2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست
ما امروز قراره یه سفر یه روز بریم همسرم ودخترم خوابن حوصله ام سر رفته یه صفحه اینجا پیام گذاشتمخوب چ ...

امیدوارم بهتون خوش بگذره.کاش منم می‌تونستم سحر خیز بشم.منظورم اینه بتونم ۵بیدار بشم 

و دیگه اینکه من توی زمینه ی مینیمالیسم ی نفرو الگو قرار دادم که تنها نقدم بهش اینه که مثلاً آشپزخونش ...

ووی من با خوندنشم دلم یه حالی شد😅😖

اتفاقا آشپزخونه من خیلی رنگی رنگیه

پرده ها حریر گل دار که گل هاش رنگ جیغم هست

بوردر سرامیک ها همرنگ گل های پرده

ظروف سرامیکی ادویه رنگی

کابینت هامم سفید نیستن

رویه صندلی هامم رنگی

عاشق آشپزخونه ام هستم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم من تو زندگی یه اصول دارمیه سلیقهاینکه تو خونه از رنگ ها استفاده بشه اصول چیدمان خونه است ...

موافقم باهاتون

بنظر منم تاثیر اینستاست که خونه ها و سلیقه ها شبیه هم و بیشتر طوسی شدن

ی چیز دیگه هم که بنظرم اونم تاثیر اینستاگرامه اینکه تو خیلی از خونه ها کلکسیونی از ماگ های متنوع وجود داره که استفاده هم نمیشن واگه علت رو بپرسی میگن خیلی ماگ دوست داریم.ولی چرا ماگ؟

خود منم ماگ خیل دوست دارم ولی فقط ۲ تا دارم که بیشتر از یکیش استفاده میکنم

همسرمم ۲تا

یکی هم پسرم

حالا اگه بخوام زیاد بگیرم شاید نهایتا ۲تا اضافه بشه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
مثلا لیلی دیلیمن خودم ازش خیلی یاد گرفتم ولی به عنوان مخاطب که می تونم نقدش کنم میگم که آشپزخونه اش ...

چقدر مثل هم فکر میکنیم.منم منظورم لیلی دیلی بود🤭

اتفاقا همیشه میگفتم انگار کسی اینجا آشپزی نمیکنه حس خونه زندگی نداره

جایی که من زندگی میکنم تازه خیلی ها دارن رو میارن به خونه لاکچری و وسایل گران قیمت خریدن وپز دارن من ...

اگه پست هارو خونده باشید متوجه میشید بیشتر دوستان اطرافیانشون ماکسمالیستن مثل اطرافیان شما

ولی با این وجود این سبک و انتخاب کردن

میشه بفرمایید چرا تمام لوازم برقی تون رو میخواید تعویض کنید؟

وسایل برقی من تقریبا بیست ساله هستند. چندتاشون هم بیشتر از بیست سال...

چندتاشون استیل و مابقی سفید هستند.

معمولا با هرخونه نو که می خریم. یه سری چیزها رو تعویض میکنیم. مثلا خونه قبلیمون سرویس خوابها و مبلمان وکابینت ها وکمد دیواری و گازو فر و هودوسینک... جدید شدند...

ان شالله خونه بعدی نوبت وسایل برقی هست. قبل از اینکه به تعمیر نیاز داشته باشند.