2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740967 بازدید | 44733 پست
من سرویس خوابم خیلی دوست دارم همه هم از مدل ورنگ اش تعریف می کنند ولی می خوام اینجا بگم همون سرویس خ ...

یکی از دلایل مهمی هم که ما هنوز سرویس خواب نخریدیم همینه. چون کولر تو اتاق رو جواب نمیده و بخاری هم تو پذیراییه. تلویزیونم همینطور و من و همسرم اخر شبا فیلم میبینیم. کلا تو خونه ییلاق قشلاق میکنیم و مدام با عوض شدن فصل ها جا به جا میشیم 😁 اگه تخت بود قطعا بلااستفاده میموند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از دلایل مهمی هم که ما هنوز سرویس خواب نخریدیم همینه. چون کولر تو اتاق رو جواب نمیده و بخا ...

مثث تخت ما 

که بلا استفادست

دقیقا ییلاق قشلاقه

و البته که دوست نداشتن سرویس خواب هم تو اینکه کمتر ازش استفاده میشه بی تاثیر نیست

همش فکر میکنم همه چی تو خونه اضافست 

من فقط از بانک آموزشام بگم

که اولن بماند که بخاطر ارشبو کردن وسواس گونه هر چیزی ک فکر کردم بهش نیاز دارم

خیلی اموزشای ضروری موزد نیازم نیست و احتمالا از بین رفته

حالا همینا ک‌ هست رو 

حدود ۱۷۹۰۰ تا فیلم و تصویر بود فقط که الان شده ۱۱۷۰۰ حدودا

و فایلها هم حدود ۱۵۰۰۰ تا بود ک الان شده تقریبا ۱۲۰۰۰

یعنی میخوام بگم انقددددد داغون

ولی تا کامل درستش نکنم اروم نمیگیگیرم

باور میکنید یکی از جاهایی بود ک همیشه فکر میکردم نقطه امنمه

چون همه چیزو توش نگه داشتم

ولی عملا بدردم نمیخورد مواقع نیاز

چون انقد حجم بالا بود ک تو سرچ‌ها لود نمیشدن

حالا فکر کنیید اون پوشه های معروف من ک پاکسازی شدن این مدت همینقدر اوضاشون داغون بود 😂😅😁

اماا سر پوشه ها خیلی ذهنم اروم تر شده چون الان فقط یه بازبینی میخواد

تازگیا میخوام‌ همه چی رو رد کنم بره

به سختی اصلا ذهنم سمت خریدد میره

( در واقع حتی فکر اضافه شدن یچیز دیگه که ندونم باید چی کارش کنم و همش تو مخم بره که اضافس برام ازار دهندست )

مث همین سرویس خوابمون ک استفاده نمیشه

میخوام ردش کنم

با سلام

این جواب را لطفاً مبنا بر بی‌ادبی نگذارید 

شما چیزایی که بدردت نمی‌خوره را نخر نیازی به (مینیمالیست) نیست و در ضمن اسم این سبک مینیمالیسم است. سبک هنریه ژاپنیه و تو جوانان کل دنیا مد شده البته به جز ایران 

به قول بزرگی آدمای فقیر(از لحاظ ذهنی و مالی) همیشه چیزهایی که نمی‌خواهند رو میخرن و برای همین به موقع نیاز باید چیزهای ارزشمند شون را بفروشند برای رفع نیاز .

چهار عنصر اصلی، پایه و اساس مینیمالیسم را تشکیل می دهند:

1. هر چه کمتر، بهتر
  2. مدیریت فضای منفی
  3. هماهنگی بصری
  4. رنگ ها و کنتراست

برای خرید کردنش به نظرم قانون بزارید بچه ها زود قانون پذیر میشن . و کاردستی سازی و چیزهای بازیافت ر ...

سبدها تهیه کردم متاسفانه هیییییچ دورریزی نداره، حتی آشغالای آشپزخونه مونم قایمکی میبریم بیرون 

شدیدا، اهل آزمایش و کاردستیه! هرررررر ادویه و غذایی رو دوس داره بدونه با آب چ واکنشی نشون میده؟ غذاهایی مثل کوکو ک مخلوط کردن مواد هس رو همیشه داوطلبه انجام بده 

گاهی بخاطر پیشروی کار واقعا ب هم میریزم 

با سلام این جواب را لطفاً مبنا بر بی‌ادبی نگذارید  شما چیزایی که بدردت نمی‌خوره را نخر نیازی ...

دقیقا بخاطر گزینه چهار هست که میگم پاتختی دوعدد

و من از فقط دو رنگ در تم خونم و لباسام استفاده میکنم،و ترکیب. نگی زیاد و شلوغو نمیپسندم

دقیقا بخاطر گزینه چهار هست که میگم پاتختی دوعدد و من از فقط دو رنگ در تم خونم و لباسام استفاده میکن ...

کااش منم همینکارو‌ میکردم

البته احتمالا برودی انجام بدم.ولی الانم خیلی متنوع نیست

طوسی ، فیروزه ایه عموما

اما یسری جاهاش خیلی مث مهد کودک شده

با سلام این جواب را لطفاً مبنا بر بی‌ادبی نگذارید  شما چیزایی که بدردت نمی‌خوره را نخر نیازی ...

عزیزم خوش اومدی

اختیار داری جونم شما تاج سری

به کسی که از سبک مینیمالیسم پیروی کنه میگن مینیمالیست

و اینجا ما دنبال اصطلاحات نیستیم

قضبه اینه که ما به هر دلیلی کلی لوازم اضافی دورمون جمع شده که باعث شدن آرامش و نظم زندگیمون کمتر بچشم بیاد پس با رد کردن اضافات و خریدهای با فکر و برنامه برای آینده ؛ میخوایم که از زنذگی لذت ببریم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کتابخونه قبلی م رو از این عکس ایده گرفته بودم همینجوری نشیمن داشت اما سفید بود چوباش گوشه هال نصبش ...

دلم خواست که 🤤

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام به همگی .ماشاالله چه همه مینیمالیست اومده به جمعمون .من چند وقتی هست دارم تاپیک رو میخونم ولی نظری نذاشتم .تازه به آخرش رسیدم چقدر تاپیک داره سریع پیش میره .افرین به همگی عالی بودین.