2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738194 بازدید | 44695 پست
تازه تو تاپیکای قبل خوندم ک روفرشی نمیزارین...من ی بچه کوچیک دارم و کلاس اولی با شوهرم سه تا بچه...چ ...

رو فرشی علاوه بر اینکه بهم ریخته نشون میده خونه رو،هی هم باید بکشی صافش کنی،،،من نمیپسندم،،منم بچه کوچیک دارم،وقتی می‌خوام چیزی بدم دستش که خودش بخوره یه ملافه میندازم زیرش 

تازه تو تاپیکای قبل خوندم ک روفرشی نمیزارین...من ی بچه کوچیک دارم و کلاس اولی با شوهرم سه تا بچه...چ ...

ب نظرم فعلا بزار تا بچه هات بزرگتر بشن چون همه چیز خیلی گرون شده اما کم‌کم بهشون یاد بده که مراقبت کنند و از الان تمیزبار بیان 

خواهرم مشکل شما رو داشت الان بچه هاش ی زیر انداز مخصوص خوراکی دارن صد آب هم هست موقع ک می‌خوام چیزی بخورن خودشون اونو میارن پهن میکنن بازی هاشون هم همه داخل اتاق انجام میدن وسیله نمیارن تو سالن 

الان خواهرم دو سالی میشه روفرشی نمیندازه دو‌تا پسر هشت و دوازده ساله داره

مینیمال 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به دوستان عزیزم🤩

من از بهمن ماه خواننده خاموش بودم اما چون اردیبهشت ماه یک امتحان خیلی مهم داشتم برای ثبت نام توی سایت مقاومت کردم و حالا که امتحانمو دادم کاربریمو فعال کردم

من همون بهمن ماه که کمی هم خونه تکونی کردم کلی خروجی داشتم خیلی خیلی زیاد اما ازشون عکسی ندارم فقط یک سری چیزا که گذاشتم توی دیوار رو نوشتم قیمتشون رو 

قیمتشون رو خیلی ارزون زدم و همشونو سریع بردن و منم با پولشون پارسیان گرفتم همونجا 

الانم که امتحانمو دادم مجدد افتادم به جون خونه و کلی خروجی داشتم کلی از لباسها و اسباب بازیهای پسرم رو گذاشتم که بدم پرورشگاه و کتابای خودم و همسرم رو گذاشتم که بدم یک کتابفروشی ک میخره

الان لیست چیزایی که توی دیوار فروختم رو میزارم🥴🤪😅

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۵۱۹_۱۳۱۶۳۴_x4co.jpg

چند روز که ایشون بالای در ورودی هال رو به حیاط لونه ساختن!

تا در هال رو باز میکردم میپرید

امروز مبل ها رو جابجا کردم و دیگه کسی از در هال رفت و آمد نداره تا باخیال راحت تخم بذاره و بچه هاشو بزرگ کنه😇

کلا جابجایی دکوراسیون منو سرحال میاره،یه دور اسباب بازی های پسرک رو پاکسازی کردم و شکسته ها روفت تو نایلونشون،و اونها که دیگه باهاشون بعد از چند دور چرخشی بازی نمیکرد، رفت خروجی💫

تو آشپزخونه هم یه نایلون بزرگ آویشن و انغوزه دایی همسرجان از تو کوه و بیابون کنده بود، رفت خروجی تا به درد کسی بخوره استفاده کنه💫

❌لایک❌

سلام دوستان عزیزم امیدوارم که حال همگی خوب باشه ...خروجیای امروز من چنتا جلد شامپو و مواد شوینده و نرم کننده لباس بود .اینارو عکس نگرفتم .دوتادرب قوطی .یه پستونک .یه جلد کرم دست و صورت .آها یه جلد نخ دندونم.

👩‍❤️‍👨

دیشب هم یه فلاسک رو به قیمت ۱۵۰تو دیوار فروختم‌ ..الان هم سه تا فلاسک دیگه داریم یکیش تو ماشین .یکیش خونه و یکیش آبجوش برای دخترم .وختی دخترم رو ارشیر بگیرم یکی دیگشونم خروج میدم 

👩‍❤️‍👨