2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731348 بازدید | 44561 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم.

من نمیدونم چم شده اصلا دل و دماغ ندارم.خیلی دوست دارم تو بحث های تاپیک شرکت کنم،گزارش خروجی بدم ولی اصلا دست دلم نمیره ب کاری😪

این چند وقت خروجی خاصی نداشتم جز دوتا بشقاب که شکست

ولی کلی ورودی داشتم.

یک سری ورودی ها مال پسرم هست من خیلی برای خرید مقاومت میکنم ولی دیگه یه جاهایی نخواستم دلشو بشکنم براش دو مدل اسباب بازی گرفتیم.یه سری مگنت 🤦‍♀️ دید خوشش اومد و خریدم براش.

پسرمو کلاس ثبت نام کردم براش دفتر و مداد و پاک کن و گواش و قلمو و مداد شمعی هم گرفتم.

دوتا کیف گرفتم برای خودم،مجموع کیف هام ۹ تا هست،یکیش رو صد در صد میذارم خروجی.

یه سری وسیله هم انبار گذاشته بودم به عنوان خروجی همه رو بردم بیرون.

خدارو هزاران مرتبه شکر میل به خرید،و خرید هیجانیم در حد صفر هست،یه مسافرت ی روزه رفتم تو شهر مقصد خوراکی سوغات خریدم.

قوریمم خیلی وقته که شکسته یه دونه قوری هم گرفتم.

فعلا تا امروز همین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

امروز با یک عزیزی بازار بودیم ۱۰ تا سینی استیل دالبری تو سایزای مختلف خرید😅 بعد دوباره دو تای دیگه هم به کسی سفارش کرد که براش بخره.

من فقط نگاه کردم و از تماشای وسایل لذت بردم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
امروز با یک عزیزی بازار بودیم ۱۰ تا سینی استیل دالبری تو سایزای مختلف خرید😅 بعد دوباره دو تای دیگه ...

یاعلی چخبره

من ۳تا ملاین طوری دارم دم دستی

و دوتا شیشه ای برای مهمان 

بعضیا عشق وسایل خریدن

مگه خواهرم بهم نمیگه مرد خونه بد نمیگن میگن زن خونه وسایل نمیخره و خونه داری بلد نیس

گفتم آبجی خودم از این وضع راضیم

من از شلوغی بیزارم

الان خانم منیمال میگنم😂

ورودی 

شلوار جین و تیشرت برای پسر بزرگم

کفش فوتبال مخصوص سالن برای همسر

فوم شستشوی صورت

خروجی

شلوار جین و تیشرت پسر بزرگم رفت خیریه

کفش فوتبال قبلی همسر پاره شده بود و رفت سطل زباله 

فوم شستشو صورت قبلی تمام شده بود ظرفش رفت بازیافت

ققنوس

برای عزیزانی که سوال پرسیدن بله شکرخدا هنوز همون روش زندگی رو میپسندم و ادامه میدم

خیلیا میگن خسیسه

خیلیا دهنشون برای حرف زدن همیشه بازه

پس اهمیتی ندارن

در کنار خونواده ام خوشحالم 

محیط کارم تغییراتی اتفاق افتاده که مجبورم خودمو باهاش وفق بدم ...همسرم در تلاش برای ارتقاشغلی تمام وقت آزادش درس میخونه

متاسفانه هنوز هم درگیر اضافه وزنم هستم چون؛

تمرین و کار  با بچه کلاس اولم با منه 

بازی و سرگرم کردن دختر ۳ ساله

پخت و پز

نظم و نظافت خونه 

خرید و ....

و واقعا انرژی برای ورزش و  .... ندارم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
برای عزیزانی که سوال پرسیدن بله شکرخدا هنوز همون روش زندگی رو میپسندم و ادامه میدمخیلیا میگن خسیسهخی ...

سلام هونامیک جان خوشحالم که توی تاپیک میبینمتون. واقعا ممنون برای ایجاد و حفظ این تاپیک مفید که از معدود تاپیک های مفید این سایته.  چه جالب منم یه دختر کلاس اولی و یه دو سال و نیمه دارم  .واقعا کارای اینا سخته چه برسه شاغل هم باشم . واقعا خدا قوت میگم به شما . 

من با شروع سال تحصیلی خیلی از خونه داری و خلوت سازی عقب افتادم . واقعا سرعت کم دخترم توی انجام تکالیفش همه وقت منو میگیره  .امیدارم این شرایط  زودتر بهتر بشن. 

دختر کوچیکم توی لباس پوشیدن مینیمال شده   . فسقلی فقط دو تا شلوار رو قبول داره که توی خونه بپوشه . اگه لباس دیگه ای بخوام بپوشونم دعوا داریما! حتی لباس‌های نو تر و قشنگتر رو قبول نداره . حاضره همون لباس مورد علاقشو حتی از لباسشویی دراومده و هنوز خیسه بپوشه ولی بقیه رو نپوشه!فک کنم باید کل  لباسهای کشو رو بدم بره !!

سلام هونامیک جان خوشحالم که توی تاپیک میبینمتون. واقعا ممنون برای ایجاد و حفظ این تاپیک مفید که از م ...

در همین راستا دو دست بلوز شلوارشو که اندازه اما  به سختی تن میکنه شستم گذاشتم برای خیریه. بازم باید لباسها رو خلوت کنم 

سلام هونامیک جان خوشحالم که توی تاپیک میبینمتون. واقعا ممنون برای ایجاد و حفظ این تاپیک مفید که از م ...

به نظرم اون دوتا رو کع زیاد میپوشه فعلا جمع کنید 

که مجبور بشه از بقیه استفاده کنه

مام این مشکلو داریم با بچه ها خواهر برادرمون😂

به نظرم اون دوتا رو کع زیاد میپوشه فعلا جمع کنید که مجبور بشه از بقیه استفاده کنهمام این مشکلو داریم ...

اره گاهی قایمشون میکنم . ولی برای بقیه خیلی نه میاره . با همین زبون شیرینش تند تند میگه این نه این نه .   

2810