2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست
خیلی عالیه. لباس و وسایل شخصی چطور؟ از تجربه تون بگید برامون

لباسام اول تعدادش زیاد بود والان خیلی کم تر‌کردم.خیلاشو بخشیدم تعداد زیادی هم موفق شدم تو دیوار بفروشم😁الان فقط سه تا مانتو دوتا پالتو یه بارونی .و دوتا مانتو برای دم دستی دارم.چون با خواهرام هم تقریبا تو یه سایزیم اکثر مانتو هامونو بعد یکی دوبار با هم تعویض میکنیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی لباس خونگیام فعلا زیاده باید رو اونا کار کنم.راستی کلا دوتا کیف دارم یه کیف تقریبا مجلسی ویه کیف ...

چه قدر عالی . خیلی مینیماله😍

من نمیتونم لباسهامو اینقدر کم کنم. تنوع رو دوس دارم.

هر چند کمدم خلوته ولی نه اینقدر خلوت

سلام من امروز ۳ جفت کفش ( کفش عروسیم ، کفش مجلسیم و کفش ساده سه تاشون پاشنه دار بود ) دوتا مانتو یه شلوارلی و یه شال و یه شومیز و ۳ تا شلوار خونگی و یه بافت جزوه خروجی بود ) البته من همیشه خروجی هام رو میدم به خواهرم چون یک سایز هستیم . یا اگه اون چیزی داشته باشه خوشم بیاد من میگیرم.  لباس های شوهرم افتضاح زیاده از دوران مجردیش چند تاش رو خروجی کردم. در مورد وسایل هم دیگه نزدیکه عیده ببینم چی خروجی میشه 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
بچه ها من به زودی در زمینه وسایل شخصی ام می تونم اعلام مینیمال بودن بکنم.ولی تو خونه هنوزززززززززز خ ...

من دقیقا برعکس. تو وسایل شخصی افتضاحم و کلی لباس و کیف و کفش دارم که امیدوارم تو این اسباب کشی بتونم مقداریشو کم کنم 

ولی کابینت هام خلوته خداروشکر 

من اگر جای شما بودم با لحن دوستانه بهشون میگفتم حیفه این وسایل زیبا که تو خونه ی من بی استفاده باشه. ...

خواهرم خیلی حساسه و سریع ناراحت میشه 

ولی خب من دیگه یه سری چیزارو جدا کردم تو کارتن گذاشتم ولی چون دوریم مجبورم با خودم ببرم خونه جدید تا چندماه دیگه که ببینمش و بهش بدم

فعلا دو تا کارتن وسایل بی استفاده جمع کردم از اشپزخونه 

پروژه ی کمدا و اتاق خواب خیلی نفس گیرتره 

سلامدبه دوستان منم امروز چند تا وسیله یارایشی خروجی داشتم یه سایه ۱۲رنگ که دوسه بار استفاده کرده بود ...

منم وسایل ارایشی و بهداشتیم در همین حده 

ولی کلی گل سر و گیره مو و کلیپس و... دارم. تازه هم موهامو کوتاه کردم همیشه هم موهام ژولیده پولیده س 

میخوام اینارو رد کنم بره شاید یه ذره موهام سر و سامون گرفتن 😁

من شاغلم ولی خیلی دلم میخواد برم سراغ خونم و اضافی ها رو جدا کنم 

کم کم شروع میکنم ولی تا عید خونم پاکسازی شده باشه😍

کاش میشد یه فکری واسه ظرف و ظروف و وسایل بلااستفاده ی جهیزیه برداشت😰

اصلا آدم میمونه اینارو چیکارش بکنه 

سرویس چینی ای که استفاده نمیشه 

لوازم برقیا...

چقدر پارچ و لیوان که سالی یکبار هم ازشون استفاده نمیشه 

کاش جهیزیه هدفمند بشه چقدر مامان باباها به سختی میفتن تهشم الکی و بلااستفاده

پوووف 

من شاغلم ولی خیلی دلم میخواد برم سراغ خونم و اضافی ها رو جدا کنم  کم کم شروع میکنم ولی تا عید ...

کارتون بزارید و از تو کابینتها جمع کنید

ببینید تا چند وقت بهشون نیاز پیدا نمیکنید 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کارتون بزارید و از تو کابینتها جمع کنید ببینید تا چند وقت بهشون نیاز پیدا نمیکنید 

عه استارتر هستی ک😍😍😍

فکر کردم نیستی دیگه نی نی سایت 

خدا خیرت بده 

چند روزی بود هیچ انگیزه و دل خوشی نداشتم این تاپیکت رو اتفاقی دیدم کلی انرژی گرفتم که اگه خدا راضی باشه فردا که تعطیله اختصاص بدم به پاکسازی البته من سال های قبلم خیلی پاکسازی کرده بودم ولی هنوز جا داره خلوت سازی کنم و انرژی مثبت رو زیاد کنم تو خونم😍انگار باز دنبال یه جرقه بودم

بازم میگم  خدا خیر برسونه بهت😘