2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740951 بازدید | 44733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای مهربونم چن تا کتاب خوب بمن معرفی کنید  ی کتابم راجبع بیان خوب اگرمیدونیدبگیدممنونم❤🌿

کتاب استاد عشق

زندگینامه پرفسور حسابی هم خیلی وقت پیش خوندمش 

خیلی خیلی خیلی آموزنده بود

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۰-۱۵۴۶۴۷_google_92e2.jpg

❌لایک❌
سلام میشه بگید چه قیمت گذاشتید که فروش رفت ،منم مثل همین دارم🤔

سلام عزیزم مال من دلیجان بود بازار الان یه میلیونن.منتها من سیصد فروختمش .کلا هم دوماه دخترم ازش استفاده کرد .اول قیمتشو گذاشتم ۵۰۰منتها وختی اون خانمه با دوتا بچه اومد براش منم تخفیف بهش دادم و گفتم سیصد .خیلی خوشحال شد .خودشم می‌گفت رفتم بازار گفتن یک میلیونن.

👩‍❤️‍👨
من ظرف ها رو راحت نمیتونم بذارم خروجی چون زیاد میشکنه نمیخوام بخرم دیگه  فوقش میذارم تو زیر زم ...

چه کارخوبی واقعا .اما من چون مستاجرم‌ وزیاد جا ندارم برا همین میذارم برن .کل متراژ خونه ای رو که نشستیم ۶۰متره .انباریمون هم۴متر

👩‍❤️‍👨
اگه شلوار لی به دردنخور هم داری میتونی بدی خیاطت این مدلی برات پیشبند خوشکل برات بدوزه https://s8.uu ...

چه خوشگله ..منم یه شلوار لی آبی دارم 🤩پس حتما پیشبند باهاش درست میکنم .ممنون که گفتین .من خواستم قیچیش کنم ازش دستگیره درست کنم .اما الان پیشبندو دیدم خوشم اومد 

👩‍❤️‍👨
یه پیش بند اشپزخونه داغون دور انداختم جنسش طوری نبود که بشه دستمالش کرد برای نظافت . چون من همیشه پ ...

عزیزم مبارکت باشه .اگه دوست داری یه عکس ازش بذار ما هم لذت ببریم .وای من عاشق گل و گیاه و درختچه اینام 

👩‍❤️‍👨
مال من فوما هست وعالیه حرف نداره  شما از ظاهرش ومتریالی که خرجش شده راحت میتونی متوجه بشی که خ ...

درست میگی عزیزم .اما فکر نکنم این مارک خوبی باشه .گفتم که قیمتش الان بازار سه میلیونن.اما من زدم گوگل دیدم واقعا توسترای مارک خوب خیلی قیمتشون بالاتراز اینهاست

👩‍❤️‍👨
چه کارخوبی واقعا .اما من چون مستاجرم‌ وزیاد جا ندارم برا همین میذارم برن .کل متراژ خونه ای رو که نشس ...

ماهم مستاجریم گلم 

ولی با متراژ خونه و زیرزمین بیشتر 

ان شاالله تندرست باشید تو هر خونه ای عزیزدلم 

❌لایک❌
ماهم مستاجریم گلم  ولی با متراژ خونه و زیرزمین بیشتر  ان شاالله تندرست باشید تو هر خونه ...

ممنونم عزیزم .شما هم سلامت و تندرست باشی ..فکر کنم توی یکی از پستاتون گفته بودین یزدی هستین .درسته ؟؟؟اگه که اره یزدی هستین باید بگم خوشبحالتون .واقعا لذت زندگی رو می‌برین .با اون خونه های زیبا و سنتی .با اون بافت زیبای شهری یزد ..انگار خونه هاتون یه بوی خاصی داره .چقد معماری کویر رو دوست دارم .متاسفانه من فقط یبار تونستم یزدرو ازنزدیک ببینم ..یه شب یزد خوابیدیم فرداش به سمت بندرعباس حرکت کردیم ...اگه دوست داشتین چنتا عکس از خونه های زیبای اطرافتون بدین ...

👩‍❤️‍👨