2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1743116 بازدید | 44774 پست
خودتون کارگر بگیرین بزاره براتون انباری ما یکی از فامیلامون چون همسرش   باهاش همکاری ...

گفتم به شوهرم گفت چی میشه امسالم بمونه تو خونه🙄🙂

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتون کارگر بگیرین بزاره براتون انباری ما یکی از فامیلامون چون همسرش   باهاش همکاری ...

اصلا چی بود اینا برا جهاز میدادن اون موقع آخه اه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بزار دیوار خودشون میان می برن بزار برا سال جدید خونت سبک باشه

اره اگه میشد که عالییییی میشد ببینم میتونم شوهرم و راضی کنم انگار از خداش بود از خیریه دیگه زنگ نزدن

یه سری لباس بچگونه در حد داشتم گذاشتم بدم به یکی از اقوام،دوتا مانتو در حد نو که دیگه برام کوچیک شده هم گذاشتم،ویه سری چیزهای دیگه،یه مشما هم لباس خونگی های که کهنه شده بود ریختم دور،یه سری قوطی شیر خشک و..

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
اصلا چی بود اینا برا جهاز میدادن اون موقع آخه اه

من نداشتم  سرویس چوب کلا 😅بجز یه کمد  بعدش مبل و جا کفشی خریدم 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
من نداشتم  سرویس چوب کلا 😅بجز یه کمد  بعدش مبل و جا کفشی خریدم

خوشبحالت بخدا،بخاطر چشم و هم چشمی چکارا که نمی‌کنیم ،الانم مونده رودستمون🤕

من چی بگم که ویترینم رو تو دیوار ساختن نمیشه هم بکنی بندازی دور 🥲

وای عزیزم انشاالله خواستی بازسازی کنی کلا بردار آجر بچین و گچ سفید بکشین دیوارو

من چی بگم که ویترینم رو تو دیوار ساختن نمیشه هم بکنی بندازی دور 🥲

وای نگو من از این کابینت ها هست که حالت دکور داره حتما باید یه دکور بزرگ بزاری توش تا نما داشته باشه خیلی بدم میاد اکثر خونه ها هم دارن 😑 اخه ظرف چیه که نمایش بدیم مگه ویترین مغازه اس مغازه دار میزاره تو ویترین برای فروش ما برای چی میزاریم  واقعا 😖😓

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔

یه جارو شارژی خراب دارم نه درستش میکنم نه دل دارم بندازم دور باید به خودم غلبه کنم،یه سری کفش هم دارم بچگونه باید پیداشون کنم و اهدا کنم

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
وای نگو من از این کابینت ها هست که حالت دکور داره حتما باید یه دکور بزرگ بزاری توش تا نما داشته باشه ...

اخه مد بود زمان ما من عروس ده سال پیشم یه سری تغییر کاربریش دادم کتاب چیدم توش ولی بدتر شلوغ شد دیگه همون ظرفا رو برگردوندم انشالله تو بازسازی خونه میکنمیش از شرش راحت میشیم

یه جارو شارژی خراب دارم نه درستش میکنم نه دل دارم بندازم دور باید به خودم غلبه کنم،یه سری کفش هم دار ...

منم جارو شارژیم شارژ کم نگه میداره گذاشتم برای فروش فروش نمیره البته همسرم گذاشته