2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

اینم دربای شیشه ها با یه سرچ ساده میتونید تو اینستا پیدا کنید

متاسفانه نی نی سایت کیفیت عکسارو بی نهایت پایین میاره ولی چ کنیم باید ساخت دیگه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم کابینت حبوبات و این قلم وسایلم که تمامی شیشه ها توسط خودم بازیافت شدن همه شیشه رب و ترشی ...

به به چقدر عالی شده 

پس منم شیشه مرباهام رو دور نریزم و براشون در بخرم بهتره که اینجوری یک شکل بشن برای ادویه هام

خوشم اومد

چون خودمون سس و مربا و رب و این چیزا نمیخریم همه شیشه های مادرشوهرمو ازش میگیرم اونا هم یک شکل نمی‌گیرن چیزاشونو. کار منو سخت میکنن 😁 

خروجی لوازم آرایشی... اون صدف نمیدونم از کجا اومده توی کشوی من... و کلی دستمال عینک... مدادهای قدیمی ...

دستمالای عینک رو اصلا ننداز بهترین تمیز کننده برای صفحه تلوزیون هست

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
به به چقدر عالی شده  پس منم شیشه مرباهام رو دور نریزم و براشون در بخرم بهتره که اینجوری یک شکل ...

یه مدت زمان میبره یه شکل بشن برا منم یک سال طول کشید فعلا اینایی ک داری رو استفاده کن تا اون شیشه ها یک دست بشن البته میشه دسته بندی ام کرد بزرگترا برای حبوبات و به ترتیب برا دمنوش ادویه و این چیزا

وای تاپیک مال چندسال پیشه چطوری پیداش کردین😑😐

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

لذت پاکسازی کردن بیشتر از خرید کردنه

ارزش وسایل و لباسها در استفاده کردنشونه نه داشتنشون پس ما در خدمت اونها نباشیم 

مینیمالیسم برای من فقط داخل خونه نبود به مرور روی روابطم با آدمها و حتی تفریحاتم اثر گذاشت 

نتیجه‌ش جز رهایی نبود و البته که برای حدود سه سال  طول کشید تا کامل بتونم مدیریت کنم 

منم میخام مینیمالیست بشم اگ خدابخاد ولی ازشنبه شروع میکنم😂

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین