2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733407 بازدید | 44584 پست

سلام،من امروز تمام آهنگ هایی که توی گوشیم بود حذف کردم.همه جور آهنگی توش بود یه وقتایی از شنیدنشون ناراحت و غمگین میشدم.باید تو انتخاب آهنگ دقت کنم.البته یه آهنگ دانلود کردم قدیمیه ولی دوسش دارم تمنای وصال عبدالحسین مختاباد...یادم باشه چیزی رو وارد زندگیم کنم که به من حال خوب بده

سلام،من امروز تمام آهنگ هایی که توی گوشیم بود حذف کردم.همه جور آهنگی توش بود یه وقتایی از شنیدنشون ن ...

منم امروز کلی عکس پاک کردن.تازه فکر میکردم چیز اضافه و به درد نخور ندارم اما شایدهزارتایی بود.یه عالمه نمدهای تکراری، مدل لباس ساده که اصلا ارزش ذخیره کردن نداشتن،اسکرین شات ووووووو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالااااااا شما ۴تااااا دارین😄 چند سالتونه؟

بله ☺️

35 سالمه

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عزیزم گذاشتم تو یکی از تاپیکهای خودتون ندیدی؟

عه میرم میبینم

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
عزیزانی که دوس دارید خونه منو ببینید برید این تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/7416 ...

رفتم دیدم 

خونه خلوت و دلبازی دارید 👌🏻

و یک قسمت جذابش برای من اون پنجره پر نور و گلدونه ای کنار پنجره بود 😍

رفتم دیدم  خونه خلوت و دلبازی دارید 👌🏻 و یک قسمت جذابش برای من اون پنجره پر نور و گلدونه ای ...

راستش خودم اهل گلدون نیستم ولی شوهرم بیشتر دوست داره.تازه بیست تایی هم تو راه پله داریم😄

اما یکیش رزماری هست که من فقط اونو بخاطر موهام گرفتم

کف خونه تون موکته ؟ راضی هستین 

کف خونه ما تو این پنج سال از اول موکت بود و کف خونه خواهرشوهرم سرامیک.تازه از این سرامیکهای براق که خب سردتر از سرامیک ماته و خونشون هم بزرگه شوفاژ کشی نیست زمستون یخچال میشد .بدی دیگش اینکه مرتب باید گردگیری میکرد و اگه یه مو بیوفته روی زمین پیداس.بعد چندسال که از ما یاد گرفت و موکت کرد میگه واقعا راحت شدم .

کف خونه ما تو این پنج سال از اول موکت بود و کف خونه خواهرشوهرم سرامیک.تازه از این سرامیکهای براق که ...

اره کف خونه ماهم سرامیکه،هر روز باید جارو بکشم،شیطونه میگه موهامو از ته بزنم راحت شم🤕

راستش خودم اهل گلدون نیستم ولی شوهرم بیشتر دوست داره.تازه بیست تایی هم تو راه پله داریم😄 اما یکیش ...

منم خیلی گلدون دوست دارم و خیلی هم دارم،. منم یک تعدادی رو تو راه‌پله نگهداری میکنم الان هوا سرد شده آوردم تو خونه 

واقعاااااا؟ فکر کنم یه بار دیگه هم تو تاپیک مدیریت خونه از یه نفر اینو پرسیده بودم نکنه شما همونی من ...

نمیدونم احتمال داره 

چون من اونجا هم هستم و فکر کنم فقط من 4 تا بچه دارم اونجا

2810