2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

بی منظمی شما نشان دهنده شخصیت شماست

بی نظمی خانه و اتاق شما نشان دهنده بی منظمی ها موجود در فکر شماست. برای درک بهتر این عبارت، دیوید اچ فریمن – یکی از نویسندگان کتاب «بی نظمی عالی» - افراد بی نظم را به چند دسته تقسیم می کند:

توده درست کن ها: افرادی هستند که می توانند منظم باشند زیرا می دانند باید وسایل مهم تر را بالای کوهی که از وسایل به هم ریخته خود ساخته اند، قرار دهند. این افراد عموما فعال، درک کننده و بسیار ریلکس هستند.

چپاننده ها: افرادی که اصولا همه وسایل را داخل کمد و کشو می چپانند، اغلب درون گرا و از نظر احساسی پیچیده هستند. در ظاهر شاید آنها بسیار خونسرد و رک به نظر برسند اما درون آنها غوغایی برپاست.

ریخت و پاش کننده ها: افرادی که هر چیزی را در هر جایی که می خواهند رها می کنند و می اندازند، اصولا آدم های فراموشکار و دور از دسترسی هستند. آنها اهمیتی نمی دهند که دیگران بتوانند از میان این همه به هم ریختگی وسایل موردنیاز خود را پیدا کنند.

شلخته های مخفی کار: اینها افرادی هستند که شلخته و بی نظمند اما بسیار هم سیاست مدار هستند. آنها وسایل را به ریخته در جایی جمع می کنند که جلوی چشم نیست. یعنی ظاهرا مرتب و واقعا بی نظم و شلخته هستند.

بیگ بنگرها: افرادی که اجازه می دهند خانه یا اتاقشان چندین روز به هم ریخته و نامرتب باشد و بعد از چند روز همه آن به هم ریختگی ها را تمیز می کنند، اصطلاحا بیگ بنگر نامیده می شوند. این افراد بسیار حساس و در مورد خود بسیار سخت گیر هستند. این نوع شلختگی آنها را آزار می دهد و خود را برای این بی منظمی مقصر می دانند اما تغییری در خود به وجود نمی آورند و این داستان همیشه تکرار می شود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچقدر بیشتر میگید بیشتر علاقمند میشم بگید🤩🤩 عالی هستید که

مرسی عزیزم خوشحال شدم دوست داشتید

من تو زمینه ی مهمونی و غذاهم مینیمال هستم

مثلا یک نوع یا دو نوع غذا بیشتر نمیزارم

اگه غذام سنگینه سوپ یا دسر رو کنسل میکنم

تزییناتم همیشه سادست چون تزئین حرفه ای در پیش حیف شدن مواد غذاییی و دستمالی شدن فراوون اون غذاست 

شب یلدای داداشم بود هیچی رو ندادیم بیرون تزئین کنن خودم میوه هارو شستم مرتب چیدم توظرف بدون هیچ گل و سنبل کردنی فقط لا به لای میوه ها گل طبیعی گرفتم گزاشتم 

باقی خوراکی ها هم همینطور ساده داخل ظرف بود 

در نهایت واقعا همه ی فامیلای زنداداشم دوست داشتن و تعریف کردن و یک دونه میوه هم حیف نشد 😅

بعضیا ممکنه از دور فکر کنن مینیمال ها خسیس هستن

ولی اصلا اینطور نیست

یه سبک زندگی سالم و مفید هست

همینطور که تو زندگی بیرونی ورودی ها مهم هستن

تو بحث تغذیه هم ورودی ها مهم هستن و باید کنترل بشن

انواع چیپس و پفک و هله هوله حذف کردم

اگه هوس کنم ی ذره میخورم ولی بیشتر وقت ها جای همون میرم ی میوه یا اجیل مورد علاقمو میخرم 😁 خیلی رو اندامم تاثیر گذاشته اینکار

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
دوستان در مورد خرید مبل کمک می‌کنید به من؟!  چکار کنم رنگ و طرح  لطفا راهنمایی کنید

متراژ خونه در نظر بگیرید تا بتونید مبلمانی با اندازه خوب بخرید.

رنگ هایی مثل نارنجی زرد قرمز ست کردنش سخته وبیشتر مناسب خونه های خیلی بزرگه خونه های کوچیک کوچیک تر نشون میده

رنگ هایی مثل سفید ریسک زود کثیف شدن داره

اما کرم،گردویی،قهوه ای روشن این ها رنگ هایی هستند که هم خونه دلباز نشون میده هم به نسبت مبل سفید دردسر کمتری برای کثبف شدنش دارید..

مبل ال هم خوب اگه مستاجر باشید تو هر خوونه ای نمی شینه

شادی صدام کنید

بچه ها در مورد تغذیه منم تجربه ام من کیک خامه ای می پزم همه مراحل می رم ولی به جای خامه با شکلات گاناش می کنم چون خامه باید رنگ خوراکی بزنم وضرر داره می زنند کنار وهدر میره خود خامه هم که قطعا ضرر داره ولی شکلات همه دوست دارند ضرر نداره نشاط آور نیازی نیست کنار بزنند.

ژله درست نمی کنم از نظر تغذیه می دونم میگن خوبه ولی حس خوبی بهش ندارم دسرایی درست می کنم که تنها مواد ضرر دارش شکر،در اولویت بعدی کره.سعی می کنم تغذیه سالمی داشته باشیم.

عادت ندارم تو فریزر غذای فریزی بذارم مواد فریزری ام تا بتونم نمی ذارم اعتقاد دارم باقالی به فصل اش باید خورد،بامیه،یا هر نوع خوراکی دیگه ای تازه وبه فصل می خورم.کلا فریزرمم‌کوچیکه دو طبقه فقط جا داره اونم یه طبقه گوشت ها می ذارم .یه طبقه سبزی های آش وسوپ چون خودم خیلی آش وسوپ دوست دارم.

تو یخچالم با هنسرم سر جنگ دارم مثلا به جای نیم کیلو سبزی ۲ کیلو می خره یهو می بینی با چندددددکیلو هویج از راه رسید هی غر می زنم کم بخر حیف می مونه خراب میشه.یا سختش هر دفعه بره ماست کوچیک بخره بزذگ می خره واسه دونفر آدم زیاده

شادی صدام کنید

خانما یه سوال پسرم جدیدا از من یاد گرفته وسایل اصافه اتاقشو میندازه تو سطل بازیافت یا عروسکاشو میگه دیگه اینو نمیخوام یادوسش ندارم مثلا یه عروسک خرید جدید دوتا خرس هاشو داد بزارم برای کسی من شستم نگه داشتم کیسه تو پارکینگ که اگه نخواس بعد چند مدت بدم به کسی ولی  نمیدونم عکس العملم باید چی باشه 🤔

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
بچه ها در مورد تغذیه منم تجربه ام من کیک خامه ای می پزم همه مراحل می رم ولی به جای خامه با شکلات گان ...

درباره ی گاناش با شکلات یک گاناش خوشمزه بگم دوست داشتید درست کنید خانوما خیلی ماسوره زدن باهاش راحته

خامه ی صورتی پگاه رو بنماری کنید وقتی کاملا اب شد شکلات تخته ای با هر طعم و رنگی که دوست دارید بهش اضافه کنید و کاملا باهم اب کنید بعد بزارید تو یخچال دوساعت سرد بشه

بعد با همزن برقی انقدر بزنید که رنگش روشن شه و عین خامه پف کنه و بعد ماسوره بزنید❤️ 

من امروز یه بندانداز برقی داشتم کاملا نو بود ولی اصلا اصلاح خوبی نمیکرد خیلیم دردناک بود و شاید سه ساعت زمان لازم داشت دیگه انداختمش دور 😁