2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740495 بازدید | 44731 پست

امروز نوبت شستشو بود ولی چیزی برای شستن نداشتم.

ورودی/خروجی هم نداشتم

من دیگه خروجی قابل توجهی ندارم مگر موردی چیزی پیش بیاد.

کفش عروسی که خروجی نذاشته بودم می خوام با لباس مجلسی جدیدم بپوشم.خوب شد نذاشتم خروجی وگرنه الان باید ورودی کفش می داشتم.

برای جشن دوم لباسی که از سال های پیش داشتم می پوشم ولی یه کت نیاز داره که پوشش مناسب باشه خانواده پیشنهاد دادن کفش جدید بخرم ولی نیازی ندارم این کفش فعلی هنوز جا داره چندتا مراسم باهاش بگذرونم واینکه تقریبا گرون خریدم حدود ده سال پیش ولی تو این ده سال تمام عروسی ها وگاها مهمونی ها خلاصه هر جا کفش مجلسی نیاز داشتم همین یه جفت پوشیدم ومی دونید که مشکی قابلیت ست پذیری بالایی داره

شادی صدام کنید

امیدوارم یخچال خونه همه به اندازه پر باشه وهیچ پدر یا مادری شرمنده بچه هاش نباشه دعا کنیم دعاها مستجاب میشن

گفتم که بگم یخچال نیاز به پاکسازی داره این. هفته روش متمرکز میشم وگزارش میدم.

امروز حریر بادام دخترم تموم شد وخرید اشتباه بود ودخترم نخورد بیشتر اصراف شد.یه کم مایونز ته شیشه بود سالاد ماکارونی درست کردم اندازه یه کاسه ابگوشت خوری خوردیم.

خرده نون اینجا یاد گرفتم نریزم دور فریز کنم برای ابگوشت وغذاهای این چنینی یه کم تکه نون هم بود ته دیگ گذاشتم باهاش.

شلغم هم دارم کسی راهی داره چیکارش کنم به جز خوردن مستقیم

خواهرم البته گفتن رنده کن تو سوپ

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی سه تا شلوار که دیگه سایزم نیستن

ورودی دوتا پاسماوری برای چای و نمک

پاسماوری قبلی خیلی جاگیر بود و چند تا آیتمش اصلا استفاده نمیشدن و از اولم ازش خوشم نمیومد که دیگه جمعش کردم گذاشتم تو کارتن ولی هنوز نمیتونم بذارم خروجی چون مال جهازمه

از مدل این پاسماوری جدیده میخواستم سه تا کوچکترشو برای دارچین و گل محمدی و نعنا بگیرم ولی منصرف شدم چون اینجوری باز رو اپن شلوغ میشد تصمیم گرفتم اونارو بذارم کنار ادویه ها

نهال🌱

خروجی سه تا شلوار که دیگه سایزم نیستن ورودی دوتا پاسماوری برای چای و نمک پاسماوری قبلی خیلی جاگیر ...

من برای ادویه ها .چای و نمک و....از اینا استفاده میکنم واقعا کاربردی و عالی هس.دیگه کابینت هم شلوغ نمیشه

من برای ادویه ها .چای و نمک و....از اینا استفاده میکنم واقعا کاربردی و عالی هس.دیگه کابینت هم شلوغ ن ...

منم دقیقا چند ماه پیش یکی از اینا خریدم برای ادویه هام و چقدرررر کابینتم خلوت شد از وقتی اینو گذاشتم 

میخوام سایز بزرگترشو برای حبوباتم بگیرم ولی پیدا نکردم

ولی خب برای چای و نمک ترجیحم همون پاسماوریه که دم دست باشه

اینم عکس کابینتم

نهال🌱

قبلاً گفته بودم قاشق چنگال سرویس نمیخرم و تیکه هاش اضافیه  ولی تو مهمونیا فهمیدم که سرویس قاشق چنگال ۲۴نفره که هدیه گرفتم همه تیکه هاش استفاده شد،چاقوی برش نون، قاشق عسل خوری و...

سه تا قندون خریدم و یه دست استکان و قندون قبلی رو فرستادم خروجی 

یه سرویس آرکوپال دم دستی هم دارم اونم احتمالا به اندازه دونفر ازش ظرف بردارم بقیشو بزارم خروجی  و یه دست چاقو چنگال پذیرایی  که نمی‌دونم بزارم خروجی یانه؟سرویس قاشق چنگالم ۱۲تا چاقو چنگال داره 

چیزایی که باید بخرم :

ظرف سوفله واسه برنج و خورشت و سوپ ، ظرف پذیرایی آجیل و شیرینی و میوه و شکلات ،الان دارم ولی هر کدوم یه رنگ و یه شکله، قبلاً ازتون مشورت گرفتم گفتین کریستال بخرم،ولی نمی‌دونم چرا دلم دنبال مس‌ یا نقره واین جور چیزاس،حس میکنم کریستال همه جا هست .

آخ یادم اومد ...یه رخت آویز و یه پرده واسه اتاق خوابم باید تهیه کنم 

سلام ،سال نو مبارک دوستان 

ورودی یه سرویس چینی ۱۸نفره که از همون گل یه نیم سرویس ۲نفره هم گرفتم 

یه پارچ با ۱۲تا لیوان که ۶تا جام هم از قبل داشتم ، فک کنم دیگه تا آخر عمرم کافی باشه 

۱۲تا استکان داشتم ،۱۲تا هم فنجون رو سرویسم هست اینم فک کنم تا آخر عمرم کافیه  

قبلاً گفته بودم قاشق چنگال سرویس نمیخرم و تیکه هاش اضافیه  ولی تو مهمونیا فهمیدم که سرویس قاشق چنگال ۲۴نفره که هدیه گرفتم همه تیکه هاش استفاده شد،چاقوی برش نون، قاشق عسل خوری و...

سه تا قندون خریدم و یه دست استکان و قندون قبلی رو فرستادم خروجی 

یه سرویس آرکوپال دم دستی هم دارم اونم احتمالا به اندازه دونفر ازش ظرف بردارم بقیشو بزارم خروجی  و یه دست چاقو چنگال پذیرایی  که نمی‌دونم بزارم خروجی یانه؟سرویس قاشق چنگالم ۱۲تا چاقو چنگال داره 

چیزایی که باید بخرم :

ظرف سوفله واسه برنج و خورشت و سوپ ، ظرف پذیرایی آجیل و شیرینی و میوه و شکلات ،الان دارم ولی هر کدوم یه رنگ و یه شکله، قبلاً ازتون مشورت گرفتم گفتین کریستال بخرم،ولی نمی‌دونم چرا دلم دنبال مس‌ یا نقره واین جور چیزاس،حس میکنم کریستال همه جا هست .

آخ یادم اومد ...یه رخت آویز و یه پرده واسه اتاق خوابم باید تهیه کنم 

رب و آبلیمو خونگی ندارین؟  آخه اونا هم خیلی جاگیرن مخصوصا رب

چرا عزیزم دارم

رب من خودم درست میکنم و خیلی غلیظ درست میکنم، زیاد جا نمی گیره، و اینکه رب خونگی اگه تموم بشه سعی میکنم کنارش گوجه تازه بیشتر استفاده کنم 

دو تا یا سه تا شیشه کوچیک ابلیمو و سه تا شیشه ابغوره از همون شیشه های ردیف دوم هم دارم که برای مصرف یک سال کافیه

منم دقیقا چند ماه پیش یکی از اینا خریدم برای ادویه هام و چقدرررر کابینتم خلوت شد از وقتی اینو گذاشتم ...

نهال خانم من برای حبوبات از ظرف نوشابه بزرگ همش یک شکل جمع کردم داخل اونا میریزم چون اونا ارتفاع کابینت رو میگیرن نه سطح کابیت رو واقعا مرتب میشه .

یسری بدلیجات نقره و مس دارم

نمی‌دونم نگه دارم یا نه

چون من چندین ساله ازشون استفاده نکردم و انگار از شخصیتم دور شدن دیگه 😬 حس تین ایجری بودن میدن بهم الان.

احتمالا یه شومیزم رو بدم خروجی چون اونم مدتهاست استفاده نکردم

و امروز که اومدم استفاده کنم دیدم یخورده کوچیکه انگار 🫣🤯😵‍💫

منم دقیقا چند ماه پیش یکی از اینا خریدم برای ادویه هام و چقدرررر کابینتم خلوت شد از وقتی اینو گذاشتم ...

برای چای قوطی فلزی بخر که میگن چایی توش خوب میمونه

اما برای نمک یدونه شیشه سس مایونز بردار کل یک کیسه نمک و توش بریز بعد از اون بریز تو این ادویه پاش 

اینا چون سه مدل سوراخ مختلف داره برای نمک و زردچوبه خیلی خوبه اینجوری کابینت هم شلوغ نمیشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
قبلاً گفته بودم قاشق چنگال سرویس نمیخرم و تیکه هاش اضافیه  ولی تو مهمونیا فهمیدم که سرویس قاشق ...

مس نخر سیاه میشه و بعد یه مدت دل و میزنه من سرویس سرامیکی دوست دارم، سفید ساده 

از سرویس کریستال هم خوشم نمیاد خط میوفته 

حس میکنم بعضیا از رو قصد و دشمنی محکم روش چاقو میکشن😶

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را