2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733676 بازدید | 44593 پست
ببخشید خیلی سوال پرسیدم ضد عفونی میشه ؟

بنظر من که میشه اگه نمیشد که این همه سال با لباسشویی و پودر ماشین لباسامونو میشوریم دور از جون باید یه مریضی میگرفتیم

و اینکارو چندین سال انجام دادم مشکل خاصی پیش نیومد

من هرشب سرویس رو با اب داغ میشورم

و هر هفته هم پودر میریزم و با فرچه تمیز میکنم

همیشه هم سرویس تمیز میمونه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بنظر من که میشه اگه نمیشد که این همه سال با لباسشویی و پودر ماشین لباسامونو میشوریم دور از جون باید ...

من اصلا از وایتکس استفاده نمی کردم ولی امسال عید با کمک وایتکس آشپز خونه رو تمیز کردم نتیجه خیلی متفاوت بود برق میزد همه چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا از وایتکس استفاده نمی کردم ولی امسال عید با کمک وایتکس آشپز خونه رو تمیز کردم نتیجه خیلی متف ...

اره اما ضرر وایتکس برای چشم و ریه خیلی زیاده

بعد جلای لوازم رو میبره

سریای بعد اگه بخوای حتما برق برنه مجبوری باز وایتکس بزنی

اینجوری بعد یه مدت مات و کدر میشن

مثلا خیلیا رو دیدم چینی رو چون لک افتاده میزارن تو وایتکس چندبار خوبه بعد جلا و لعاب چینی از بین میره

و مجبوری بخاطر تمیزکردنشون هرسری وایتکس بزنی

سلاااام.یادش بخیر یه مدت اینجا فعال بودم.دلم میخاد دوباره شروع کنم استارتر

منم بخاطر استراحت مطلق ماههای اخر بارداری ، و خصلت انبارکنندگی حضرت شوهر ، باید تمرینات رو از اول تکرار کنم

البته هنوز یک هفته است که زایمان کردم 🤗🤗

منم بخاطر استراحت مطلق ماههای اخر بارداری ، و خصلت انبارکنندگی حضرت شوهر ، باید تمرینات رو از اول تک ...

اوووو.مبارکه استارتر.پس فعلا نمیتونین شروع کنین که.اسی اینستا پیج خوب واسه مینیمالیست میشناسی.گقانی که پیجش بست.الان هم یه جوری شده اوضاع که اصلا نمیشه از بعضی چیزا گذشت.بخاطر اوضاع مالی میگم

اوووو.مبارکه استارتر.پس فعلا نمیتونین شروع کنین که.اسی اینستا پیج خوب واسه مینیمالیست میشناسی.گقانی ...

ممنون عزیزم

نه پبج خاصی رو نمیشناسم.

بخاطر اوضاع مالی بهترین روش ، استفاده هدفمند از چیزایی که داریم.

مثلا خودم سال ۹۹ کمترین خرید لباس و لوازم خونه و حتی سیسمونی رو داشتم.

برای خودم که اصلا لباس نخریدم

و‌شوهرم هم به نسبت سالهای قبل خرید کمتری انجام داد

برای سیسمونی دختر کوچولوم فقط لباس خریدم 

و هرچی که از سیسمونی پسرم قابل استفاده بود رو دسته بندی کردم

پول سرویس چوبش رو گذاشتم کنار، طلا برای دخترم بگیرم چون طبق تجربه ای که داشتم تا حدود ۳ سال به تخت احتیاج نداره و کمد و ویترین پسرم رو فعلا مشترک استفاده میکنم برای لوازمشون

ممنون عزیزم نه پبج خاصی رو نمیشناسم. بخاطر اوضاع مالی بهترین روش ، استفاده هدفمند از چیزایی که دار ...

چه خوب.بهترین کار کردین.ان شاالله به خوبی و خوشی کنار خونواده باشین.منم خرید خیلی کمی امسال داشتم در واقع اونقدر قیمتها نجومی بود که نمیشد خرید.از دیروز دوباره یه خونه تکونی کوچیک شروع کردم تا ببینم هر وسیله یا خرده ریزی که لازم نیست بندازم دور.در واقع لوازم که برای روز مبادا گذاشتم کنار زیاد شده.و یه مشکلی که دارم اینه کمد خونه فقط جا برای رخت خواب داره و کمد برای لباس دارم.تصمیم دارم یه تغییراتی توی خرید کمد بدم که قبلش باید یه پاکسازی کنم.

و اما پاکسازی دیروز چند لباس زیر که دیگه قابل استفاده نبود انداختم دور.خخخ.امروز فقط به گلدون ها رسیدم‌و برگ های زرد ریختم دور.البته نمی دونم کار امروزم پاکسازی‌بود یا نه...اما خوب دور‌ و برم مرتب شد.

منم بخاطر استراحت مطلق ماههای اخر بارداری ، و خصلت انبارکنندگی حضرت شوهر ، باید تمرینات رو از اول تک ...

سلام

قدم نو رسیده پربرکت

بسلامتی

😍🥰❤🧡💛💚💙

این نیز بگذرد...                                                       

خوب امروز من یه کشو مرتب کردم،یه شلوار قدیمی گذاشتم توی کارتن.یه شال زمستونی هم گذاشتم توی کارتن.فعلا یه کارتن دارم،هرچی اضافه هست میگذارم توش که کم کم یا بندازم دور یا جمع بشن واسه زمستون.یا هم تغییر کاربری بدن.بعد رفتم سراغ جا کفشی ،سه تا واکس خشک شده و چند تا از این براق کننده های خشک شده پیدا شد که اونا رو هم انداختم توی پلاستیک زباله های پلاستیکی.پارسال من همه چی رو مینداختم اشغالی ،اما امسال میخام یه جداسازی روی وسایل پلاستیکی،کاغذی و ... هم داشته باشم

2810