2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ خووب ممنون منم حتما این کارومیکنم فقط پودروازکجا بگیرم چ مارکی خوبه ی بسته براهربارکافیه؟؟ 

من المانی گرفتم،مارکشو خاطرم نیست،هربار یک قاشق غذاخوری می ریزم،یه بسته اش شاید برای یه سال کافی باشه

بچه ها من امروز رفتم سروقت مقنعه هام. و دیدم ۹تا مقنعه دارم  . و فقط یکی رو برای سرکار میپوشم . تازه چند وقت پیش با خودم میگفتم کاش یه مقنعه جدید بگیرم. هیچی دیگه دوتاش یه مقدار رنگ و رو  رفته بود انداختم دور. بقیه رو هم به نوبت استفاده خواهم کرد

میگفت :هیچ زنی احساس خوشبختی نمیکند~تاکید کردم چون هییییچ زنی خوشبخت نیست
سلام خانوما کسی گزارش خروجی نداره؟ من روزی ۱۰ بار میام چک میکنم اینجارو😂😂😂 خودم نمیتونم زیاد کا ...

به سلامتی و دل خوش کوچولوتو بغل کنی عزیزم ❤️

نه خداروشکر هرچی گذاشتم بیرون دیگه بعدا لازمم نشده 

❌لایک❌
سلام خانوما کسی گزارش خروجی نداره؟ من روزی ۱۰ بار میام چک میکنم اینجارو😂😂😂 خودم نمیتونم زیاد کا ...

فعلا دارم یواش یواش تاپیک هایی که ذخیره کردمو میخونم و از تو پوشه ذخیره ها پاکش میکنم 

❌لایک❌

یه کتابمم داره تموم میشه 

حدود ۱۰-۱۵تا صفحه ش مونده 

اونو امشب تموم کنم‌ فردا با یه کتاب دیگه که تموم شده میدم کتابخونه ان شاالله

❌لایک❌

سلام دوستای گلم صبح همگیتون بخیر و شادی   

دیروز خونه مامانم بودم دو تا گلدون رنگ و روهاش رفته بودن گذاشتیم خروجی  با چند تا مانتویی که نمیپوشید و اندازشم نبود  و یه سطل آشغال بزرگ که شکسته بود رفت کیسه بازیافتیا

الانم میرم خونه رو یه بررسی کنم  میام گزارششو میدم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

خسته نباسین همگی

من دیروز ورودی داشتم

چهارتا گل و چهارتا گلدون.

فک کنم چنتا گلدون توی انباری دارم گلدونای جدیدم رو خاکشون رو که عوض کردم منتقل میکنم به گلدون های انباری 

این گلدونها میرن بازیافت

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام سلام

من چون روی سیستم شرکت این تاپیک رو دارم روزای تعطیل نیستم

راستش به نظرم یکی از مواردی که حتما باید مینیمال بشیم بحث پیک نیک رفتنه

جاتون خالی ما شنبه با دوستانمون رفته بودیم پیک نیک فک کنم فقط جاروبرقی نیاورده بودن  

به نظرم رسید که ما خانم ها عادت کردیم به زحمت زیاد کشیدن

ای کاش برای تفریحاتمون هم بتونیم مینیمال باشیم و بیشتر لذت ببریم

بچه ها من امروز رفتم سروقت مقنعه هام. و دیدم ۹تا مقنعه دارم   . و فقط یکی رو برای سرکار میپوشم ...

منم پنج تا دارم البته بعد از پاکسازی هام فهمیدم که پنج تا مقنعه دارم  

و چون همه خوبن همه رو با هم میشورم و با هم اتو میکنم و بصورت نوبتی استفاده می کنم 

اینطوری همش استفاده میشه

عکسشو بذارم دوستان هم انگیزه بگیرن برای خرید طلا و چیزایی که واقعا دوست دارن 

مبارکت باشه عزیزم  

اتفاقا من برای یه موضوعی با خودم قرار گذاشتم پول پس انداز کنم بعد دیدم به جای راکد نگه داشتن پولم تا آخر سال بهتره حتی اگر شده کم ولی طلای دست دوم بخرم  اینطوری ارزش پولم هم تا اون موقع حفظ میشه

خب من امروز طی ی حرکت آنی

کلی لوازم آرایش بی مصرف مال این سالها وریختم 

کلی خرده ریزه مث کش وگیره و... بی مصرف بودن ریختم 

کلی هم بدلیجات واسباب بازی های بلااستفاده ریختم همش و بازیافت ی کیسه بزرگ پر 

کمددخترم حسابی نفس کشید 

زحمت منم ازاین به بعدکمترشلوغیش داشت حسابی اذیتم میکرد سبک شدم 

چن تام اسباب بازی خوب گذاشتم رولوازم سیسمونی ببخشم 

شکرخدا حالم بهترشد❤🌿

سلام سلام من چون روی سیستم شرکت این تاپیک رو دارم روزای تعطیل نیستم راستش به نظرم یکی از مواردی که ...

دقیقا 

کلی وسایل همراه خودمون میبریم چون حس میکنیم احتیاج میشه،این زحمت زیاد به خود دادن واقعا درست نیست

❌لایک❌