2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738347 بازدید | 44695 پست

خانوما من برای بالشت هام مشکل دارم 

نمی‌دونم چنان بزارم جلو دست 

چنان سفت چنان نرم باشه 

از همه مهمتر رویه بالشتیام رو نمی‌دونم چه رنگی بزارم 

یادم میره کدوم تمیزه کدوم کثیف

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

من امروز گالری گوشی ام پاکسازی کردم البته بخشی اش که شامل:

عکس لباس،عکس دیزاین غا،عکس خونه،عکس چهره های سرشناس

چندتا دستور آشپزی از پیج های مختلف که دونه دونه یادداشت می کنم پاک می کنم.

یه سری اسکرین شات مطالب مفید که هر کدوم بخوام یادداشت می کنم هر کدوم نخوام بنویسم می ذارم یه کم بمونه ملکه ذهنم بشه بعدپاک کنم.

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

چند وقت پیش یه لیوان تک تو کابینت داشتم گذاشتم بیرون خودم توش آب می خوردم دیروز خوشبختانه شکست.یه لیوان تک هم همسرم برد سرکار.

الان سه تار یه شکل مونده

دوتا هم یه شکل

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز گالری گوشی ام پاکسازی کردم البته بخشی اش که شامل: عکس لباس،عکس دیزاین غا،عکس خونه،عکس چهره ...

من گوشیم در مرز انفجاره پر از اسکرین و عکسای تکراری و...

کامپیوترمم همینطور... 

یه روز باید همت کنم بشینم دسته بندی کنم همه عکسارو 

عزیزم ببخشید میشه بپرسم شما چندساله ازدواج کردین؟ 

خانوما من برای بالشت هام مشکل دارم  نمی‌دونم چنان بزارم جلو دست  چنان سفت چنان نرم باشه& ...

من به تعداد افراد خانواده بالشت دم دستی دارم وروی رویه ی هر کدوم یه علامت کوچیک گذاشتم هر کی واسه خودشو استفاده میکنم  کلاً رو رختخوابها خیلی حساسم که قاطی نشه ،کناری هاهم که تا حالا استفاده نشده رو با یه ملافه پوشوندم و از دم دستی ها جدا کردم😊

در ضمن رو بالشی ها رو ماهی دو بار میشورم😌🤌

امروز یه کارتن اسباب بازی و لباس و یه پلاستیک وسایل آشپزخونه که استفاده نمیشد یا تک بودن هم جمع کردم یه نفر اومد برد اصلا انگار خونه پز از انرژی مثبت میشه خوشحالم این تاپیک رو دیدم مطالبش رو جز به جز میخونم و ذخیره کردم

خانوما من برای بالشت هام مشکل دارم  نمی‌دونم چنان بزارم جلو دست  چنان سفت چنان نرم باشه& ...

مگه چند تا بالش دارین دم دست؟

ما دو تا بالش رو تخت خودمونه. یکی هم رو تخت پسرم 

رویه های کثیف رو میشورم و رویه تمیز میکشم. اونهایی که تازه شسته شده هم میره بالا تو کمد تا دوباره موقع تعویض برسه.

من دوتا بالشت خودم وهمسرم .چند وقت یه بار می شورم چند وقت یه بار هم عوض می کنم جدید می خرم.

دوتا از این بالشت های سوسیسی می گند بزرگ دارم که تا حالا استفاده نکردم.

بالشت های مهمانم تعدادشون زیاده گذاشتم سر صبر وحوصله یه فکری به حالشون بکنم.

شادی صدام کنید

راستی یه سری خواستم فلافل درست کنم به شوهرم گفتم ادویه فلافل بخر رفته بود نصف پلاستیک فریزر خریده بود منی که دو قاشق چایخوری لازم داشتم یه سری درست کردم اهل خانواده فلافل دوست نداشتن چقدر رو دستم مونده بود ادویه فلافل برداشتم دادم یه فلافل فروش که روی گاری چرخ دار تو خیابون فلافل میزد بهم گفت یه ساندویچ برات بزنم جای پودر فلافل گفتم ممنون من رژیمم تشکر کردم برگشتم 😄

پاکسازی

همین

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
راستی یه سری خواستم فلافل درست کنم به شوهرم گفتم ادویه فلافل بخر رفته بود نصف پلاستیک فریزر خریده بو ...

آفرین به شما

چقدر خلاقانه وخدا پسندانه.

یادم باشه این کار

شادی صدام کنید