2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1750830 بازدید | 44999 پست

در مورد تماس و پیام...من اتفاقا دوست دارم از خانوادم باخبر باشم هرروز

چون راهمون دوره .بیشتر با تماس و پیام درارتباطیم

و با همشون تماس تلفنی و دارم هرروز یا چندروز یکبار

اگه ازشون خبرنداشته باشم خیلی استرسی و نگران میشم

با اقوام هم با یک سری هاشون تماس داریم متقابلا که خب زیاد راحت نیستم تماس تلفنی و انگار استرس میگیرم یکی بهم زنگ میزنه.ندبار اب دهنمو قورت میدم راه میرم خونه تا این تماس برقرار بشه و تموم بشه،اخرش یه اخیییش تموم شد میگم

احتمالا تو خواب گفتید حالا جواب بچه های تاپیک چی بدمدوست عزیز اویز طلاتون مبارک باشههستی جان بله مین ...

من میخوام خوردکن بخرم به نظرم وسیله ی کاربردی هست

نمیدونم چه مارکی خوبه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی های دو‌سه روز اخیر: 

آبرسان تموم شده

کرم مرطوب کننده تموم شده

یه شکلات خوری 

مداد ابرو

قطره چشم

جرم گیر تموم شده

ضد آفتاب تموم شده

ورودی هام:

آویز شال و‌ روسری

یه مقنعه

نظم دهنده لوازم آرایش( این واقعا مفید بود‌و به میز آرایشم نظم داد و‌شلوغی روش رو‌ کم کرد)

دو مدل قطره چشم دیگه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

من همه کارامو تلفنی انجام میدم چون ترجیح میدم تکلیف هرچیزی همون لحظه روشن بشه تا اینکه بخوام منتظر جواب کسی باشم

تو مسائل کاری فقط مواقعی که بخوام موردی رو بعدا بعنوان مدرک استفاده کنم مثل مسائل مالی یا چیزی رو به کسی یادآوری کنم مثل لیست خرید پیام میدم که جلوی چشم طرف باشه یادش بمونه

تماس غیرضروری و احوالپرسی رو فقط با مادرم دارم بنظرم این کار واقعا لازمه چون والدینم داره سنشون میره بالا تو خیلی از کارا نیاز به کمک دارند اگه نپرسم اونا هم چیزی نمیگن ولی اگه بپرسم دیگه روشون میشه کمک بخوان

اصلا فکر نمیکردم کس دیگه ای مثل من باشه.متنفزم از تلفن،از اون بدتر از اینکه مدت طولانی باشخص خاصی صح ...

واقعا برای منم جالب بود

آخه مامان و خواهر من که قبلا هم گفتم ماکسیمالیستن به شدت

تماس تلفنی عادی باهاشون کمتر از یک ساعت نمیشه!

و تازه آخرشم من باید قطع بکنم و دلخورم میشن!!!

حتی وقتی سر کارم ملاحظه نمی کنن

شاید باور نکنید صحبت سه ساعته هم داشتم باهاشون!!!😫😫😫

یعنی شوهر و بچه هام خواستن منو بکشن!

ولی خب الان خیلی خیلی خیلی کنترلش کردم

سلام به همه دوستان مینیمالیستراستش من هم دقیقا همین مدلی هستم اما نمی دونستم اسم سبکی که می پسندم (و ...

عهههههه بچه ها چه جالب!

همون طور که می دونید از اول تاپیک شروع کرده بودم به خوندن

اینجا رسیدم به اولین پست خودم تو تاپیک🤩🤩🤩🤩

صفحه ۱۹۴۱ تاپیک هست

البته من از دی ماه فکر کنم خاموش می خوندم و شروع به پاکسازی کردم

حالایه مورد خنده دار😆این روزها که همش وسایل رد میکنم میره خواهرام میگن فک کنم بیماری روانیت پیشرفت ...

وای پست عالی و خنده دار پارسالی🤣🤣🤣👆👆👆

یادم افتاد به کامنت دوستی که همسرش بهش گفته بودن حالا برو با افتخار به دوستات اعلام کن فلان چیزو گذاشتم خروجی😂😂😂

وای پست عالی و خنده دار پارسالی🤣🤣🤣👆👆👆یادم افتاد به کامنت دوستی که همسرش بهش گفته بودن حالا برو ...

وای مرسی هستی جان اینم اولین پست من هس که اینحا گذاشتم ممنون رفتم خوندم خودمم خنده م گرفت😀😀

دوست عزیز ممنونم از نظرتون برای ساندویچ ساز

یه دست لباس دخترم کهنه شده می ره خروجی

یه دست لباس خونگی خودم کهنه شده شلوارش می ذارم خروجی تی شرت اش موقع غذا خوردن به دخترم می پوشونم لباساش کثیف نکنه اخه دوستام گفتن برای غذا خوردنش کاور هست از بازار بخری دیگه نیاز نیست اون بخرم.

دوتا پیراهن همسرم گفتم مال ده سال پیش بذار خروجی قبول نکرد الان داشت می رفت باغ لباس استین بلند می خواست

یکی اش پوشید دیگه احتمالا تو همون بآغ می ذاره.

شادی صدام کنید

سلام به همگی

من امروز ۱۷۰ تا عکس از گالری پاک کردم

ی سری به کابینت دارو ها زدم.دستمال کشیدم و چند تیکه هم خروجی گذاشتم

دیروز هم ۷۰ تا عکس از گالری 

و ۴تیکه وسیله هم همسرم از کشو ابزارهایش خروجی گذاشت خودش.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿