2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732820 بازدید | 44572 پست

امروز خیلی جال و حوصله مرتب کردن کمد و ریختن اضافه ها رو نداشتم.فقط رفتم سر یه کابینت و شیشه های مربای خالی رو گذاشتم کنار.هر چی بهشون نگاه کردم دیدم به کارم نمیاد.نه اهل ترشی انداختنم  نه مربا درست کردن.فقط از هر سایز شیشه خالی یکی نگه داشتم.همین.

شماها با شیشه خالی های مربا چه می کنید؟

حبوبات یه زمانی توی ظرف های جا حبوباتی نگه می داشتم الان که توی همون پلاستیک خودش.

خلوت شد کابینت اما ظرف های رنگ وارنگ نداره.جمله آخرم تحت تاثیر اینستا بود.....🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه از افراد درجه یکباشه چی

ارتباطت رو باهاش محدودتر کن

اگه الان ماهی ۳ بار باهاش ملاقات میکنی از همین لحظه به ۲ بار در ماه تغییرش بده

کمش کن اما قطعش نکن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

دیروز کاری نکردم‌.امروز رفتم سراغ مداد رنگی ها و اونایی که قد نخود شده بودن گذاشتم کنار.چند تا برگه داشتم که روش بسم الله بود جدا کردمش.کاغذها انداختم دور.چند تا بسته مداد بود که بچه ها همش ریخت و پاش میکردم گذاشتم کنار بره زیر زمین.فعلا ۱۲ تا مداد رنگی براشون بسه

سلام.امروز تا بچه ها رفتن بیرون.من یه سری اسباب بازی بردم زیر زمین.زیر زمین من جزوه های دانشگاه یه کارتن دارم.که باید یه روز بیارش بالا و خیلی از جزوه ها رو بدم به بازیافت.چون لازم نمیشه.جز چند تیکه خرت و پرت که امروز انداختم دور،چیزی از خونه بیرون نرفت...انگار فقط جابه جا شد از خونه به انباری....اینطوری دوست ندارم.یعنی حس خوبی بهم نمیده....

سلام.امروز تا بچه ها رفتن بیرون.من یه سری اسباب بازی بردم زیر زمین.زیر زمین من جزوه های دانشگاه یه ک ...

اسباب بازی رو مجبوری یه مدت نگهداری تو انباری چون ممکنه بجه ها بهونه بگیرن

اما هرچی که تو انباری داری و چندساله استفاده نکردی برو سراغشون🤗🤗🤗

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اسباب بازی رو مجبوری یه مدت نگهداری تو انباری چون ممکنه بجه ها بهونه بگیرن اما هرچی که تو انباری دا ...

اره مثل جزوه های دانشگاه...چون دیگه جزوه کارایی مداره وقتی کتاب هست

امروز رفتم سراغ لباس های یه کمد،یه سری رو بخاطر اینکه چند تا بچه ها داشتن انتخاب کردم و گذاشتم کنار.

یادمه دفعه پیش که با گروه رفتم جلو و لباس ها گذاشتم کنار،اصلا بهشون احتیاج پیدا نکردم...بنظرم وقتی ببخشیم ،جای اون چیز دوباره پر میشه.

2810