2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733040 بازدید | 44580 پست
عالـــــــــــــــــــــیعالــــــــــــی💕💕💕💕💕

نظر لطفتونه هیدوا جان

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاااالی شده عزیزم خیلی شیک و مینیمال😍

مرسی عزیزم شرمنده نکنید

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
وای چقدررررر قشنگه🤩مبارک باشه عزیز دلم☺️

فدای شما چشماتون قشنگ میبینه

مبارکه عزیزم خیلی قشنگه

منم میخام چند ماهه دیگه جابجا بشم

چند سوال داشتم اجاق گازو سینک کجاست؟

از یخچالت راضی هستی شاید یخچال مون عوض کنیم شوهرم میگه که عریض بخریم ولی من میگم جاش کنه بازم

از مدل کابینت راضی هستی

تجربه تون درمورد استفاده  سطل و فرچه توالت به من کمک می کنه چون میخام بخرم 

دوست دارم سفید بخرم برای اینکه با همه چی ست میشه روشویی و اینه سفیده

درمورد سینک هم چون گرانیت مشکی جاری م داره دیدم که لک آب دیده میشه

منم میخام اگه خواستم بخرم دوباره استیل میخرم 

محتویات سرویس بهداشتی

فرچه و سطل زباله و ی جاروی کوچک که برای شست و شوی کف استفاده میشه

دوتا کمد ک کمد بزرگ تر زیر روشویی هست و داخلش دامستوس جرم گیر رخشا دستمال توالت اضافه و نوار بهداشتی هست و روی کمد کنار روشویی مایع دستشویی و دستمال برای خشک کردن کمد ب دلیل چوبی بودن آن گذاشته شده و روی لوله های مخفی داخل کمد سیم برای شستن روشویی گذاشتم

کمد کوچک تر داخلش فیس واش مسواک خمیردندان و دهانشویه و اسپری خوشبو کننده هوا هست

حوله کنار کمد کوچک آویزونه و جلوی آینه دوتا گلدان مصنوعی کوچک و خوشبو کننده هواست

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
تجربه تون درمورد استفاده سطل و فرچه توالت به من کمک می کنه چون میخام بخرم دوست دارم سفید بخرم برای ...

اگر بتونی تمیز نگهش داری خوبه من مشکی دارم ولی قطره های آب روش میمونه

ست بهداشتی سرویس من این مدل هست که ب دلیل رنگ تیره اش قطره های خشک شده آب خودش و نشون میده و چون لا ب لای شیار هاست تمیز نمیشه

ورودی های آبان ماه... 

یه بافت که برای زیر پالتو نیاز داشتم.

دوتا لباس برای خودم که تولد پسر و همسرم بپوشم.

یک کتاب و سه تا مداد که مدرسه به پسرم داده.

یه بلوز آستین بلند برای پسرم که دوستش بهش کادو داد.

دوتا دفتر یادداشت، شش تا دفتر و دوتا خودکار پاکنی که خواهرم زحمت کشید برای تولد پسرم.

کیک و تدارکات تولد هم شوهرخواهر و خواهر زاده تدارک دیدن

ماگ درجه دار و بطری آب که دوتا خواهرزاده ام فرستاده بودن برای پسرم.

مابقی سوغاتیاشون خوراکی و مصرفی هستند.تندی ظرفهاشون رو خالی کردم و دادم بردن با خودشون چون استفاده دارند.

یه جفت جوراب ضخیم برای همسر

زیاد شدند  😄ولی اشکال نداره. دوتا تولد و یه مهمانی داشتیم... 

مبارکه عزیزم خیلی قشنگهمنم میخام چند ماهه دیگه جابجا بشمچند سوال داشتم اجاق گازو سینک کجاست؟از یخچال ...

مرسی عزیزم،انشاالله به سلامتی جا به جا بشید،گاز و سینک و لباسشویی و ظرفشویی تو مطبخ هستن آشپزخونه دوتا دارم،یخچالم رو سال ۹۵ خریدم،ال جی هست خیلی راضیم،اما این جا که اومدم شهر شرجی هست و باید همه چیز تو یخچال باشه شاید تا سال دیگه یه یخچال کوچولو برای ادویه ها و سبزی خشک ها و حبوبات بخرم

چقدر مینیمال و عالی😍✨️مبارکتون باشه🤍

قربوتت برم عزیزم

2810