2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739072 بازدید | 44705 پست
یه مشورت می خوام من دخترم روروئک،کالسکه وسه چرخه نداره اطرافیان خیلی میگن براش بخرید ولی سن دخترم وچ ...

سلام 

بچه‌های من تو روروئک اصلا ننشستن تا میذاشتم گریه میکردن بااین حال خیلی زود هم راه افتادن همون‌جوری بلااستفاده موند وقتی بزرگ شدن توش عروسک گذاشتن بازی کردن شکست 😅

کالسکه هم نخریدم بیشتر با ماشین بیرون بودیم که نیازی به کالسکه نبود ، خونه مامانمم نزدیک بود بچه به بغل میرفتم 😁

و اما سه چرخه از سه سالگی دخترم خریدیم تاالان که هشت سالشه بازم سوارش میشه پسرمم که چهار سالشه باز با سه چرخه بازی می‌کنه( فلزیه اصلا خراب نشده چندتا بچه هم میتونن سوارش بشن پسرم یکم که بزرگ شد میدم بچه دیگه هم استفاده کنه).

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

15فروردین

#چالش-یک-درب

سه درب زیر سینک ...

ظرف جامایع دستشویی و ظرفشویی خالی شدند و گذاشتم روی خزانه همسایه ...

سینی زیاد دارم که با مهمانداری عید همه استفاده شدن ...  الان گذاشتم زیر سینک که همه یکجا باشن ...

یک درب هم گذاشتم برای ظرفهایی که نیاز ندارم که هر مهمانی اومد اگر دوست داشت برداره ازشون... و ظرفهای خالی ارده و ... هم اینجا میچینم که یه جوری بتونم خارجشون کنم و بدم به کسی که نیازشون داره ..

اسباب بازی های پسرمم رو هم مرتب کردم و چیدم. بیشتر بازی فکری هایی که داشت استفاده میکردن و کمی ریخته پاش شده بودن..

دمپایی رو فرشیم پاره شده بود که برای بار دوم همسرم ماهرانه درستش کرد. 😁

کیف پولم بررسی شد و مرتب شد ... چندتا از عیدیای نقدیمون خاص هستند و گذاشتم لای قرآن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از بچه ها که انقدر با حوصله نوشتید این پیام ها حتما برای عزیزانی که بعدا به این تاپیک ملحق میشن مفیده.

من امروز ورودی،خروجی نداشتم وکارای روتین خونه انجام دادم.

شادی صدام کنید
یه مشورت می خوام من دخترم روروئک،کالسکه وسه چرخه نداره اطرافیان خیلی میگن براش بخرید ولی سن دخترم وچ ...

سلام عزیزان سال نو مبارک

من روروئک برای دخترم استفاده کردم و مدلشم معمولی پلاستیکی ها بود که سبک بود بچه برمیگشت زمین با روروئک وقبل از اینکه بتونه بشینه گذاشتمش که اشتباه بود

اما برای پسرم اصلا استفاده نکردم که به نظرم اینکار هم اشتباه بود چون بچه ها وقتی راه میوفتن خیلی شوق راه رفتن دارن و خیلیی هم زمین میخورن پسرم اگر روروئک از این جدیدها که زور بچه نمیرسه بهش داشت انقد با زانو و سرو صورت نمیخورد زمین داخل روروئک بازی میکرد.

به نظرم تهیه کنید و وقتی که در تلاش برای راه رفتن هست براش استفاده کنید.

کالسکه هم اگر برای کارهای روزمره خودتون بیرون میرید و بچه هم با خودتون میبرید با بزرگترشدنش لازمتون میشه

من امسال داغون شدم بدون کالسکه برای بردن آوردن دخترم به مدرسه پسرم هم یکساله 

سلام 

من برا بچه هام روروک نخریدم یکی امانت پیشمه.این هم زیاد استفاده نمیشه. در کل ضروری نیست. 

کالسکه نخریدم و نیازی هم احساس نمیکنم. چون با ماشین جابه جا میشم. 

برای بچه ی اولم یه کالسکه پیشم امانت بود به جز انگشت شمار ازش استفاده نکردم. یکی از دلایلش این بود که خیابونهای اطراف خونه مون مناسب کالسکه نبودند و پیاده روی بیشتر برام دردسر بود. 

سه چرخه برا بچه ی اولم خریدم و خیلی خوب بود. خراب شد انداختم دور. برا اینها هم در اینده انشالله یکی میخرم. 

برای بچه ی اولم یه تاب از اون طنابیها گرفتم. این تاب واقعا برام مفید بوده. پسرم داخل تاب اروم میشه و دخترمم خوشش میاد. 

چند روز پیش برای هدیه دادن کاغذ کادو گرفتم. الان که فکر میکنم خریدش اضافه بود.

میشد هدیه رو تو یه پلاستیک طرحدار که تو خونه دارم بذارم. جلد خودش هم بد نیست. اما این کاغذ در نهایت تبدیل به زباله  میشه. 

دیگه سعی میکنم کاغذ کادو نگیرم. 

✨✨✨

یه کیف نتی سفارش دادم توی عکس خوب بود. ولی از نزدیک طرح چرمش به نظرم جالب نیومد. اول خواستم کیف رو نگه دارم بعد با خودم گفتم این کیفی نیست که بخوام تو پنج یا ده سال اینده استفاده اش کنم. 

در نهایت مرجوعش کردم.‌

سلام به همگی🙋🏻‍♀️

خروجی:

امروز یکم به گلام رسیدگی کردم چند تا گلدون گذاشتم خروجی (گلدون ها پلاستیکی و یک سایز بودن و به این نتیجه رسیدم که یدونه از اون سایز کافیه) 

چون گلخونه ام شلوغ شده دیگه گل تکثیر نمیکنم پس گلدون های اضافی میرن خروجی

یدونه گلدون دراز خریدم برای کاکتوس ها سه تا کاکتوس و توش جا دادم و گلدون هاش رفت خروجی😁

برچسب های قدیمی گل هم رفت خروجی و یه برچسب جدید جایگزین شد

چند تا برچسب فانتزی بیکار هم داشتم چسبوندم به دفترم و اضافاتش رفت خروجی

چندتا شمع عدد تولد

نمیدونم اینجا گفتم یا نه ولی من یه میز داشتم که دورنگ بود و خوشم نمیومد ازش رنگش هم قهوه ای بود و اتاقو کوچیک نشون میداد، برچسب کابینت با زمینه سفید خریدم چسبوندم بهش خیلی خوب شد 

یه تیشرت

یه مداد فانتزی بزرگ دارم که استفاده نمیکردمش چون محکمه  به عنوان قیم گل استفاده میکنم 

ورودی: 

همون گلدون کاکتوس با یه سم گیاه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

16فروردین

#چالش-یک-درب

سه کشو خودم. پسر و همسرم مرتب شدند.لباسهای گرمتر رو گوشه کشو چیدم . اینجا هنوز هوا سرد هست و مورد استفاده قرار میگیرن.

لباس فرم پسرم براش کوچیک شده و تو تن قشنگ نیست . فعلا کنار گذاشتم و از یه لباس دیگه برای مدرسه استفاده میکنه . تا پایان مدرسه نگه میدارم.

یه شامپو خارجی دارم که حس میکنم ریش مو گرفتم. دیگه استفاده نمیکنم و برای شستن لباس کنار گذاشتم... و خرید مجدد نداره.

مهمانم از هر نوع حبوباتی اورده . خودمم قبل از عید خرید کرده بودم... امروز نیم ساعتی وقت گذاشتم که رسیدگی کنم بهشون و اولین وعده ازشون رو فردا خواهند خورد 😁..

قرار بود طبق تجربه دوستان برای حبوبات از بطری نوشابه استفاده کنم. که سه تا استفاده کردم. ولی چون در طرح های مختلف هستند فعلا جذابیتی برام نداشت و ادامه کار ندادم و مابقی داخل شیشه های رب هستند .

برای روغن های رو کابینت چی استقاده می کنید 

دو نوع روعن فقط استفاده داریم روغن زیتون که بالا توضیح دادم یه شیشه باریک بلند که سرش هم ارام ریز.

روعن مایع باهمون بطری استفاده می کنم می دونم از زنانگی به دور ولی اینکه بهرحال چکه کنه یا چرب بشه بخوام بشورم یا مرتب کنم برای من پسندیده نیست.

شادی صدام کنید

من امروز اومدم خونه بزرگ ترها‌

باید بگم خونه مادر خودمم خیلی شلوغه بارها با آبجیا خواستیم مرتب کنیم ولی اجازه نمیدن.میگه دست به خونه وزندگی من نزنید.

امروز سوار ماشین که شدم صندلی های عقب وصندوق عقب ماشین پر وسیله.اغلب همینطوره‌.چندباری گفتم ولی همسرم تغییری نکرده.

دیشب رفته بودیم خونه یکی از اقوام اونجا هم به همین شکل.

شادی صدام کنید