2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738287 بازدید | 44695 پست
سلام امروز بالای کمد دیواری رو. مرتب کردیم یه کارتن شارژر، موس،  سه راهی و این چیزا داشتیم ه ...

منم کلی سیم دارم باید برن خروجی

یسری وسایل بی کیفیت ام دارم باید چیزای با کیفیت جایگزین کنم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام 

منم این چند روز یک اتاق تکونی داشتم و یسری لوازم آرایش بلا استفاده و چند تایی هم زیور آلات به درد نخور  ریختم دور

دو تا هم پیراهن از همسرم بالاخره تونستم بزارم خروجی که پیروزی بزرگی حساب میشه

یک ساک کوچیک هم از لباس‌های خودم گذاشتم رد کنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چه خلوت اینجا

من پاکسازی خاصی نداشتم البته خیلی چیزا هست باید بره خروجی ولی همسرم امروز وفردا می کنه

در حال حاضر یه کیف کوچلو از این ها که هندزفری می ذارن توش خریدم به اصرار دوستان

از دو سال پیش که خریدم تا الان استفاده خاصی ازش نکردم همش میگم چرا خریدمش ارزونم نخریدم 

ولی مطمئنم نمی تونم بذارم خروجی 

شادی صدام کنید

واینکه حس می کنم خونمون گلدون طبیعی زیاد داره.

من به تعداد مشخصی گلدون طبیعی تو خونه راضی ام زیادش کلافه ام می کنه ولی همسرم دوس داره.

کلا حس می کنم طرفدارهای مینمالیسم دور برم کمه انگار هنش باید از هر چیزی زیاد داشته باشی اگه کم داشته باشی متعادل نیستی.

شادی صدام کنید
واینکه حس می کنم خونمون گلدون طبیعی زیاد داره. من به تعداد مشخصی گلدون طبیعی تو خونه راضی ام زیادش ...

آره متاسفانه. کلا در جامعه مون مینیمالیستها کم هستن.

یه جورایی آدم ایزوله میشه🙄

من گاهی تو خونه مامانم عصبی میشم بس که وسیله دارن. ولی مقایسه که میکنم میبینم اکثرا مثل مامانم و حتی بدتر هست اوضاعشون.

تقریبا هیچکدوم از دور و بری هام مینیمالیست و ساده گرا نیستن.

حتی خرید که میکنم میگن واااای تو که مینیمالیستی چرا فلان چیزو خریدی. اصلا درک نمیکنن که مینیمالیست بودن محروم کردن خودمون از خرید نیست. فقط وسایلمون بهتره کاربردی و کافی باشه. اگر هم چیزی لازم شد میخریم.

انشالا تا یکی دو هفته دیگه پاکسازی لباسهای پائیزه رو انجام میدم😍

سلام  منم این چند روز یک اتاق تکونی داشتم و یسری لوازم آرایش بلا استفاده و چند تایی هم زیور آل ...

خیلی حس خوبیه پاکسازی وسایل همسر😆

همسر منم باید کم کم با کاپشن کهنه ش و دو تا هودی خداحافظی کنه🙂

خیلی حس خوبیه پاکسازی وسایل همسر😆 همسر منم باید کم کم با کاپشن کهنه ش و دو تا هودی خداحافظی کنه🙂

همسر من خییییلی سخت همراه میشه 

این دو تا پیراهن هم شاید باورتون نشه اما دیگه از شستن زیاد پاره شده بود یعنی پوسیده بود عملا 

تازه بعدش به شوخی به بچه ها میگفتن مامانتون کم کم مارو هم میندازن دور میگن بچه و شوهر مینیمال خوبه 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
آره متاسفانه. کلا در جامعه مون مینیمالیستها کم هستن. یه جورایی آدم ایزوله میشه🙄 من گاهی تو خونه م ...

وای مامان منم.اصلا یه وضعی.

واقعا مینمالیست بودن لطف بزرگی درحق خانم ها تو وقت وانرژی مونم صرفه جویی میشه.

من دوست دارم حتی وقتی یخچال وکابینت ها باز می کنم همه چیز کم ومرتب باشه.

دبه های زیاد ترشی یه عالمه بسته بندی فریزر از گوشت تا سبزیجات اصلا نمی تونم درک کنم.همش میگم یه شیشه ترشی واسه پاییزمون کافیه دیگه حالا سفره دار اگه باشیم دوتا شیشه

دیگه این تعمیم بدین به همه چیز

شادی صدام کنید
همسر من خییییلی سخت همراه میشه  این دو تا پیراهن هم شاید باورتون نشه اما دیگه از شستن زیاد پار ...

جالب اینه که معمولا کلی لباس نو دارن که پوشیده نمیسه اما از کهنه ترین لباسها هم دل نمی کنن. چرا آخه🥲

وای مامان منم.اصلا یه وضعی. واقعا مینمالیست بودن لطف بزرگی درحق خانم ها تو وقت وانرژی مونم صرفه جوی ...

آره واقعا مینیمالیسم یخچال و فریزر هم یه مقوله باحاله.

منم همیشه مواد داخل یخچال و فریزرم مینیماله. داخل فریزر معمولا اندازه دو تا نهایتا سه وعده سبزیجات هست. گوشت و مرغ و ماهی هم تو حجم خیلی زیاد نمیخریم که تازه باشه. هویج و بادمجون که اصلا فریز نمیکنم. تا جایی که بشه مواد رو تازه تهیه میکنم. واسه همین فریزرم خیلی پر نیست.

در نتیجه جای خالی داره و حبوبات رو هم تو فریزر نگه میدارم. معمولا بیشتر از یک تا یک و نیم کیلو در هر بار نمیخریم.

تو یخچالم بیشتر میوه و لبنیات هست.

مواد بسته بندی و کارخونه ای خیلی کم میخریم.

مثلا رب رو چند ساله که خانگی تهیه میکنیم

(البته خودم درست نمیکنم) . داخل قالب یخ میریزم و بعد که یخ زد همه رو تو ظرف مرتب میچینم و تو فریزر نگه میدارم. هر وعده یکی دو تاشو استفاده میکنم.

وای مامان منم.اصلا یه وضعی. واقعا مینمالیست بودن لطف بزرگی درحق خانم ها تو وقت وانرژی مونم صرفه جوی ...

واسه تمیز کاری واقعا مینیمالیسم کمک بزرگیه. مامان من وسیله و دکوری و اینجور چیزا تو خونه شون خیلی زیاده. گردگیری ش کلی زمان میبره و بماند که چقدر فضا رو شلوغ نشون میده

[QUOTE=255275260]جالب اینه که معمولا کلی لباس نو دارن که پوشیده نمیسه اما از کهنه ترین لباسها هم دل نمی کنن. چرا آخه ...[/QUOT

واقعا چرا 🤕

راستی چند وقت پیش یکی از آشناها داشت میگفت ۱۷ تا ساعت مچی داره. تازه با افتخارررر تعریف میکرد.  این بنده خدا شدیداااا مصرف گراس و ظاهر خیلی براش مهمه. در نتیجه تا جایی که میتونه ظاهر سازی میکنه که دارا دیده بشه. البته که وضع مالی خوبی داره ولی اصرارررر داره وسایلش در معرض دید باشه. تو خونه شون یه دیوار رو تا بالا دکور زدن و پر از ظرف و ظروف و مجسمه س. خفه میشم یعنی هر بار میرم اونجا. کلا حرف هم میزنه یا از وسیله و لباسه. یا ازینکه فلانی چند تا ماشین داره و تو خونه ش چی داره

راستی چند وقت پیش یکی از آشناها داشت میگفت ۱۷ تا ساعت مچی داره. تازه با افتخارررر تعریف میکرد.   ...

واقعا روم نشد بگم من دو تا ساعت مچی دارم. نه اینکه خجالت بکشم. واسه این نگفتم که دنیامون خیلی از هم دور و متفاوته. در نتیجه اون آدم درک نخواهد کرد حرف من رو و نگفتنش شاید بهتره.

یه لحظه به حجم وسایلی که ممکنه تو کمد و کابینتاش باشه فکر کردم و سکوت کردم فقط🤭

تازه همین دو تا ساعت رو هم من لازم ندارم. فقط یکیشونو استفاده میکنم. یکی دیگه ساعت مجلسی و خیلی شیکی هست که خونواده همسرم تو نامزدی برام خریدن. در نتیجه فعلا نگهش داشتم.

من فریزرم کلا کوچیکه.بخوامم نمی تونم توش وسیله زیادی بذارم.ولی کلا همه چیزم کمه

چیزی هم اگه زیاد باشه زود مصرف می کنم.معمولا طرفدار تازه وبه فصل خریدنم تا فریز کردن.

ماها خودمون یه سبک هستیم.چون من واقعا از فضای شلوغ وخونه شلوغ کلافه میشم کلا هر جا برم حتی اداره ای جایی تو ذهنم اون جا مرتب می کنم واضافه هاش می ریزم دور.

شادی صدام کنید