2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733175 بازدید | 44583 پست

امروز یه کد تخفیف از اوکلای عزیز داشتم 

و دیدم تخفیف های امروز خیلی کمه 

مغازه ها بهتر میدادن جنسارو

جلو ورودی هیجانی که بخاطر کد بود رو گرفتم 

و با خودم تکرار کردم فعلا نیازی به کدتخفیف و خرید ندارم

و فعلا ورودی نداشتم

و خواهرم دید من استفاده نمیکنم

و اون نیازش بود دادمشون

و کد هم استفاده شد🙂🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه عزیزممنم به تعداد درست میکنمچون ما رسم دسر و پیش غذا و ....نداریممهمان که میاد یا میریم م ...

خب پس این تعداد خوبه اسکرین گرفتم یادم بمونه

البته با توجه به ذائقه فامیل یکم شرایط ها باهم فرق داره

ما یک مهمونی دعوت شدیم ۳۰ نفر بودیم

خانوم میزبان زحمت کشیده بود دو مدل غذا و سوپ و کلی سالاد درست کرده بود با نوشابه و سیر ترشی 

ولی اصلا مهمونیشون خوب نشد و نتونستن قشنگ پذیرایی کنن

به قول دوستان وقتی تعداد مهمونا از یه حدی بالاتر میره دیگه پذیرایی کردن راحت نیست مگه اینکه واقعا اون خانم کدبانو باشه و بقیه باهاش هماهنگ باشن

پذیرایی به کنار کلی غذا هم حیف شد البته تقسیم کردن ولی خب بازم پول خرج شده دیگه(تفکرات مینیمالیستی😂)

خیلی ها سوپ نخوردن و موند 

نوشابه کلی موند

وای وای سالاد نزدیک ۷.۸ تا ظرف پیرکس سالاد بود شاید کلا ۲ تاش خورده شد بقیه اش موند 

سیر ترشی هم به نظرم تو این مهمونی اشتباه بود 

فقط برنج به اندازه بود و تموم شد 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خب پس این تعداد خوبه اسکرین گرفتم یادم بمونهالبته با توجه به ذائقه فامیل یکم شرایط ها باهم فرق دارهم ...

اول ازدواج منم از اینکار ها کردم اینقدر حیف میشد 

بحث منیمالی و اسراف الان منو درست کردن

بخودم اومدم گفتم چرا زیادی درست کنم که یه هفته خودم بخورم یا اضافه ها رو چرا باز بدم مهمونا که ببرن و پولا رو حیف کنم 

الانه مهمان ها رو خانوادگی دعوت میکنم

و همه چی به اندازه مثلا سالاد اندازه دو الی ۳تا ماستخوری زیاد میاد

و ماست چون میبینم نمیخورن ماستخوری ماست نمیارم که حیف بشه

معمولا نوشابه و ترشی و سبزی میارم سبزی هم که خودمون داریم تو باغچه 😉 سفره شلوغ کنه 

خاندان های ما خداروشکر هروقت مهمان شدن پشت سرم بد نگفتن و کمبود ها رو نزاشتم بدونن جوری رفتار کردم انگار درآمدمون عالیه همسرم اینجور خواست

و ما با درآمد کم و مدیرت من خداروشکر رو سفید شدیم همه جا 

الانم که خسیس بازی در نمیارم ولی ورودیامو به شدت کنترل میکنم

اصلا غیر رژ و ماژیک ابرو چیزی نمیخرم برای آرایشم

از هرکدوم ۲تا میخرم و تا دوتا شون تموم نشن نمیخرم

معمولا دوماه بس میکنن هر کدوم

ومیوه و خوراکیا رو هم تا تموم نشه نمیخریم اونم در شرایطی که واقعا لازم بشه و به مقدار کم خرید میکنم

و معمولا بچه های فامیل هرکدومشون بخوان بیان من اهل این نیستم براشون هله هوله بخرم و اماده داشته باشم

خودشون میدونن و برای بچه هاشون چیپس و پفک و خوراکیاشون میدن و میارن براخودشون و چند ساعت خونمون میمونن و از من درخواست پول نمیکنن که بریم مغازه😂

هرروز مهمان کوچولو داریم ۲الی۴نفر

و بریز بپاش و سر صدا 

ولی من پشت سرشون سریع همه جا رو تمییز میکنم

اگه مبلی کثیف کنن اگه فرشی رو 

با یه آب کف تمییز میکنم

و الان ۶ساله فرشهای خونمون نشستیم 

و نی نی های محترمم که پوشکن و تا خوب از پوشک نگرفتن باید منزل ما با پوشک بیان😂🤌

خروجی دیجیتال امروز:

۷۰ تا اسکرین شات(۱۱۷ تا مونده که فعلا لازمه)

یه مقدار لوازم خونه و وسیله دخترم دیگه لازم نیست و در حد نوئه

تو یادداشت های گوشیم نوشتم که یادم نره

سر فرصت هر آیتم رو میشورم یا تمیز میکنم

عکس مناسب میگیرم آگهی میکنم تا به امید خدا رد بشه

هرروز مهمان کوچولو داریم ۲الی۴نفرو بریز بپاش و سر صدا ولی من پشت سرشون سریع همه جا رو تمییز میکنماگه ...

عزیزم 😍 

مهمون کوچولو های ما معمولا با مامان و باباشون میان خونمون ولی یه سری درس دادن به ما دیگه حواسمون هست که مثلا اونا هستن میوه هندونه نباشه ،به قول شما پفک و پفیلا و این چیزا نذاریم (چون میریزن زمین نه خودشون جمع میکنن نه مادرشون همونجوری میمونه) یا اگه برای غذا دعوت شدن حتما باید یه زیر سفره بندازیم چون غذا رو میریزن زمین 

ولی خودشون تنها باشن میزبان می‌تونه کنترلشون کنه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز تشک تخت دونفره رو با کمک همسرم که باز کرده بودیم روکششو با ماشین شستیم و خشک که شد بهش وصل کرد ...

عیدها تو بچگی چون خونه تکونی شده بود خیلی برام حس تازگی و نویی داشت 

همه جا، خونه خاله و عمه دایی و بابا بزرگ ها... 

الان این سبک چون واینمیسته تا عید برسه و ما مجبور باشیم خونه تکونی کنیم و هرچند وقت یه بار کل کمد و کابینت و یخچال فریز رو تمیز و پاکسازی میکنیم،چیزهای به دردنخور رو میندازیم دور و.... همیشه اون حس تازگی و تمیزی رو برام تداعی میکنه 

خیلی برام لذتبخشه 

❌لایک❌

در مورد مهمونی سوپ وسالاد فصل انچنان خورده نمیشه البته بستگی به ذائقه افراد هم داره نمیشه یه نسخه برای همه پیچید

من اگه اشنا باشن اندازه یه نفر اگه مهمان رودبایستی دار باشن اندازه دونفر اضافه برنج وخورشت یا کباب حالا غذا هر چی که هست می ذارم

به عنوان یه مادر جایی دعوت بشیم برای دخترم سفره می برم

کنار سفره اصلی میزبان پهن می کنم که علاوه بر فرش،سفره میزبانم کثیف نشه.

شادی صدام کنید

واینکه هفته پیش که مهمون داشتم می شد دوتا خانواده دیگه ام دعوت کنم ولی نکردم اون دوتا خانواده گذاشتم این ماه دعوت کنم

کلا مهمونی وسفر وهمه چی تعداد کم وخلوت دوس دارم

شادی صدام کنید
2810