2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
ممنونم ،تو نظرم اینه فله بگیرم ،اگه تجربه دارین که چیا بیشتر کارایی داره و واجبه بهم بگین ممنون میشم ...

طبق الگوی زندگی ات خرید کن

من همین کارو انجام دادم

هیچی اضافه برنداشتم

خیلی راضیم

ب خودت نگاه کن مثلا اگر اهل قهوه و سرو‌چای با قوری رو میز و چای تو فنجون چینی هستی خب سرویس چایشم ...

عالی گفتین ممنونم،یه سرویس چای خوری چینی دارم ولی قهوه خوری باید بگیرم ندارم ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه سرویس خریدم راحت کردم خودمو تا حالا هم شبیه شو خونه هیچکس ندیدم هر روزم میذارم ماشین،آخ نگف ...

ارره ولی چون چینی بهرحال شکستنیه

من اگر الان قرار بود بخرم

فقط تعداد مورد نیاز و فله میخریدم

که هم قیمت مناسب تره

هم هر چی ازش اگر بشکنه راحت همون رو میخرم و جایگزین میکنم و سرویس ناقص نمیشه که پذیراییم تا ب تا بشه

من شنیدم کیفیت چینی ایرانی از خارجیا بهتره، ضمن اینکه قیمتشم مهمه برام ،نظرتون راجع به مقصود چیه؟!

هممشون درجه بندی دارن

خارجیا ولی گرونتره بهرحال

و فله هم نمیتونی بگیری همش سرویسه

ارره ولی چون چینی بهرحال شکستنیه من اگر الان قرار بود بخرم فقط تعداد مورد نیاز و فله میخریدم ک ...

عزیزم ارتفاع دو متر بکوبش زمین نمیشکنه❤️

هر روز هم تست میکنم😅

سرویس ام کاربردی هست،به سبک مورد نیازم گرفتم❤️

اینم درسته،ولی  مشکل اینه که الگوی زندگیمو نمی‌دونم

بشین بنویس

همه چیو

بعد سبک زندگی ات مشخص میشه❤️

مثلا من زمان کمی دارم،خوب وسایل برقی خیلی استفاده میکنم❤️این عادت ها رو در خودت پیدا کن❤️

مننمم مشکل شما رو داشتم اصلن نمیدونستم چیزایی ک میخرم بعضیاش ب چ دردی میخوره

من سرویس قاشق هم فله برداشتم ،چون واقعا یه سریا رو اصن لازم خودم و خانوادم نمیشد و از همه بهتر اینکه کنسول و جاقاشقی ندارم دیگه،الان واسه سرویس پذیرایی دودلم سوپ خوری بردارم یا نه 

عزیزم ارتفاع دو متر بکوبش زمین نمیشکنه❤️ هر روز هم تست میکنم😅 سرویس ام کاربردی هست،به سبک مورد نی ...

خووبه اینجوری

همیییشه ب شادی استفاده کنی

منم خیلی چیز میز از دستم میوفته 😂

باید چیزای این مدلی بگیرم

چی بود چینی شما

بشین بنویس همه چیو بعد سبک زندگی ات مشخص میشه❤️ مثلا من زمان کمی دارم،خوب وسایل برقی خیلی استفاده ...

متشکرم بله همین کار رو دارم میکنم ولی واقعیت اونقدر جنسا گرونه من نمی تونم ریسک کنم و یه چیزی بخرم که بعداً استفاده نشه واسه همین از شماها کمک میگیرم 

من سرویس قاشق هم فله برداشتم ،چون واقعا یه سریا رو اصن لازم خودم و خانوادم نمیشد و از همه بهتر اینکه ...

اخ اخ

اینم الان میخواستم بنویسم بهت بگم

تو سرویس یسری چیزا کمه

یسری چیزا کاربردی نیست

بهترین کارو کردی

من ب همه عروسا هم میگم

سرویس عروس و بانکه و قابلمه اینا هم همین کارو کن

همشون همه چی رو باز و تک با کیفیت خوب هم دارن

من سرویس قاشق هم فله برداشتم ،چون واقعا یه سریا رو اصن لازم خودم و خانوادم نمیشد و از همه بهتر اینکه ...

اصصلنم بخاطر اینکه یچیزو همه میخرن ورندار بخر

دقیییقا هرچی که مدلته و اصلن دوست داری سبک زندگیت شع بخر

مثلا من دو تا پلوپز استفادخ میکنم

تاحالا قابلمه بزرگام استفاده نشده

اگر خب میدونستم ، اصلن سرویس قابلمه نمیگرفتم که الان بخوام بفرستم انبار خاک بخوره سایز بزرگاش