2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740912 بازدید | 44733 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خدا قوت ب همگی . خروجی امروز من ک البته مال خونه خودم نیست 

سه تا گل و گلدون مصنوعی 

ی قاب عکس شکسته عکسش رو در آوردم گذاشتم داخل آلبوم 

کلی شیشه عطر خالی . ی مقدار الگوهای خیاطی قدیمی .ملی کاغذ و کتاب های بدرد نخور . چند تا سر رسید و یک تقویم رومیزی . یک رحل شکسته . یک کره زمین . دو‌تا تفنگ اسباب بازی خراب . مقدار زیادی تکه پارچه خیاطی . چند تا از این روانداز های پلاستیکی ک داخل طاقچه ها میزاشتن قدیم و.... واقعا همینا یادم بود فقط ولی خیلی بیشتر اینها بود . همکاری خانواده عالی بود خدا رو شکر . همه رو دادم همسرم برد انداخت سطل آشغال یا کنار سطل گذاشت ک برنگردند تو خونه دوباره 

مینیمال 

من امروز اینقدر دور و بر خونه گشتم یه چیزی پیدا کنم بذارم خروجی ولی چیزی پیدا نشد

یهو لامپمون فداکاری کرد و یه جوری سوخت که تعمیر هم نشه ، تا من امروز رو بدون خروجی به پایان نرسونم 😁

یه روکش بالشت بود مال بالشت دوران مجردی همسرم که با خودش از خونشون اورده بود،  دیروز دادم ببره برای مادرشوهرم

سبد گل بله برونمون هم که چندماهیه وسط اتاق خواب ولوه که بره خروجی.  همسرم دلش نیومد و گفت میبرمش مغازه. گلاشو جدا کردم که بذاره تو یه گلدون مناسب و سبدشو انداختم دور 

حالا تا گلدون مناسب پیدا بشه فکر کنم چندماهی هم این گل ها ولو باشن کف خونه 🧐😥

@موشششش     رنده ت عین رنده منه😍

خب یه وجه اشتراک با یه نفر پیدا کردم بالاخره

هیچکس سلیقه ش با من یکی نیس😅😅😅😅😅

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام خدا قوت ب همگی . خروجی امروز من ک البته مال خونه خودم نیست  سه تا گل و گلدون مصنوعی  ...

منم دل تو دلم نیس برم خونمون شهرستان وسایل اضافی مامانم اینارو بندازیم بیرون.البته من اسمم بد در رفته متاسفانه هرچی گم میشه بعدا زنگ میزنن از من میپرسن کجاست�🤪🤪🤪

سال ۹۷ یه کوه لباس و پارچه جمع کردیم وسط حیاط اتیش زدیم ینی الان ی دونه ش اگر لازم شده باشه.همین سه ماه پیشم یه فرغون🤣🤣کتاب فروختیم.با چنننننندتا کیسه قوطی و دبه ک در نداشتن یا درشون شکسته بود.کلی وسیله ب درد نخور باورتون نشه ۲۰۰ هزارتومن پول همونا شد😶😶😶.

انشالله برم خونمون از خروجی هاش عکس میزارم ببینید در چه حده

منم دل تو دلم نیس برم خونمون شهرستان وسایل اضافی مامانم اینارو بندازیم بیرون.البته من اسمم بد در رفت ...

پیشاپیش خدا قوت میدونم چی در انتظارته خیلی چیزا رو قصد دارم ازشون بگیرم ب خیال این ک استفاده میکنم تو مسیر برگشت بزارم کنار یه سطل زباله 

مینیمال 

یکسری لباس امروز ورودی داشتم خرید عیدم تکمیل شد حالا احتمالا یه کتونی مو بشورم بزارم واسه باشگاه چون دیگه کفش نو دارم خروجی لباس ندارم چون توی لباس خیلی وقته مینیمالم  خروجی امروز کم بود

I am so alone اینجا مکان عمومیه به هم احترام بزاریم...
من امروز اینقدر دور و بر خونه گشتم یه چیزی پیدا کنم بذارم خروجی ولی چیزی پیدا نشد یهو لامپمون فداکا ...

نمیدونم سبد شما چه شکلی بوده اما من سبد گل خواستگاریم مثل سطله حصیریه تغییر کاربریش دادیم جورابدونی شده واسه جورابای همسر...خلاقیت تا کجااا😂

پیشاپیش خدا قوت میدونم چی در انتظارته خیلی چیزا رو قصد دارم ازشون بگیرم ب خیال این ک استفاده میکنم ت ...

یادم باشه اینکارم بکنم.😆😆

یه بار یه مشمای بززززرگ لباس جدا کردیم بندازیم بیرون.من یادم رفت وردارم دیگه موند تو خونه دوباره مامانم همرو برگردوند به کشو 😑