بخدا خیلی از فامیل،آشناهام،دوستام بخاطر این اخلاقم باهام قطع رابطه کردن، قبلا بخاطر خوشایند اونا تما ...
عزیزم منم مثل توام، اصلا تلفن زدن رو دوس ندارم، همیشه با پدر خدا بیامرزم سر همین مسأله داشتیم، چقدر همیشه عذاب وجدان و استرس داشتم، میدونستم تا زنگ بزنم شروع میکنه به گلایه که چرا نیستی مارو فراموش کردی و از این حرفا، در حالیکه مثلا دیروزش زنگ زده بودم. اینطوری باعث میشد بیشتر و بیشتر از تماس فراری باشم، یا مثلا میدیدی مامانم زنگ میزد میگفت زنگ بزن به بابات سراغت رو میگرفت و من میدونستم باز گلایه ها شروع میشه 😓 الان خوشبختانه مامانم خیلی درکم میکنه و به همه میگه نسیم از تلفن خوشش نمیاد 😍 و اینطوری یه خورده راحت تر و آزادتر شدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم منم مثل توام، اصلا تلفن زدن رو دوس ندارم، همیشه با پدر خدا بیامرزم سر همین مسأله داشتیم، چقدر ...
مامان من خیییییییلی تماس میگرفت باهام، منم از ترس اینکه ناراحت بشه جوابشو میدادم تو هر شرایطی که بودم، جایی میرفتم استرس اینو داشتم که وااای ب مامانم نگفتم رسیدم حالا نگران میشه، واااای نگفتم راه افتادیم، نگفتم تو مسیریم، خییییییییلی زمان برد تا تونستم مامانم و عادت بدم به اینکه ممکنه من شرایط صحبت کردن رو نداشته باشم، الانا خداروشکر حل شده این موضوع، مامانم هم ناراحت نمیشه، به همون وویس های تو چت بسنده میکنم، بقیه فامیل هم عید بشه، روز زن بشه، شااااااید تماس بگیرم تبریک بگم، وگرنه خوشم نمیاد زنگ بزنم
خب ساعت ۷و نیم اب اومد و شروع کردم ظرفای دوروزو شستم😐🥲بعد گردگیری کردم همه جارو..گاز و هود پاک کردم .سینک و wcشستم و بعدش خودم و دخترم دوش گرفتیم و داریم لذت میبریم از خونه تمیز😌✨