رو می دید قطعا سکته میکرد😄 میگفت روی هر سطح صافی که تو خونشون بوده کلی وسیله بوده. هرجا راه میرفتی پر از ظرف و ظروف کثیف و... قابلمه ها و ماهیتابه های کج و کوله همه جا ریخت و پاش بوده 

گفتم عزیزم پس خداروشکر ما سطح صاف نداریم تو خونمون نه میزی نه کمدی نه اپنی. ازین بابت راحتیم  🤣

بچه ها می خوام با اجازه هنامیک جون یه مبحث جدیدی باز کنم اونم بحث طلا.بهرحال فکر کنم هممون طلا داری ...

من امسال برای خرید خونه طلاهای خرده ریز و نامربوط به هم رو فروختم. یه ست و یه نیم ست ظریف شیک موند برام با دو تا انگشتر که همیشه دستمه. طلاهامم مجبوری مینیمال کردم😆

من دوست دارم این پاکسازی همه جای زندگیم بیاد بهم ارامش میده.ولی بچه ها در سطح جامعه خیلی طرفدار ندار ...

خوب مهم حس راحتی خودمونه.دیروز یه لحظه رفتم در خونه همسایمون خونه خیلی مرتب بود اما شلوغ. برعکس خونه من. خلوته اما بچه ها ریخت و پاش زیاد دارن.... 

من چند روزه گزارش ندادم.

دیروز کابینت روغن تمیز کردم و یه بطری روغن تمام شده انداختم دور.یک قسمت کابینت هم چند تا ظرف پلاستیکی ماست بود که طبق عادت شستم و چپوندم توی کابینت.اونا رو هم گذاشتم کنار.

امروز مهمون داشتم فقط در یخچال باز کردم یک بسته خمیر مایه تاریخ گذشته و چند تا چیز هم گذاشتم کنار که بدم به کسی چون مصرفی ما نبود .

مثلا پارسال پاکسازی کرده بودم و فکر می‌کردم یه مینیمال شدم😂 اما امسال میگم آخه دختر اینا رو از پارسال حتی دست هم نزدی...نمیدونم فازم چی بوده که بعضی چیزا رو جمع می‌کنم.خخخخ

من چند روزه گزارش ندادم. دیروز کابینت روغن تمیز کردم و یه بطری روغن تمام شده انداختم دور.یک قسمت کا ...

به نظرم برای هر ماده غذایی باید زمان تعیین کرد تا فلان موقعه ازش استفاده بشه مثلا پودر کیک دارید حتما تا پایان بهمن کیک درست کنم اگه درست کردید که خوب اگه نه یا بریزید دور یا بدین خواهری مادرشوهری کسی استفاده کنه.

یا مثلا جو پرک دارید بگید تو این دو هفته دوبار سوپ‌بپزم تموم شه.

من خودم این مدلی ام.

شادی صدام کنید