2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738975 بازدید | 44705 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم منم خواننده خاموش بودم از اثراتی که سبک زندگی مینیمالیست برا روح و روان تون گذاشته بگین همگی و همچنین  نتایج به دست اومده از سایر جهات در زندگیتون 

ممنون از همگی 

سلام دوستای عزیزم منم خواننده خاموش بودم از اثراتی که سبک زندگی مینیمالیست برا روح و روان تون گذاشته ...[/QUOTE]

[QUOTE=291457040]سلام دوستای عزیزم منم خواننده خاموش بودم از اثراتی که سبک زندگی مینیمالیست برا روح و روان تون گذاشته ...

سلام

نمیدونم براتون پیش اومده یا نه،که برید بیرون و یهو یه روسری خیلی شیک و خوشگل ببینید و فروشنده بگه فقط همین رنگ سبز رو داریم

ولی با وجود اینکه رنگ سبز بهتون نمیاد،اون روسری رو بخرید

بعدش نه میتونین اون رو استفاده کنید،چون بهتون نمیاد و نه میتونین استفاده نکنید

چون دلتون نمیاد این همه پول دادین و مونده تو کمد

مینیمالیست شدن اگه با اصولش پیش بری دیگه نمیری تو بازار و فک کنی امروز هرطور شده باید یه خرید داشته باشم

اولا اینکه میدونی روسری نیاز داری یا نه،دوما تو بازار مهم ترین چیز استفاده اون وسیله اس که میخری

آیا نیاز دارم؟آیا برای من قابل استفاده هست یا نه؟

از خرید های هیجانی جلوگیری میکنه،حتی برای لباس های بچه

انسان بی نهایت طلب هست و هرچی می بینه میخواد داشته باشه،ولی هرچی میخره سیر نمیشه و دوست داره بازم ادامه بده،این آرامش رو از آدم میگیره ولی خود شخص فکر میکنه چون کمتر داره آرامش نداره و ولع داره برای خرید های دیگه اش

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام به همگی،.

من چند روز گذشته یکسری برنج نیم دونه و ارد و ...داشتم تو نایلون و کم هم بودن داشتم فکر میکردم ظرف بگیرم براشون،بعد پشیمون شدم و ریختم تو بطری نوشابه و دلستر.هم مرتب شد هم ظرف جدید نخریدم،

بازیافتی هام رو منتقل کردم به صندوق ماشین تا در چند روز آینده ببرم پارک و از اونجا گل و گلدون بگیرم .

و ورودی هم سه شنبه یکسری کتاب داستان برای بچه هام بود ،البته قصد دارم قبل از تعطیلی مدرسه پسرم چندتا از کتابهای قبلی اش رو اماده کنم ببره برای کتابخونه مدرسه.

و اما کمکی که نیاز دارم ...

من فقط یک‌کتری شیر دار دارم،سماورم رو رد کردم رفت چون سالهابود تو انباری مونده بود،سالها قبل چایسازم داشتم که چون رنگ‌چای خوب نمیشد و روی چای انگار روغن میبست،وقتی خراب شد دیگه درستش نکردم و ردش کردم.

و الان با بزرگ شدن بچه هام و مهمتر اینکه تو این خونه اجاقم رومیزیه و کوچیکتر از مبله هاست و مخصوصا موقع مهمون واقعا جا کم میارم،الان تصمیم دارم چای ساز بخرم ولی دلم نمیخواد بمونه رو دستم،یه مدل و مارکی بهم معرفی کنین که واقعا راضی باشین و صدالبته قیمتش هم مناسب باشه.

چای ساز من مدلی بود که قوری رو صفحه گرم کن قرار میگرفت ولی انگار اونایی که قوری روی کتریه بهترن،

کمکم کنید خلاصه...

سلام من چای ساز تیفال دارم اصلا راضی نیستم اب جوش توش شفاف نیست چایی خوب دم نمیکشه صفحه ی گرم نگه دارنده ی قوری خیلی دماش کمه .....

خلاصه گذاشتمش تو کابینت نمیدونم چه کارش کنم .

به نظرم چای تو قوری و کتری رو اجاق گاز یه چیز دیگه ست👌🤌

سلام دوستای عزیزم منم خواننده خاموش بودم از اثراتی که سبک زندگی مینیمالیست برا روح و روان تون گذاشته ...

گوشه مغزت خالی میشه بامینیمالیستی میگی آخیییییش مدام باخودت اینوتو دلت زمزمه میکنی وقتی اطرافت ونگاه میکنی ازهمه مهمتر وابستگیت به دنیا ولوازم کم میشه رها میکنی دلبستگی به لوازم و..... 

دیگه نظم فراوان داری ریخت وپاشا زودی جمع میشن زود

من از اول اردیبهشت شروع کردم 

به خونه تکونی وحذف اضافات البته راه زیاددارم تا مینیمالیستی ولی تومرحله خوبی هستم 

کلی کیسه کیسه لباس ولوازم رفت ازخونه ام 

بخشیدم تعدادزیادی رو وخیلی زیادرفت بازیافت 

خیلی خوبه انگیزه بهت میده برازندگی 

وقتی میبیمی دوراطرافت شلوغ وشلوغکاری نیست 

طوری که داره استایلمم مینیمال میشه جمع وجورلباس پوشیدن 

کمترمیخری بااین سبک وباکیفیت 

ببخشید شما خوراکی هایی که نمیخورید چیکار میکنین؟

مثلا ما رب انار مصرف نمیکنیم،یکی برامون آورده ولی گذاشتم تو یخچال

الان نمیدونم چیکارش کنم

خیلی هم بدغذا هستم،هرچیزی رو نمیخورم،اگه تو غذامون بریزیم نمیتونم بخورم ازش

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
و اما کمکی که نیاز دارم ... من فقط یک‌کتری شیر دار دارم،سماورم رو رد کردم رفت چون سالهابود تو انبار ...

ما چند ساله چای ساز مارک هاردستون داریم که قوری روی کتریه ولی کتری ش شیرداره مثل سماور تو اینترنت گشتم عکسش رو بزارم نبود دیگه نمیدونم تو بازار هنوز هست یا نه فردا یادم بیفته عکسش رو میزارم خیلی عالیه با آب تصفیه چای هاش عالی درمیاد ولی لیلی دیلی ام فلر داشت خیلی تعریف می‌کرد دیگه نمیدونم چطوره