2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733097 بازدید | 44583 پست
سلام صبح بخیر  یک گزارش متفاوت بدم  ما دیروز با مامانهای همکلاسی های پسرم اومدیم مدرسه ب ...

مینیمالیست بودن از مرزهای خونه گذشته و پا به کلاس های مدرسه گذاشته... 

ولی کلا پاکسازی خیلی حال میده...

مینیمالیست بودن از مرزهای خونه گذشته و پا به کلاس های مدرسه گذاشته...  ولی کلا پاکسازی خیلی حا ...

خیلی حس خوبی داره. واقعا اونایی که دلشون نمیاد پاکسازی کنن چه حس خوبی رو از خودشون دریغ میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مینیمالیست بودن از مرزهای خونه گذشته و پا به کلاس های مدرسه گذاشته...  ولی کلا پاکسازی خیلی حا ...

آره تازه یکم در موردش با مامانها هم صحبت کردم، 😌☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام صبح بخیر  یک گزارش متفاوت بدم  ما دیروز با مامانهای همکلاسی های پسرم اومدیم مدرسه ب ...

اینکه هر یم نفر بتونه چند نفرو با این موضوع آشنا کنه عالللیه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من امروز 

چند تا کاغذ مچاله کاردستی ریختم دور،یک کیف کوچیک گذاشتم کنار بآ چند تا مداد تراش...اینا رو میدم به یکی.اما بازم یه جای کار می لنگه.من مرتب دارم چیز میز می گذارم بیرون.مثلا هرماه یکبار کمد مرتب می کنم.یکسری چیزها هست که دفعه قبل  دلم نیومده به کسی بدم.اما حالا میدم.باز احتمالا یه سری چیز ماه دیگه ببینم لازم نمیشه بدم به کسی.ورودی خونه هم چک می کنم.اما بازم خونه خزت و پرت اضافی داره

من امروز  چند تا کاغذ مچاله کاردستی ریختم دور،یک کیف کوچیک گذاشتم کنار بآ چند تا مداد تراش. ...

سلام دوست عزیز 

اتفاقا منم خیلی وقتا قدرت تصمیم گیری ندارم همون لحظه.شاید به خاطر دلبستگی باشه...نمیدونم...

الان یه مقداری بدلیجات دارم که دیگه استفاده نمیکنم ولی نمیدونم چرا نگهشون داشتم...

دلیلش اینه که ذهنتون درگیر این قضیه است که ممکنه لازمم بشه بعدش باید با چندبرابر قیمت بخرم 😣😣متاسفانه ذهنیتمون رو با این اقتصاد مریض مسموم کردن

یه کاری بکنید

هرچیزی که بیشتر از ۶ ماه یکسال استفاده نکردید رو بزارید تو یه کارتن مثلا کارتن البسه کتاب لوازم خونه و ... بعد بزارید انباری

اگه بعد از یکسال بازهم بهش احتیاج پیدا نکردید دیگه از انباری به سمت خیریه یا هرجایی که خودتون صلاح میدونید روانه اش کنید.

راستی دوستان تمرینات پاکسازی و خونه تکونی اصولی از صفحه ۸ تاپیک شروع میشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من امروز بعد از مدت ها رفتم به کمدای بالای کمد دیواری سر زدم. همه رو ریختم بیرون. کف کمدو دستمال کشیدم و دوباره چیدم. با اینکه فک میکردم همه چیز پاکسازی شده اما بازم یه چیزایی واسه پرت دادن پیدا شد. چنتا جعبه لامپ و سه راهی که گارانتیشون تموم شده بود. لباسامم دوباره زیر و رو کردم. یه مانتو بافت که همیشه داخلش احساس خفگی میکردم و یه بلوز که یقش گشاد بود، دادم رفت. 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

امروز کشو لباسای شوهرمو پاکسازی کردم .چون پریشب یه شلوار گرفته بود تو کشو جا نمیشد اینقدر پر بود🙈🙈نزدیک ۲۰ تیکه لباس از تیشرت و لباس زیر وجوراب گذاشتم کنار کشوش حسابی خلوت شد😊😊😊😊من میتوانم

ممنون.اگه تا عید همینجوری پیش برم خیلی خوبه بتونم یکم دورو برم رو خلوت کنم .

من واسه لباسای خودم و بچه ها راحت تر میتونم انجام بدم،هر وقت واسه شوهرم کنار گذاشتم لباساشو،مچمو گرفته😅مثلا پنج ساله یه لباس رو نپوشیده،حالا که من گذاشتمش کنار دور از چشمش،همونو خواسته... 

و دوباره اون لباس به کمدش برگشته 

کلا بیخیال لباسای همسرم شدم

2810