2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
سلام دوستای گلم سبک مینیمال که در بعضی از کشورهای اروپایی به چشم میخوره به نظر من برگرفنه از دل ...

دقیقا هرچی خوبی  و نتیجش آرامش ،تو هرجای جهان پیدا میکنی تهش میرسه به سفارشهای خدا و اهل بیت (ع)

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من این ۳ تاس،چون قسمت شفاف داره توش دیده میشه،تو یکی چای خشک هست،تو یکی نمک،اون یکی رو هرچی پیش ...

برای من هم شبیه ایناس مارکش شفقه راضیم سه تا ظرف حبوبات داره سه تا پاسماوری یه جانونی یه ظرف برنج یه ظرف بزرگ دیگه که توش قند میریزم و یه سطل آشغال

یه ست کفگیر و ملاقه نسوز و شش تا جا ادویه ای

فقط از جانونیش استفاده ندارم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

امروز خونه مامانم بودم سه تا مانتو دوتا بلوز یه شلوار و بلوز برادرم که پاره شده بود ویه شال کلاه خودم که از ده سال پیش مونده بود تو کمد رفت خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

منم خیلی دوس دارم خونه م مرتب باشه ولی نمیشه مرتب میکنم باز پسرم میره میریزه بیرون هرچی که هست 

وسایل اضافه هم تقریبا ندارم چون عادت به جمع کردن ندارم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
منم خیلی دوس دارم خونه م مرتب باشه ولی نمیشه مرتب میکنم باز پسرم میره میریزه بیرون هرچی که هست  ...

همون وسایل گل پسرتون رو اگه زیاده چند قسمت کنید 

یه قسمتش بذارید بازی کنه

دو قسمت دیگه ش از جلو چشمش جمع کنید

ماهی یه بار اینها رو باهم عوض کنید و چرخشی بذارید بیرون تا بازی کنه 

اینجوری کمتر وسیله هاش ریخت و پاشه وقتیم اسباب بازی هاشو جابجا میکنید ذوقش برای بازی بیشتر میشه

❌لایک❌
همون وسایل گل پسرتون رو اگه زیاده چند قسمت کنید  یه قسمتش بذارید بازی کنه دو قسمت دیگه ش از ج ...

اتفاقا این کارو میکنم آخه باهمه وسایل خونه کار داره، کشوهای کمدم، قفسه های کتابخونه، جاکفشی، آشپز خونه 😅

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
خیلی جالبه عکسش رو میدین من هم همه اینهارو میزارم تو کابینت که هم گرد و خاک نگیره و هم روغن و چ ...

من از اینا داشتم بعنوان پاسماوری عزیزم‌

سرامیکی بود با استندش

اینها و سماورش رو برگردوندم به مامانم

مامانمم چند سال نگه داشت فکر کرد پشیمون میشم، دید دیگه سراغشو نگرفتم فروخت برام طلا گرفت 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۲۵-۱۷۳۶۳۴_google_ab1a.jpg

❌لایک❌
خیلی جالبه عکسش رو میدین من هم همه اینهارو میزارم تو کابینت که هم گرد و خاک نگیره و هم روغن و چ ...

پاسماوری های شما رو من بعنوان ظروف ادویه و حبوبات استفاده میکنم چون توش پیداست راحتم

❌لایک❌
منن عکسارو ندیدم ولی پاسماوری من چینی بود و داخلش دیذه نمیشد منم چیزی که توش دیده نشه استفاده نم ...

اره دوتا از دلایلی که من پاسماوریامو نمیخواستم یکی پیدا نبودن توش بود و دیگه اینکه نمیخواستم چیزی رو کمد هام باشه

❌لایک❌
اتفاقا این کارو میکنم آخه باهمه وسایل خونه کار داره، کشوهای کمدم، قفسه های کتابخونه، جاکفشی، آشپز خو ...

دلم رفت براااااش

خدا حفظش کنه😍😍😍😍😘😘😘😘

پس مدارا کنید خودتونو اذیت نکنید بانو❤️❤️❤️❤️

❌لایک❌