2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740559 بازدید | 44731 پست

کشوی لوازم ارایشم کامل پاکسازی شد

خروجی امروز 

خط چشم خشک شده

تیغ دسته تیغ /جایگزین شد

چند تا گل سر

چندتا کش مو

چندتا کلیپس

چندتا رژ

گچ مو

مژه مصنوعی استفاده شده

تل مو

دوتا ایینه

ساعت

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظر من اصلا نمیدونن با زندگی چند چندن،خیلی بلاتکلیف هستن ن دوست عزیزم دلیل خریدشون شکستن یا ناقص ...

وای یا خدا 😑منم رفته بودم خونه یکی از فامیل هامون خییییلیییی شلوغ بود یکی از ظرفای کریستالشون لبه  پر شده بود گفتم فلانی اینو بندازم بره خطرناکه دستو میبره ها گفت نه ولش کن😑کلا خروجی نمیدن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ب نظر من اصلا نمیدونن با زندگی چند چندن،خیلی بلاتکلیف هستن ن دوست عزیزم دلیل خریدشون شکستن یا ناقص ...

چه فاجعه ای برای خودشون رقم زدن 

این حجم از وسایل بنظر من که اصلا ارزشی نداره

وسیله با تعداد مناسب و جنس مرغوب خودش لذت زندگی رو بالا می‌بره

ققنوس
وای یا خدا 😑منم رفته بودم خونه یکی از فامیل هامون خییییلیییی شلوغ بود یکی از ظرفای کریستالشون لبه & ...

این خانومم همینطوره،لباسای ۳۰سال پیشو داره،لباسایی که نه اندازشه،نه ب روزه،ورودی خیلییی خیلی زیاد اما خروجی صفررر 

امروز یه تکه پارچه مخمل قهوه ای داشتم برای کوسن طبی پسرم که میبرد همراه خودش مدرسه یه روکش دوختم 

خیلی خوب شد، پارچه خودش دیگه داشت وامیرفت

چقدر خلق کردن لذت داره♥

❌لایک❌

خانم های عزیز دیشب ماکارونی زیاد پختم از این‌پیچ پیچ ها گداشتم فریزر تا فردا نهار استفاده کنم [چشمی فکر کردم کم‌می پزم ولی زیاد شد تو نرحله ابکش مقداری اش برداشتم فریز کردم]

میشه؟

شادی صدام کنید